Ko˙ na filmu bijeg !

Prokopati tunel i to podugacak 300 metara i pobjeci

Kad ce film snimiti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uh, yebeno. Takvi su najgori, koji samo izlete na put, i ne gledaju ko ide. Nadam se da je sve ok s tobom i zenom.majestic24 je napisao/la:ma majmun mi izletio kod fisa u cazinu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa sta bi
Yebo majku budale...20 metara od njega dolazim,idem brzinom od 70 km na sat i tip izlazi na cestu iz trgovine fis,nista negleda i direkt u njega. Sreca sta smo ja i moja buduca zena imali pojas oko sebe i sto smo udarili u njega u njegov prednji kraj auta.
Nadam se da je sve u redu s vama... Šteta na autu će se sanirati, bitno je da niste povrijeđeni. A stvarno ima ljudi koji, barem po meni, nikad nisu trebali dobiti vozačku. Neki dan se vraćam s vikendice, kad neki "idol" pretiče na punoj na krivini, i to se on zafur'o ono baš. Da nisam na vrijeme zakočio bio bi belaj. Eto, nevin nastradat'.majestic24 je napisao/la:Yebo vas prvi maj,danas sam zamalo poginuo u cazinu. Imao sam saobracajku.
zajeban je onaj dio gdje si imao nesrecu jednostavno na onom dijelu se veoma brzo vozi dobro si prosao moglo je i gore ne daj boze...majestic24 je napisao/la:Dobro sam prilicno. Iskreno,najvise sam se prepao kad sam cuo vrisak od cure. Mislio sam da joj je nesto bilo al se "samo" prepala. Mda,kako noc ide,sve me vise bole noge (dio iza koljena) i vrat,dok je kod cure ima od sigurnosnog pojasa crno na ruci,grudima i stomaku.
Ma sta se ono vozi brzo,imao sam ja dobre srece. Ja sam njega udario u prednji dio,u tocak. Da sam ga udario u vrata,ubio bi ga bgm.Interista je napisao/la:zajeban je onaj dio gdje si imao nesrecu jednostavno na onom dijelu se veoma brzo vozi dobro si prosao moglo je i gore ne daj boze...majestic24 je napisao/la:Dobro sam prilicno. Iskreno,najvise sam se prepao kad sam cuo vrisak od cure. Mislio sam da joj je nesto bilo al se "samo" prepala. Mda,kako noc ide,sve me vise bole noge (dio iza koljena) i vrat,dok je kod cure ima od sigurnosnog pojasa crno na ruci,grudima i stomaku.
Onaj Addy amerikanac, pa Alen Škororobovi88 je napisao/la:e momci ttrebam pomoć ovako ... Namjeravam otvorit temu na pdf-u Međunarodni Fudbal - O fudbalerima koji su nekada bili velike nade i sjajni igrači Znači bili si odlični u manjim klubovima ali prelaskom u veći su se pokvarili i tako to ... a danas su propaliteti i igraju u lošijim timovima nego sto se to nekad od njih ocekivalo tipa ...
Quaresma, Kerlon,De la Red ... šta ja znam Affelay i tako ti
Frutek je napisao/la:Onaj Addy amerikanac, pa Alen Škororobovi88 je napisao/la:e momci ttrebam pomoć ovako ... Namjeravam otvorit temu na pdf-u Međunarodni Fudbal - O fudbalerima koji su nekada bili velike nade i sjajni igrači Znači bili si odlični u manjim klubovima ali prelaskom u veći su se pokvarili i tako to ... a danas su propaliteti i igraju u lošijim timovima nego sto se to nekad od njih ocekivalo tipa ...
Quaresma, Kerlon,De la Red ... šta ja znam Affelay i tako ti,
Pa sad glup mi naziv teme "Nekada veliki talenti...danas propaliteti"Quaresma je jos uvijek odličan u Besiktasu a u Interu i Chelsea-u **** pa ako može neki prijedlog za naziv teme
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 6 gostiju.