Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Mrsko mu doći, isto ko da je šta pokazao u zadnje 3 godine osim cuclanja nargile i čik čik pogodi po Taverni
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mene samo zanima, stignul se njih dvojica kurrvat kad stignu Bosnu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovaj lik se penzionisao onog dana kada je potpisao za Barcu. Nije on džaba dernek pravio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zlatna ŝiśa

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Nije igrao ni zadnje utakmice za klub, tako da nije izmišljena ova priča o povredi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nikad ga nisam vidio da sprinta a stalno se nesto povrijedjuje
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
- Beduin
- Kontakt:
To si u pravu, samo se povredjuju oni koji sprintaju, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ma yebat i njega. Vidio nece Dzeko doci, pa odmah i njemu nevazno. Ojebina sa trbusinom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako vam moze bit' zao sto ga nema ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Portugal davnooo osigura Euro ali Ronaldo sa 39 godina dodje da odigra protiv Lihenstajna.
Modrica u zivotu jednom nisam vidio da lazira povredu ili da 'odmara' od reprezentacije
A obojica neuporedljivo veci igraci od Pjanketa naseg.To se zove velicina i karakter.
Uredu 1-2 izmjene da se isproba ali ovo je cisto glupiranje.Umjesto da se uigravamo za baraz sa najboljim sastavom mi protiv Luksemburga B tim,protiv Slovacke ide opet 6-7 izmjena u startnoj postavi i onda u barazu novi 11 skroz.Pa kako da se ista uigra.Napamet igraju ne znaju najobicniji dupli pas odigrati.Pola ih ne zna kako im se saigraci zovu a ne sta drugo
Sto se Pjanica tice,nek se koliko sutra oprosti i zauzme svoje mjesto u mahali i argeliniju nece mi sekunde bit zao.Igrac kojem se dobre utakmice za reprezentaciju u razdoblju od 4-5 godina mogu izbrojati na prste jedne ruke uopste nije nezamjenjiv.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
ma koji ce nam k, nek nije dosao i ne treba vise
Najjace kad Savo rece uigravanje za baraz, a nece ni u jednoj od ove dvije utakmice igrati sigurno 4 bitna igraca (Dzeko, Pjanic, Kolasinac, Anel). Kako mislis uigrati tim bez igraca koji ce 99% igrati u barazu ako budu zdravi i ako dodju?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2023, 18:40Portugal davnooo osigura Euro ali Ronaldo sa 39 godina dodje da odigra protiv Lihenstajna.
Modrica u zivotu jednom nisam vidio da lazira povredu ili da 'odmara' od reprezentacije
A obojica neuporedljivo veci igraci od Pjanketa naseg.To se zove velicina i karakter.
Uredu 1-2 izmjene da se isproba ali ovo je cisto glupiranje.Umjesto da se uigravamo za baraz sa najboljim sastavom mi protiv Luksemburga B tim,protiv Slovacke ide opet 6-7 izmjena u startnoj postavi i onda u barazu novi 11 skroz.Pa kako da se ista uigra.Napamet igraju ne znaju najobicniji dupli pas odigrati.Pola ih ne zna kako im se saigraci zovu a ne sta drugo
Sto se Pjanica tice,nek se koliko sutra oprosti i zauzme svoje mjesto u mahali i argeliniju nece mi sekunde bit zao.Igrac kojem se dobre utakmice za reprezentaciju u razdoblju od 4-5 godina mogu izbrojati na prste jedne ruke uopste nije nezamjenjiv.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Samo pogledas sastav sa zadnje utakmiceDamirT je napisao/la: ↑18 nov 2023, 18:47Najjace kad Savo rece uigravanje za baraz, a nece ni u jednoj od ove dvije utakmice igrati sigurno 4 bitna igraca (Dzeko, Pjanic, Kolasinac, Anel). Kako mislis uigrati tim bez igraca koji ce 99% igrati u barazu ako budu zdravi i ako dodju?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2023, 18:40Portugal davnooo osigura Euro ali Ronaldo sa 39 godina dodje da odigra protiv Lihenstajna.
Vasilj-nece braniti baraz
Mujakic-nece igrati
Stoperki par-nece igrati nijedan
Dedic-igrat ce
Krunic-igrat ce
Cimirot-nece igrati
Hadziahmetovic-jako upitan
Napad-samo Stevanovic
Znaci od tog 'uigravanja' 7-8/11 igraca ti sigurno nece igrati u barazu.Igrat ce ti Stevanovic cisto jer nemas nijedno drugo krilo jos od Visce.Jedno krilo mi nemamo dan te yebo.Igrat ce Krunic i igrat ce Dedic.
Dobro mu to uigravanje.I ide sutra ponovo jos novi 7-8 igraca u prvi 11
Sto neko rece,on je tu postavljen samo da zakuca zadnji ekser u martu.Onda cemo definitivno biti rang ekipa iz 6 sesira kao Lihenstajn i Gibraltar
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kalesijski krmak nam i ne treba realno.
Ja nisam pročitao da je Mire rekao da će propustiti zbog povrede .nego u dogovoru sa selektorom ,a to nije povreda.Kada vidim ove trenutne veznjake Mire i qurcom kada vodi loptu bolji je od Radeta,Hadžiahmetovića,Cimija i svih ostalih..pravit ćemo ga od blata
Opet nevidljiv na terenu, po ko zna koji put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.