Sa šošonovog tornja valjda..LBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da se orijentišem ovdje odakle je snimano ovo?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sa šošonovog tornja valjda..LBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da se orijentišem ovdje odakle je snimano ovo?
Ko je bre šošon ?spielführer_21 je napisao/la:Sa šošonovog tornja valjda..LBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da se orijentišem ovdje odakle je snimano ovo?
eto reko ti je covjek, sa sosonovogLBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da se orijentišem ovdje odakle je snimano ovo?
Devil je napisao/la:Vidi one zelene rupe kada ga zadas malo na levo,samo kvari sliku grada.
nemaaaaCeMa je napisao/la:imal kogaaaaaaaa
ako Bog da bice i za 1.maj...neutralan__ je napisao/la:Pozdrav svima,kako lijep dan,kad bi ovako bilo i za 1. maj.@majestic24 jos samo 5 dana.
ne kontaš što sam htio reći, al de štašLudLo 4 je napisao/la:Ne kontam tipove i ovakve komentare,ajd sve i sega i to ali taj sindrom da je brak smrt je samo iz viceva i tamo treba da ostane,covjek ce da udje u ljubavne vode sa voljenom osobom najljepse trenutke je sigurno sa njom dozivio i dozivjet ce pa djeca pa zajednicki zivot ,kud ces bolji i ljepsi zivot od tog?QUARESMA 18<<< je napisao/la:e moj majestic, vise nece biti "zivota" kad se ozenis
Lave neka je sa srecom i nemoj kakvu kumu da nafatas![]()
P.S. konacno ce i nevinost izgubit![]()
ma majmun mi izletio kod fisa u cazinu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa sta bi
ode auto radi necije nepaznje, i staces sad, hoceli ti on placati stetu? bilo pri preludo kad bi morao za svoje pare placati, a on krivmajestic24 je napisao/la:ma majmun mi izletio kod fisa u cazinu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa sta bi
Yebo majku budale...20 metara od njega dolazim,idem brzinom od 70 km na sat i tip izlazi na cestu iz trgovine fis,nista negleda i direkt u njega. Sreca sta smo ja i moja buduca zena imali pojas oko sebe i sto smo udarili u njega u njegov prednji kraj auta.
Sta znas mozda je ogranicenje brzine 60 a on vozio 70QUARESMA 18<<< je napisao/la:
ode auto radi necije nepaznje, i staces sad, hoceli ti on placati stetu? bilo pri preludo kad bi morao za svoje pare placati, a on kriv
To ti je znak da se ne trebaš ženiti.majestic24 je napisao/la:Yebo vas prvi maj,danas sam zamalo poginuo u cazinu. Imao sam saobracajku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.