Predložen ljetos, odbili ga.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
simonknows
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
montolivo18
- Kontakt:
Solidan igrač za ove lige, mislim da bi u PL mogao dati ruke.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ma mislim da nije on neko rjesenje.
Ovdje treba visok spic, sidras, tipa Poturalic, kad odes na gostovanje u kaljuzu neku, koji ce iz jedne-dvije visoke lopte zabit gol.
Na Tusnju ti i ne treba neki posbno spic da das gol.
Volim tebe, više od sebe
U srijedu protiv Zvijezde 09 u Bijeljini.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
simonknows
- Kontakt:
Najvjerovatnije ostaju 2 momka sa probe, pa bi to bilo to od ovog roka. Tražili su se još neki igrači, međutim to je sad nerealno, a niko iz kluba ne želi da daje obećanja koja ne može ispuniti pa da se dalje uvaljujemo. Sad je bila borba da se isplate plate za decembar ali se uspjelo izmajmunisati. Ide sad i tranša pa će se izgurati do kraja. Ženska ekipa isto riješena.
Igracki to je sasvim ok,mozda Dilaver sa Husejnbasicem bude ubojitiji.Sta je sa drugim golmanom.
-
simonknows
- Kontakt:
Tražio se jedan golman iz PL, ali nerealno.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ukolko sati se igra u Bijeljini?
- RollingPaper
- Kontakt:
Iz tuzlanskog kluba su se obratili Nogometnom savezu BiH i TV Arena Sport kao nosiocu televizijskih prava sa zahtjevom da se promijeni termin utakmice.
Kao razlog navode nove probleme sa reflektorskom rasvjetom na Tušnju, gdje bi se meč trebao održati, prenosi TV Arena Sport.
U prilogu su dostavili i dopis JU Gradski stadion Tušanj Tuzla u kojem se navodi da su trenutno u toku radovi na razdvajanju stubova na posebna brojila električne energije, zbog izmjene u obračunavanju troškova potrošnje struje. Reflektori, stoga, trenutno nisu u funkciji.
Također, iz Fudbalskog kluba Sloboda navode i da su dobili saglasnost FK Sarajevo za promjenom termina meča.
Kao razlog navode nove probleme sa reflektorskom rasvjetom na Tušnju, gdje bi se meč trebao održati, prenosi TV Arena Sport.
U prilogu su dostavili i dopis JU Gradski stadion Tušanj Tuzla u kojem se navodi da su trenutno u toku radovi na razdvajanju stubova na posebna brojila električne energije, zbog izmjene u obračunavanju troškova potrošnje struje. Reflektori, stoga, trenutno nisu u funkciji.
Također, iz Fudbalskog kluba Sloboda navode i da su dobili saglasnost FK Sarajevo za promjenom termina meča.
14:00.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bekic Almir otisao u Rudar Prijedor, nekako mi je to neocekivano.
Igrac koji je duple krune osvajao da ode tamo.
Ne kazem da je morao doci kod nas, ali ima jos klubova u PL koji se bore za opstanak a on je solidan igrac, iako ima godina
Igrac koji je duple krune osvajao da ode tamo.
Ne kazem da je morao doci kod nas, ali ima jos klubova u PL koji se bore za opstanak a on je solidan igrac, iako ima godina
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Izgleda da Kape i neće doći po novim informacijama tako da nam na beku ostaje Civa i Kovasimonknows je napisao/la: ↑20 jan 2024, 16:31Ja se nadam da ne slijedi neki eksperiment usljed nedostatka dobrih centarfora koji su voljni doći, u vidu stavljanja Merdovića ili Dervišagića u špic, a na njihovo mjesto Huseinbašić kao novi igrač. Kovčić na lijevom beku, uz ostanak Kapeta, kako bi Ćiva mogao u sredinu, dolazak Ignjatovića uz ostanak Mujkića, Kalesića i Delića bi bilo dovoljno za titulu. Bar bi trebalo sa sportske strane naravno. Treba naći špica i drugog golmana .
-
montolivo18
- Kontakt:
Ma nikad on nije bio neki igrač, imao je neke solidne partije kod Jakirovića u Zrinjskom i manje-više to je to. Nešto slično kao i Čivić kod Dudića. Inače ima ja mislim 35 ili 36 godina već, a i zadnjih par godina ga povrede ubijaju.
-
simonknows
- Kontakt:
Tako je, Kape ostaje definitivno, iako sam se nadao da će doći opet.Legolas je napisao/la: ↑21 jan 2024, 14:45Izgleda da Kape i neće doći po novim informacijama tako da nam na beku ostaje Civa i Kovasimonknows je napisao/la: ↑20 jan 2024, 16:31Ja se nadam da ne slijedi neki eksperiment usljed nedostatka dobrih centarfora koji su voljni doći, u vidu stavljanja Merdovića ili Dervišagića u špic, a na njihovo mjesto Huseinbašić kao novi igrač. Kovčić na lijevom beku, uz ostanak Kapeta, kako bi Ćiva mogao u sredinu, dolazak Ignjatovića uz ostanak Mujkića, Kalesića i Delića bi bilo dovoljno za titulu. Bar bi trebalo sa sportske strane naravno. Treba naći špica i drugog golmana .
-
simonknows
- Kontakt:
Šta ti je čudno? Znaš li koliku je Aleksandar platu imao tamo a koliku je uzeo kod nas? Rudar ima jake plate, a Almir neće kod nas dok se jedna stvar ne dogovori posebno.
Momak gleda svoju karijeru, tako da je i bolje što je ostao da sebe unapređuje. Ostaje nam da vidimo koliko Kova može na tom mjestu ako dobije priliku.simonknows je napisao/la: ↑21 jan 2024, 14:53Tako je, Kape ostaje definitivno, iako sam se nadao da će doći opet.Legolas je napisao/la: ↑21 jan 2024, 14:45Izgleda da Kape i neće doći po novim informacijama tako da nam na beku ostaje Civa i Kovasimonknows je napisao/la: ↑20 jan 2024, 16:31Ja se nadam da ne slijedi neki eksperiment usljed nedostatka dobrih centarfora koji su voljni doći, u vidu stavljanja Merdovića ili Dervišagića u špic, a na njihovo mjesto Huseinbašić kao novi igrač. Kovčić na lijevom beku, uz ostanak Kapeta, kako bi Ćiva mogao u sredinu, dolazak Ignjatovića uz ostanak Mujkića, Kalesića i Delića bi bilo dovoljno za titulu. Bar bi trebalo sa sportske strane naravno. Treba naći špica i drugog golmana .
-
simonknows
- Kontakt:
Kova je baš dobar na treninzima, po meni bolji igrač od Kapeta, samo nije imao sreće baš nikako.Legolas je napisao/la: ↑21 jan 2024, 15:00Momak gleda svoju karijeru, tako da je i bolje što je ostao da sebe unapređuje. Ostaje nam da vidimo koliko Kova može na tom mjestu ako dobije priliku.simonknows je napisao/la: ↑21 jan 2024, 14:53Tako je, Kape ostaje definitivno, iako sam se nadao da će doći opet.
Ps. čekamo mu onog oca oca blesavog ili šta mu je da me citira i napadne za ovu izjavu, jer Kape je u najmanju ruku Marcelo po njima
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne prizivaj ga Boga ti, neka ga na temi Sarajeva sadsimonknows je napisao/la: ↑21 jan 2024, 15:12Ps. čekamo mu onog oca oca blesavog ili šta mu je da me citira i napadne za ovu izjavu, jer Kape je u najmanju ruku Marcelo po njima
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa komazec je dobio 4500k tamo plus placeno 2x mjesecno da ide u Srbiju plus hrana i stan, a Beka trazi svoje pare sto je normalno sto su ga vec par puta izvaralisimonknows je napisao/la: ↑21 jan 2024, 14:56Šta ti je čudno? Znaš li koliku je Aleksandar platu imao tamo a koliku je uzeo kod nas? Rudar ima jake plate, a Almir neće kod nas dok se jedna stvar ne dogovori posebno.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sta je nasih igraca otislo iz kluba, a da su prije toga morali oprostiti sva dugovanja koja je klub imao prema njima.
I onda ocekujemo da se ti igraci prvom prilikom vrate u klub.
Treba bit samo realan i objektivan.
I onda ocekujemo da se ti igraci prvom prilikom vrate u klub.
Treba bit samo realan i objektivan.
Volim tebe, više od sebe