Edis Mulalić: Ne bih da pametujem o Želji, nikad na oca i mater
https://sportsport.ba/fudbal/edis-mulal ... ter/301122
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vidim spominjete Mujakića u fazonu "kako oni mogu uzet više", pa fino, budite malo realni i sagledajte tuto kompleto situaciju.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Novi predsjednik skupstine je ocigledan napredak u odnosu na proslog, to je jasno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Imamo i nekog doktora u Upravi. Taman kad nam pozli od pokusaja igraca da pripomogne. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako su pizde podvile rep. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko si egoističan i egocentričan od 1 do Miske?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
ja kad sam govorio da nam mogu sredit poso u megamixu, ti nisi vjerovo, a gledaj sad administracije, svi tamo otisli, a mogli smo biti to mi...Rokoko87 je napisao/la:Koliko si egoističan i egocentričan od 1 do Miske?
Hocete vi da pljujete Miskonija. Sad bi pare mlatili u Megamixu.
Sablja manijak do kraja kakav gospodinOsim13 je napisao/la:Vidim spominjete Mujakića u fazonu "kako oni mogu uzet više", pa fino, budite malo realni i sagledajte tuto kompleto situaciju.
Edis Mulalić: Ne bih da pametujem o Želji, nikad na oca i mater
https://sportsport.ba/fudbal/edis-mulal ... ter/301122![]()
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Dje su one moralne nule sto su tvrdile da je ova uprava vratila dugove i sredila finansijski klub? Gdje su imam toliko pitanja za postaviti??
Pa znao sam ja da smo mi losi finansijski cim sam vidio da navijaci skupaju pare zafarbanje yebenog reflektora. Kome mozes pricati o finansijskoj stabilnosti a navijaci ti finansiraju farbanje reflektora? To samo Miske hadzi ubleha moze. Lobotomci nisu vadili iz usta Amara i neki poreski dug od prije dok su pustosili kasu i trosili pare koje nemamo, sada ce taj isti Amar morati da vraca pare za sve Milimetrove projekte, lik doslovno nista nije platio a kitio se time a lobotomci ga velicali i hvalili. Yebote sve smo kupili na kredit a dje nestadose pare od silnih transera igraca prije njhi pa i za vrijeme njih pa obestecanja procenata od prodaje bivsih igraca? Lik svu lovu sto smo zaradili spiskao u Mehremice, Vranjese, Arezine
a ovamo za infrastrukutru nas zavalio u kredite.
Pa znao sam ja da smo mi losi finansijski cim sam vidio da navijaci skupaju pare zafarbanje yebenog reflektora. Kome mozes pricati o finansijskoj stabilnosti a navijaci ti finansiraju farbanje reflektora? To samo Miske hadzi ubleha moze. Lobotomci nisu vadili iz usta Amara i neki poreski dug od prije dok su pustosili kasu i trosili pare koje nemamo, sada ce taj isti Amar morati da vraca pare za sve Milimetrove projekte, lik doslovno nista nije platio a kitio se time a lobotomci ga velicali i hvalili. Yebote sve smo kupili na kredit a dje nestadose pare od silnih transera igraca prije njhi pa i za vrijeme njih pa obestecanja procenata od prodaje bivsih igraca? Lik svu lovu sto smo zaradili spiskao u Mehremice, Vranjese, Arezine
Evo odgledao sam i ja skupštinu i sviđa mi se ovaj prijedlog o formiranju radne grupe od nekoliko ljudi koji će se kvartalno sastajati sa čelnicima koji će da iznesu stanje o prvom timu, omladinskoj školi i finansijama. Znači sve na uvid bez ikakvih muljaža.
Gdje se to spominje?Stole je napisao/la:Toni Jovic
Objavio Sinan na svom portaluLjoZee je napisao/la:Gdje se to spominje?Stole je napisao/la:Toni Jovic
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Nije loš igrač ali čini mi se da je imao problema sa povredama.
Još dok je bio u Borcu ja sam govorio da bi ga bilo dobro dovesti,teško ali vidjet ćemoStole je napisao/la:Objavio Sinan na svom portaluLjoZee je napisao/la:Gdje se to spominje?Stole je napisao/la:Toni Jovic
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Nego koju mjernu jedinicu sad koristimo, milimetar je završen, imal prijedloga?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne svidja mi se Jovic, jel on uopste ima nase drzavljanstvo?
Malo je tanak i u zavrsnici ali je eksplozivan ono sto sam gledao kad je igrao protiv nas na Grbavici ima dobru kretnju zna lopte al malo steka zavrsnica a i sklon je povredama al u ovom trenutku bolje ne bi mogli dovesti s obzirom da nas je gospodin NI MILIMETAR strajbo finansijski na dno
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Gdje se to spominje?[/quote]
Objavio Sinan na svom portalu[/quote]
Još dok je bio u Borcu ja sam govorio da bi ga bilo dobro dovesti,teško ali vidjet ćemo[/quote]
Najbolji haver sa ugljesom radinovicem. Pametnom dosta.
Objavio Sinan na svom portalu[/quote]
Još dok je bio u Borcu ja sam govorio da bi ga bilo dobro dovesti,teško ali vidjet ćemo[/quote]
Najbolji haver sa ugljesom radinovicem. Pametnom dosta.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.