Ko kaže da Tino Sveno Sušić nece biti na spisku za SP1988risha je napisao/la:Ko kaže da Tino Sušič nije zadnji vezni ???

Ko kaže da Tino Sveno Sušić nece biti na spisku za SP1988risha je napisao/la:Ko kaže da Tino Sušič nije zadnji vezni ???
Samo sto je Brko pored Jesusa stavio jos 5 pravih napadaca, a nama je Visca treci izbor u formaciji sa dva napadacacalcio je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Spanija igra bez napadaca pa ipak stavise 6,5 napadaca na prosireni spisak
Brko stavio Jesusa Navasa u napad a kada Susic kaze da Visca i Ibricic mogu biti napadaci onda drvlje i kamenje na njega![]()
Belgijski napadaci: Lukaku, Origi, Hazard, Mertens, Mirallas, Januzaj.
Pa vecina od ovih nisu uopste napadaci.
Sta je ovo, svi poceli kopirati Susica?
Ali znam ali Orgi nema uopste iskustva , a ostalo su krila ili off vezni (to igraju za klubove Chelsa, Everton , Napoli, ManU) znaci samo Lukaku kao klasicni napadac 1Goalgetter je napisao/la:@Kobe
Origi je upao jer se Benteke povrijedio. A i svakako, suludo je uporedjivati repku Belgije sa nasom..
Jednostavno zato sto Belgijanci igraju uvijek 4-3-3, ili ti ga, 4-5-1, stoga im i ne treba vise. Stavio sebi na dodatni spisak jos Batsuhayia iz Liegea. Krila rezervisana za Hazarda, Mertensa.Kobe Bryant je napisao/la: Ali znam ali Orgi nema uopste iskustva , a ostalo su krila ili off vezni (to igraju za klubove Chelsa, Everton , Napoli, ManU) znaci samo Lukaku kao klasicni napadac 1![]()
Mi imamo 2 , sad Susica napadaju zbog Zeca ili Hodzica a sigran sam da Belgiski selektor po Belgiskoj ligi ima puno kvalitetniji napadaca , a i liga je 3 jaca od nase
ALi brko je osvojio Euro bez napadaca. Sad sam u nedoumici, treba li ga pljuvati ili hvaliti zbog toga?Mozambik je napisao/la:Samo sto je Brko pored Jesusa stavio jos 5 pravih napadaca, a nama je Visca treci izbor u formaciji sa dva napadacacalcio je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Spanija igra bez napadaca pa ipak stavise 6,5 napadaca na prosireni spisak
Brko stavio Jesusa Navasa u napad a kada Susic kaze da Visca i Ibricic mogu biti napadaci onda drvlje i kamenje na njega![]()
Belgijski napadaci: Lukaku, Origi, Hazard, Mertens, Mirallas, Januzaj.
Pa vecina od ovih nisu uopste napadaci.
Sta je ovo, svi poceli kopirati Susica?
Gdje ces brku pljuvat?calcio je napisao/la: ALi brko je osvojio Euro bez napadaca. Sad sam u nedoumici, treba li ga pljuvati ili hvaliti zbog toga?
Halo Papetolizac,jesam li ja pitar ili navijam za Velez???calcio je napisao/la:U slucaju da niste vec skontali, Cigri = RockyMaivia = ZutiMrav
Najjace mi je kad replicira na svoje postove i sam sa sobom vodi diskusiju.
Kriza identiteta.Ti ljudi su bolesni.calcio je napisao/la:U slucaju da niste vec skontali, Cigri = RockyMaivia = ZutiMrav
Pa povecanjem konkurencije,vecim brojem igraca,neki igraci ce dobro oznojiti guzicu da odu u Brazil.FaraonTM je napisao/la:Može li mi neko objasniti koja je svrha pozivanja 24 igrača na pripreme kad ih u Brazil putuje 23?
Trebao je zvati ili 23 ili svih 30 ovako će neko odraditi pripreme i onda će kada otpadne biti veće razočaranje nego da se nije našao na spisku..
Evo i dokaza.RockyMaivia je napisao/la:Govori za sebe,maloumni...Head je napisao/la:Kriza identiteta.Ti ljudi su bolesni.calcio je napisao/la:U slucaju da niste vec skontali, Cigri = RockyMaivia = ZutiMrav
Objasnio sam ti na temi Zelje.FaraonTM je napisao/la:Može li mi neko objasniti koja je svrha pozivanja 24 igrača na pripreme kad ih u Brazil putuje 23?
Trebao je zvati ili 23 ili svih 30 ovako će neko odraditi pripreme i onda će kada otpadne biti veće razočaranje nego da se nije našao na spisku..
Slobodno neka mi provjere IP da vide .Head je napisao/la:
Evo i dokaza.
Te ljude kada suocis sa stvarnoscu onda se brane vrijedjanjem i nekim djecijim forama.
Ovo maloumni je vrijedjanje forumasa koje ce biti nadam se sankcionisano.
Znači svi će na SP imati 23 igrača jedino mi 23 i još jednog na tribinama?Mozambik je napisao/la:Objasnio sam ti na temi Zelje.FaraonTM je napisao/la:Može li mi neko objasniti koja je svrha pozivanja 24 igrača na pripreme kad ih u Brazil putuje 23?
Mi cemo biti jedina reprezntacija koja vodi 24 igraca na SP, vjerovatno cemo biti i jedini koji na pripremama nece imati 30 igraca.
Uglavnom, gdje prestaje logika tu pocinje Bosna
Treba reci i da se Susic savresno uklopio u ovo kolektivno ludilo, dapace jos ga je i povecao.
Mogu samo zamisliti ako neko iz burazerove agencije ne ode na tribine šta će bitiRockyMaivia je napisao/la:Pa povecanjem konkurencije,vecim brojem igraca,neki igraci ce dobro oznojiti guzicu da odu u Brazil.FaraonTM je napisao/la:Može li mi neko objasniti koja je svrha pozivanja 24 igrača na pripreme kad ih u Brazil putuje 23?
Ovako,sa 24 igraca ce manje strahovati za svoje mjesto npr.Visca,Susic,Hadzic...
Sa ovim nickom navijas za Velez a sa nickom @risha navijas za VardarRockyMaivia je napisao/la:Halo Papetolizac,jesam li ja pitar ili navijam za Velez???calcio je napisao/la:U slucaju da niste vec skontali, Cigri = RockyMaivia = ZutiMrav
Ti si gori od Safeta,ovaj avatar sam samo preuzeo od diskutanta @Guzonja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.