FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam namjerno, s burazerom idem na tekme i on prvo rece ne moze na derbi i javi mi se kad sam isao uzimat kartu, da uzmem i njemu, i tako s njim na kraju odoh... Oduzim se prvom prilikomuNbx je napisao/la:I ja ti fino napišem bujrum s nama na derbi, a ti izignorišeš.ThrillerHz je napisao/la:A to svakako, ali opet treba pohvaliti i podrzati ove akcije, naravno ne treba da stanu s ovim, malo da se potrude mogu fino raje privuci na stadionuNbx je napisao/la:Treba puno, puno, puno više aktuelnoj upravi da vrate povjerenje navijača od jedne, uslovno rečeno, džabne utakmice. Previše toga su zasrali.
Mislim da ce pokaz licne karte biti dovoljan, s obzirom da imaju evidenciju ko je kupovao karteRule_hz je napisao/la:idemo li protiv svinjskog?jel se ova karta treba zadrzat i uz pokaz da uzmem kartu?
1946~
Kakav je igrač ovaj Čataković 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Upravni odbor FK Sarajevo, na čelu sa Direktoricom Sabrinom Buljubašić, se zahvaljuje svim navijačima koji su sinoć bili prisutni na gradskom derbiju i pomogli igračima da odigraju dobru utakmicu. U znak zahvalnosti, Klub je odlučio da te navijače nagradi uoči utakmice protiv Zrinjskog koja se igra u nedjelju.
Svi navijači Sarajeva koji su bili prisutni na utakmici Željezničar – Sarajevo mogu doći u FAN SHOP u prostorijama kluba u ulici Maršala Tita 38b kako bi podigli svoju pozivnicu za utakmicu protiv Zrinjskog!
Utakmica FK Sarajevo – HŠK Zrinjski igra se u nedjelju 19.8.2018. sa početkom od 20 sati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Upravni odbor FK Sarajevo, na čelu sa Direktoricom Sabrinom Buljubašić, se zahvaljuje svim navijačima koji su sinoć bili prisutni na gradskom derbiju i pomogli igračima da odigraju dobru utakmicu. U znak zahvalnosti, Klub je odlučio da te navijače nagradi uoči utakmice protiv Zrinjskog koja se igra u nedjelju.
Svi navijači Sarajeva koji su bili prisutni na utakmici Željezničar – Sarajevo mogu doći u FAN SHOP u prostorijama kluba u ulici Maršala Tita 38b kako bi podigli svoju pozivnicu za utakmicu protiv Zrinjskog!
Utakmica FK Sarajevo – HŠK Zrinjski igra se u nedjelju 19.8.2018. sa početkom od 20 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zeznuti LMostarci ,bas ne bi valjalo da opet osvoje ligu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
A ne znam je li gore oni ili vojvodini da uzmu! Valjda moze Husref nesto izmajmunisati oko te titule, obecao je.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da bar hoce ovog Sovsica na klupi ostaviti imam neki gadan osjecaj da ce se sudbina poigrati sa nama,neka karma je kucka 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Lahko ćemo se sa Bakom dogovorit sve.
2:0
Velkoski, Handžić
2:0
Velkoski, Handžić
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mi da smo dali onakav gol, slavilo bi se ko eurogol, ne bi niko rekao da je kiks golmana. #štaetue 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nek grijesi, dijete je. Bar nam nije srednjak bacio nakon gola.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Eto Džafketa da nas zapiša. Možda ode korak dalje i pokaže dva srednjaka???joker90 je napisao/la:Nek grijesi, dijete je. Bar nam nije srednjak bacio nakon gola..
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jbt kakvog smo mi igraca pustili za nikakve pare ( Hamza )
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Prepali se nasi njegovih povreda, nije momak bio internet zvijezda, ali nema veze. Nek se razvije za reprezentaciju.mirzatele je napisao/la:Jbt kakvog smo mi igraca pustili za nikakve pare ( Hamza )
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pa kaže - invalid, jesmo ga uvalili levatima.
Svake hefte bih sam sebe jeo od muke jer mi ovo naumpadne.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mislim da je Catakovic (za sada) najbolji izdanak Akademije. Steta sto ga nismo bolje iskoristili.
Ali opet, treba kapu skinuti skautu Trencina koji je prepoznao "ono nešto" u momku koji pola godine ne igra zbog jedne od najtezih fudbalskih ozljeda.
Ali opet, treba kapu skinuti skautu Trencina koji je prepoznao "ono nešto" u momku koji pola godine ne igra zbog jedne od najtezih fudbalskih ozljeda.
JURIŠ
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pogledajte dvomeč Zenit - Dinamo Minsk. Pa haj onda da se nešto zapitamo kad treba da igramo s nekom velikom ekipom...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Čala je rekao da će Hamza biti velik igrač nakon par treninga u Jedinstvu. Odmah je prepoznao njegov talenat i poslao ga u Sarajevo.midzuka je napisao/la:Mislim da je Catakovic (za sada) najbolji izdanak Akademije. Steta sto ga nismo bolje iskoristili.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.