FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

StariGrad071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la StariGrad071 » 16 avg 2018, 16:14

Kapiten je najboljo igrac ekipe ali trenutno van forme. Ne treba tjerati igraca jer je ispao iz forme.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 avg 2018, 16:17

Neko od kona napravio gif. Pratite Husrefa u pozadini. Ne fataj se za glavu ljudino nego ga već jednom istjeraj iz ekipe. Defanzivno loš, ofanzivno beskoristan. :facepalm:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 16 avg 2018, 16:19

skoroalen je napisao/la:

Neko od kona napravio gif. Pratite Husrefa u pozadini. Ne fataj se za glavu ljudino nego ga već jednom istjeraj iz ekipe. Defanzivno loš, ofanzivno beskoristan. :facepalm:
Mislim da je ovo bio Halilovic :mrgreen:
ZZ

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 avg 2018, 16:22

moj uzor-S.G je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Ma znam da je, za njega i govorim. Et derbi nije počeo al je ušao s klupe da nam yebe živce. :D Trom, spor, mrtav, ispada, ne zabija, ne asistira... A opet igra.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 avg 2018, 16:27

I ja mislim da je Halil bio, Hebib je ispo tu odma, nije se ni vratio :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 16 avg 2018, 16:29

skoroalen je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Ma znam da je, za njega i govorim. Et derbi nije počeo al je ušao s klupe da nam yebe živce. :D Trom, spor, mrtav, ispada, ne zabija, ne asistira... A opet igra.
Realno mislio si da je Hebib

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 avg 2018, 16:31

skoroalen je napisao/la:Pa jedan Karijus brani cijelu sezonu u najjačoj ligi svijeta i pojede ga pritisak u finalu LP. Kabaljero ima 34 godine pa napravio kolosalnu grešku protiv Hrvata. Čeh 2008. bio najbolji golman svijeta a protiv Rusije na EURU napravio smiješne kikseve i Rusi ih izbace s prvenstva. Mi izgleda još nismo svjesni kakav je Delač bio golman, ono se jednom dovodi u klub. Taj frajer jednom godišnje prođe pripreme s trenerima koji su "odgojili" Kudičinija, Čeha, Kurtou. Trenira s njima, uči od njih. To je klasa kakvu naša liga nikad nije imala, realno. Trenutno su u ligi svi golmani u 5 deka, od Solde do Kozića. Taj Kozić se protiv nas u Bufona pretvori svaki put, brani lik sve živo. Možemo dovest golmana pet puta skupljeg od Vladana i da bude 20% bolji, koji će svakako pravit gluposti. Možda ne bi primio gol od Želje u onoj situaciji al bi primio gol od Slobode gore recimo i na istom si. A više para daješ. Kakve je sve Pavlović golove primao, al je znao i skinut svašta. Nema ovdje nekog golmana da možeš reć "e to je klasa za nas", Pirić je bio al ode i on vani.
Spominjes Kozica kojeg sam licno slusao i kaze mi da ne zna kako bi branio za Sarajevo i to bas zbog pritiska navijaca.
Max Allegri

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 avg 2018, 16:34

@egzodus vidim broj na leđima, nisam retardiran ba. :mrgreen:
@MigMig ma ne kažem da ga nama treba dovest al da golman jednog GOŠKa može izgledat k'o Kasiljas u ovoj ligi. Svi golmani su tu negdje, ne možeš sad izdvojit jednog i reć da odskače od ostalih.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 avg 2018, 16:53

uNbx je napisao/la:Kovačevića istrpit pa kako god. Ako mu se sad ne nastavi davat prilika, motaj kablove. Ili će postat klasa golman, ili kiks golman. Potencijal ima, boljke ima, a to su sve boljke koje se mogu treningom ispravit i postat vrline. U ostalim stvarima u kojim pokazuje talenat i kvalitet, to se ne uči, sa tim se rađa. Normalno, ništa mu to ne garantuje da će bit dobar golman. Sad se vi presaberite, jel imate strpljena za momka od kojeg može bit strašan golman, a dok to ne postane imaće još ovakvih ispada, ili ćemo se skrasit nekim polovnjakom i zapečatit sebi sudbinu a priori.
Kakva bi grehota bila da mu ne pruze ovakvu sansu"Momak branit ces polusezonu(19 utakmica-5odigranih),opusti se ,imas ugovor 5 godina".@uNbx posto te smatram korektnim momkom ,molim te pogledaj ponovo sva 4 gola.Posebno kretnju Vladana od prve do druge stative.Bufon,Kan,onaj iz Liverp. su 100 mil.$ pa grijesili.Ono cega je mene strah je:1.KO CE GA NAUCITI ,JER TALENAT IMA.OD KOGA CE NAUCITI NIJANSE. i 2.HOCE LI GA MUSEMIC PUSTITI ,ONOLIKO KOLIKO TREBA MLADOM GOLMANU PO "EUROPSKIM NORMAMA".Nisu Pidro i Kovacevic prosuli bodove(kao bi Husref i pola foruma reklo),mogli su bodove donijeti iskusni koji imaju vise plate(Merso,Handzic,Tatar,Velkoski,Rahman,Sisic i dr. da su zabili)Poz
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 avg 2018, 16:59

thewalkingdead je napisao/la:koliko god ja ljut bio na svoje sarajevo opet ne mogu a da im ne cestitam na dobroj utakmici,ali bez nekog dugogodisnjeg plana ljudi moji sarajeva nece biti na evropskoj mapi,kakav dzafic kakav parmak,hocu da gledam malog kovacevica na golu cijelu godinu,em sto igra za manje pare em sto ima ugovor na pet godina em sto mozes od njeg nesto ocekivati na tom dugogodisnjem planu,ko je jos napredovao na klupi,treba ovu godinu halalit i ja im halalim ako cemo vazda imati 4,5 akademaca u prvoj postavi pa makar i neigrali evropu a i sta cemo tam pa da ljudi rekorde ruse na nama,i ne pustati olahko rahmanovica ako ikako moze na jos godinu da produzi jer samo uz takve igrace ce i napredovati ovi mladi
imao sam potrebu nesto da napisem :) #kurvomRšizSvetinje
Sjajan post.Ne mozes reci"istrpit cemo ,ali bez titule nemojte da vas vidim u gradu".Moglo je i to "istrpit i titula",ali trebalo dovest 2 klasna pojacanja.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 avg 2018, 17:01

Samozdravlje je napisao/la:
thewalkingdead je napisao/la:koliko god ja ljut bio na svoje sarajevo opet ne mogu a da im ne cestitam na dobroj utakmici,ali bez nekog dugogodisnjeg plana ljudi moji sarajeva nece biti na evropskoj mapi,kakav dzafic kakav parmak,hocu da gledam malog kovacevica na golu cijelu godinu,em sto igra za manje pare em sto ima ugovor na pet godina em sto mozes od njeg nesto ocekivati na tom dugogodisnjem planu,ko je jos napredovao na klupi,treba ovu godinu halalit i ja im halalim ako cemo vazda imati 4,5 akademaca u prvoj postavi pa makar i neigrali evropu a i sta cemo tam pa da ljudi rekorde ruse na nama,i ne pustati olahko rahmanovica ako ikako moze na jos godinu da produzi jer samo uz takve igrace ce i napredovati ovi mladi
imao sam potrebu nesto da napisem :) #kurvomRšizSvetinje
Sjajan post.Ne mozes reci"istrpit cemo ,ali bez titule nemojte da vas vidim u gradu".Moglo je i to "istrpit i titula",ali trebalo dovest 2 klasna pojacanja.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 avg 2018, 17:06

skoroalen je napisao/la:@egzodus vidim broj na leđima, nisam retardiran ba. :mrgreen:
@MigMig ma ne kažem da ga nama treba dovest al da golman jednog GOŠKa može izgledat k'o Kasiljas u ovoj ligi. Svi golmani su tu negdje, ne možeš sad izdvojit jednog i reć da odskače od ostalih.
Naravno. Ali samo to zelim reci kakvo je njegovo gledanje oko Sarajeva i tog prktiska kojeg igraci imaju kad igraju za Sarajevo.
Max Allegri

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 avg 2018, 17:09

Mig_Mig je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:@egzodus vidim broj na leđima, nisam retardiran ba. :mrgreen:
Naravno. Ali samo to zelim reci kakvo je njegovo gledanje oko Sarajeva i tog prktiska kojeg igraci imaju kad igraju za Sarajevo.
To svakako. Pisalo se ovdje i da je Ordagić nešta slično govorio, kao kakvo Sarajevo, dole je haos na tribinama, psuju itd. Boje se igrači Sarajeva a ruku na srce, ako jednom pogledaju komentare na društvenim mrežama il' snimke poslije lošeg rezultata, kako i ne bi? Ne znam, smatram da pravi igrač ne smije čut šta mu se s tribina dovikuje, al kad se likovi na tunel popnu da yebu majke, to je teško ignorisat.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 avg 2018, 17:15

Mene vise brine neko opste negativno raspolozenje navijaca, nego opcenito ekipa.
Ja uopste ne vidim da su nam konkuretni,nesto bolji od nas.Pa cak smo u prednosti kad pogledamo da u prvih 11 imamo 2-3 akademca, i jos 3-4 na klupi ,i svi imaju visegodisnje ugovore.Tu smi mi u par deka sa tom nekom velikom cetvorkom,i ako nam se neke stvari posloze,zasto ne i titula.
Ako uzmemo kone i nas vidjecete ogromnu razliku.Oni idu na titulu pod svaku cijenu.U slucaju da ne ostvare cilj,ostaju im polovnjaci i raspad sistema.Nemaju niti jednog jedinog igraca da mogu prodati,da ga mogu gurnuti u repku.Tu su neki polovnjaci Vranjesi,Stevanovici,Blagojevici itd.
Mi na drugu stranu imamo 5-6 igraca iz akademije,koji iducu sezonu mogu biti okosnica tima,u slucaju nespujeha(Evropa) imamo se cemu nadati.
Ako budemo pametni ,strpljivi sa ovom djecom, mogla bi ovo u buducnosti biti za nas lijepa prica.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 16 avg 2018, 17:27, ukupno mijenjano 2 puta.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2018, 17:17

Samo je kod nas moguce da rezerva bude izabran za igraca mjeseca :mrgreen: Cestitke Hare.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 16 avg 2018, 17:17

@SamoZdravlje,
Kapiten zna znanje ali od zadnje Grbavice sam malo negativan prema njemu. Nije nam on najveci problem ternutno. Da smo imali Sabana i Sofranca raspolozive imali bi mi jos koji bod na nasem kontu. Tacno je da "stranci" moraju biti duplo bolji od domacih iz akademije. Da imamo jake stopere i solidne defanzivne bekove i Kovacevicu bi bilo puno lakse i osjecao bi se sigurnije. Pogotovo sto svaka i najmanja greska se odmah placa golom. Naglo je gurnut u vatru i vidi se da daje koliko moze. Ako momak osjeti podrsku, dobicemo finog golmana na duge staze.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 16 avg 2018, 17:19

Morel onaj usrefov mali biti prvi golman?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 avg 2018, 17:22

StariGrad071 je napisao/la:Sinoc na zvanicnoj mnogo psovki upucenih vladanu
E to smo mi "istrpiti,ali bez titule nista,hebo mlade igrace".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 avg 2018, 17:24

Kako neko reče, oni na oficijalnoj su prije uzvrata s Talijanima pisali "ništa ova Atalanta nije bolja od nas, uzimamo dva razlike". Tako da nisu konkurentni da pišu. Ja komentarisao kako treba istrpit Vladana jer nemamo 100 miliona da kupimo Oblaka, koji bi izgleda jedini zadovoljio navijače, frajer mi ispod yeba mater. Tako da o njima ne treba trošit riječi.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 avg 2018, 17:27

kengur je napisao/la:@SamoZdravlje,
Kapiten zna znanje ali od zadnje Grbavice sam malo negativan prema njemu. Nije nam on najveci problem ternutno. Da smo imali Sabana i Sofranca raspolozive imali bi mi jos koji bod na nasem kontu. Tacno je da "stranci" moraju biti duplo bolji od domacih iz akademije. Da imamo jake stopere i solidne defanzivne bekove i Kovacevicu bi bilo puno lakse i osjecao bi se sigurnije. Pogotovo sto svaka i najmanja greska se odmah placa golom. Naglo je gurnut u vatru i vidi se da daje koliko moze. Ako momak osjeti podrsku, dobicemo finog golmana na duge staze.
To je to.Samo bih dodao da su zabijali Handzic,Merso,Tatar,Rahman i dr imali bi 7 bodova vise.Napad je najbolja odbrana. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.