Igro je na Hasetovom turniru za nasLjoZee je napisao/la:Igrao je Zeric za nas mescini ovaj turnir.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pitao sam na temi Igmana prije jedno 2-3 mjeseca kako igra Žerić kod njih, reče momak da im je Žera jedan od najboljih pojedinaca.plavousrcu je napisao/la:Ne bi bilo lose vratiti Zeru. Neka s nama prodje pripreme i neka novi trener vidi ima li kuveta. U Igmanu je igrao. To je bitno.bhsport je napisao/la:Tacno je da nema, Hajdarevic je zanemaren, Kjosevski je nazadovao, Kemo isto tako, Sehici su ubaceni u vatru da pregore, a jedino imamo ovog malog Osmanovica od kojeg bi nesto moglo biti.Virtu4l je napisao/la:Jedan od najvećih poraza bivše uprave je to što su uništili Omladinski pogon i što više nemamo igrača u izlogu.
Od ekipe koja je igrala sa Ateltikom su unistili vecinu igraca, rastjerali, proglasili otpatcima da bi doveli poluigrace. Aferim.
Ali kakvi su to majstori manipulacija samo, mrtvi hladni kazu od 2015 do danas Zeljeznicar nije napravio marke duga prema poreznoj, ali zato izvan porezne nema kome nismo duzni, od izvodjaca radova na stadionu, bivsih igraca, trenera, banki itd itd...sta ono rekose lobotomci klub je ostavljen u urednom stanju, aha odlicno stanje nema sta, marke nema na racunu i ono sto ima otici ce na dugove hadzije koji se zaduzivao na okolo na racun kluba ali haj eto bitno je ne dugujemo za porez, yebo sve ostalo

- plavousrcu
- Kontakt:
Zato kazem Bracunda. Federalna je super za sazrijevanje. Zeru na pripreme obavezno, Blagog odsuspendovati i dovesti jos jednog dobrog u vezi. Bice tesko u borbi za Evropu.
Stana bi bio najbolje moguce pojacanje, sto zbog igrackih kvaliteta, sto zbog drugih stvari 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
znaci gledajuci finansijski izvjestaj Misketova uprava pokupila zasluge za sve izgradjeno a ova naredna ce to da otplacuje haha to ej taj graditelj Miske, zaduzi klub i pokupi sve zasluge dok ce drugi vracati. A kmecali su o poreskim dugovima koje je uprava prije njhi pocela da otplacuje
+1 uz povratak isto Jamaka koji kazu da bi se mogo vratit... postoji i ponuda za Krpica jel mahalska ill ne nez fkt to sam neki dan cuoirfo je napisao/la:Stana bi bio najbolje moguce pojacanje, sto zbog igrackih kvaliteta, sto zbog drugih stvari
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Za Stanica jedno veliko fuj. Jamak je druga stvar. Mada, i njegovo skakanje u Bjeljini “bit ce Zeljo nesto sampion” je odvratno, a ostalo mi je u sjecanju dobro urezano kao i sve taj dan. Jedini Kvesic bez zamjerke. Covjek mu nema rijeci prigovorit. Uglavnom ko god da je vratio ili ce vratot Stanica veliko fuj od mene. Nikako ne podrzavam, ali ionako sko svakakve bruke prezivljavali sto se tice igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma kakvi, nema mijenjanja.LjoZee je napisao/la:Neka, legendarni. Ne mijenjaj Virto.
Paklen posao čeka novu upravu, ovi su ostavili praznu kasu i masu dugova i započetih projekata. Čak su potrošili i pare koje treba da pristignu. Strašno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I da, prvo što bi ova uprava trebala uraditi jeste kompletna revizija i da javno objave stanje koje su zatekli, u fening.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I onda uđem na lobotomiju, i imam šta da vidim. Amar Osim, sin Ivice Osima, najtrofejniji trener Željezničara svih vremena im se gadi, odvratan im je i ne mogu ga smisliti.
Patite jazavci, nema više petaka i cenera od megamiksa.
Još kad odyebu medijskog partnera.

Patite jazavci, nema više petaka i cenera od megamiksa.
Još kad odyebu medijskog partnera.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Popljuvali i otjerali su sve i svakoga ko nije bio klimač glavom.
O sportskim 'dostignućima' je suvišno i pričati.
Razne sramote tipa sredstvo čiščenje,VIP satarica ponavljale su se svakih par mjeseci.
I sad ovo sa finansijama.Svako je znao da situacija nije bajna, ali da smo ovoliko u dubiozi za mene je iznenađenje.
Nemam toliko godina da pamtim igranje u drugoj ligi itd, ali za mene je ovo najlošiji period Željezničara.
O sportskim 'dostignućima' je suvišno i pričati.
Razne sramote tipa sredstvo čiščenje,VIP satarica ponavljale su se svakih par mjeseci.
I sad ovo sa finansijama.Svako je znao da situacija nije bajna, ali da smo ovoliko u dubiozi za mene je iznenađenje.
Nemam toliko godina da pamtim igranje u drugoj ligi itd, ali za mene je ovo najlošiji period Željezničara.
💩💩
Nek im je reko Siljak za ovo nedolazenje uprave, a sad da vidim kako ce miskeljupci opravdat ovu nevidjanu sramotu
Ovaj Dzindo mi se cini kao neki dobar lik. Valjda se ne zaebem u procjeni. 
Je li ovo oko 18. minute Emir, bivsi PR prica ili mi se cini?
Jeste. Cesto bude blizu mene na Jugu. Kad brat poludi od do svima.irfo je napisao/la:Je li ovo oko 18. minute Emir, bivsi PR prica ili mi se cini?
Ovaj "hrpa betona" moze svoju kucu nazvat tako. To je nase Allah te uputio.
Novi clan Uprave Mirza fizicki lici na onog Nikolica sto je bio prije godinu ili koliko vec u Upravi.
Novi clan Uprave Mirza fizicki lici na onog Nikolica sto je bio prije godinu ili koliko vec u Upravi.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 24 dec 2018, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.