FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ta ćemo sa izrodima poput uštipčeta, koji su gledali derbi sa anamo njima? 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nek nam stave niske cijene ulaznica ( i sam sam izroduNbx je napisao/la:Ta ćemo sa izrodima poput uštipčeta, koji su gledali derbi sa anamo njima?
Može uz pismenu izjavu da se više neće ponovit. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa vala koliko sam se napatio kad padne gol il' bude kakve šansa, potpisat ću domah da ću rađe tekmu pratit preko rezultata.com nego na njihovoj tribini...uNbx je napisao/la:Može uz pismenu izjavu da se više neće ponovit.
uNbx je napisao/la:Ta ćemo sa izrodima poput uštipčeta, koji su gledali derbi sa anamo njima?

- StariGrad071
- Kontakt:
Cuj hodzic i fudbal. Decko je najgori nas igrac 3 godine. 50 trenera smo promjenili on najgori kod svakog.
-
belosevic28
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Ta ćemo sa izrodima poput uštipčeta, koji su gledali derbi sa anamo njima?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@kanarinac ja ti vjerujem i dijelim tvoje misljenje , da je ono odbranio sad bi zavrsio u Celzijukengur je napisao/la:Kada je lopta na krilu - golman ne smije biti na prvoj stativi (kao i u slucaju kornera). Bas zato jer sa sredine gola mu je najlakse doci do obje stative, a kako kazes preko 7m nije malo. Ali to je prica za iskusne i standardne golmane. Kovacevicu puna podrska i do play-offa ce biti pravo dobar. Ima frajer i herciku ali nema jos dovoljno samopouzdanja u svom prostoru kojim komanduje kao i da vikne na odbranu po potrebi. Isplati se biti strpljiv jer ima potencijal kao jos par njih.kanarinac je napisao/la:Kovacevic nije kriv za go,vi slusajte Kristica,mali je trcao sa prve stative na drugu I on je odradio sto je mogao,jednostavno sut je bio savrsen,ko je jednom stao na go od 7 metara zna sta pricam,vise od pola forumasa ovde tesko I precku da moze dohvatiti,mali ce biti extra golman abd treba ga podrzati,fascinantnu brzinu ima momak,dobro prati igru,vidjeli ste kako dobro izlazi na lopte,malo jest nesiguran na hvatanju,ali to je svaki golman kad je mlad,jer sigurnost dolazi sa iskustvom.
@kengur,mozda se bolje razumijes u poso golmana,a mozda i ne.Ne znamo,ali da je bio na drugoj stativi i isla povratna na prvu bio bi kriv sto nije bio na prvoj.
Ono sto ja vidim u Kovacevicu ,jeste da je veci talenat od Mujakica,Pidre i svih ostali Akademaca.Tri puta izletio na centarsut i sva tri puta elegantno pokupio.Jednu od tri bi nasi dosadasnji golmani popusili.Kod faula papka(uvreda i za papke,on se raduje,sitna dusa,isto bi rekao i za ovog malog sto je dosao iz Zelje),Pavlovic i ini golmani bi ostali na liniji i papak bi je zakucao.Strah me ako sad ode na klupu,da cemo ga ugasiti ili usporiti(sto bi bio grijeh).Zbog njega bi volio da ne primi go ,pa taman ostalo 0:0 protiv Zrinjskog.Doci ce i greske to je neminovno,pa i najveci na planeti su grijesili i po 10 god. nisu silazili sa gola.Odmah mu se treba naci trener specijalista za golmane,po meni bi trebao biti zlatna koka FKS.Nije mi rodjak,ne dao Bog
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Molm te pojasni ,nisam u folu.Generacijski jaz.uNbx je napisao/la:Ta ćemo sa izrodima poput uštipčeta, koji su gledali derbi sa anamo njima?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Utakmica se igra na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" u nedjelju 18. augusta, sa početkom u 20 sati, a cijene ulaznica su standardne za utakmice Premijer lige:
Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM,
Tribina "Istok" - 8 KM,
Tribina "Zapad" - 10 KM,
Djeca do 14 godina - 2 KM
Ulaznice će biti u prodaji u petak i subotu na prodajnim mjestima: FAN SHOP Maršala Tita38b od 9 do 16 sati FAN SHOP Bezistan od 12 do 20 sati Bordo kućica ispred BBI Centra od 10 do 22 sata Na dan utakmice u nedjelju ulaznice će biti moguće kupiti u bordo kućici ispred BBI centra do 17 sati, a nakon toga na blagajnama ispred stadiona Asim Ferhatović Hase.
Tribina "Istok" - 8 KM,
Tribina "Zapad" - 10 KM,
Ulaznice će biti u prodaji u petak i subotu na prodajnim mjestima: FAN SHOP Maršala Tita38b od 9 do 16 sati FAN SHOP Bezistan od 12 do 20 sati Bordo kućica ispred BBI Centra od 10 do 22 sata Na dan utakmice u nedjelju ulaznice će biti moguće kupiti u bordo kućici ispred BBI centra do 17 sati, a nakon toga na blagajnama ispred stadiona Asim Ferhatović Hase.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Naredni protivnik Bordo dama u šesnaestini finala Lige prvakinja bit će ekipa Chelsea! 
za koga ce onaj pljuvac joker navijati?Memara je napisao/la:Naredni protivnik Bordo dama u šesnaestini finala Lige prvakinja bit će ekipa Chelsea!
Jesu li jeftinije karte sa članskom ?
Za Ruskinje.bihuzur je napisao/la:za koga ce onaj pljuvac joker navijati?Memara je napisao/la:Naredni protivnik Bordo dama u šesnaestini finala Lige prvakinja bit će ekipa Chelsea!
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ponovo se vraćamo na osnovni problem, imam trenera golmana i kondicionog trenera, NA PAPIRU.robertkosar je napisao/la:Kod ovog drugog gola za melju kova je otisao na prvu stativu i vracao se nazad i nije gledao gdje se nalazi tu je napravio gresku. Trener koji ga trenira na treningu je trebao raditi sa momkom. U svakom trenutku golman mora znati gdje se nalazi ,morao je biti na sredini gola i da ima cistu situaciju ispred sebe i da navrijeme istrci i hvata loptu u pet metara. Neiskustvo i pritsak su ucinili svoje, u ovakve utakmice se ulazi hladne glave. Momku ne treba zamjeriti bit ce abd bolje i imat cemo pravog golmana
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Vrh
PS
Uopšte uzevši, sa golmanom, na derbiju sam relativno zadovoljan, bio sam presretan, kada je sviran ofsajd kod stvarne kiks odbrane(da je tada priznat gol, mogao ga je psihićki ubiti). Grešaka je bilo(sastavni dio igre), ali za relativnog debitanta je solidno uradio posao. Uz više utakmica, mnogo individualnog rada i adekvatnu pomoć struke, može izrasti u solidnog golmana. Gledati ćemo ga u nedelju na Koševu, to je isto odličan test.
- Evolution87
- Kontakt:
Inace od Adilovica moze svasta da nauci 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Protiv madjara i ima nekog smisla ova cijena,prvak drzave,nocna tekma...,mada je opet cijena visoka,ali brate protiv goska,mladosti i sl.,bas nema smisla.Benjolos je napisao/la:Utakmica se igra na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" u nedjelju 18. augusta, sa početkom u 20 sati, a cijene ulaznica su standardne za utakmice Premijer lige:
Tribina "Istok" - 8 KM,
Tribina "Zapad" - 10 KM,
Atalanta u najaviMemara je napisao/la:Naredni protivnik Bordo dama u šesnaestini finala Lige prvakinja bit će ekipa Chelsea!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Stigao golman i zvanicno.
Kaze poruka "konkurencija medju stativama je pojacana"
Kaze poruka "konkurencija medju stativama je pojacana"
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], laznokrilo, NazorUso i 48 gostiju.