Hoćeš da kažeš da je Nele 80-tih predivido odlazak Misketa i njegovih ljudi ovom pjesmom, a ne odlazak Srba s Kosova kao što se priča?irfo je napisao/la:Čejeni odlaze hoka-hej
Čejeni odlaze Čejeni odlaze
Čejeni odlaze hoka-hej

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hoćeš da kažeš da je Nele 80-tih predivido odlazak Misketa i njegovih ljudi ovom pjesmom, a ne odlazak Srba s Kosova kao što se priča?irfo je napisao/la:Čejeni odlaze hoka-hej
Čejeni odlaze hoka-hej
Zagovornik sam te prve teorije, jos jedna pjesma nostardamuske prirodebraco je napisao/la:Hoćeš da kažeš da je Nele 80-tih predivido odlazak Misketa i njegovih ljudi ovom pjesmom, a ne odlazak Srba s Kosova kao što se priča?irfo je napisao/la:Čejeni odlaze hoka-hej
Čejeni odlaze hoka-hej
Alipasino je napisao/la:Kad ce se znat ko je trener da ga Remzi frknem od srece.Hajde Amare mojne Remzu razocarat.
Direktor Željezničara Mirsad Šiljak na sjednici Skupštine kazao je da su Plavi već dobili 200.000 eura od transfera Šabanadžovića u AEK te da će u januaru dobiti još 250.000 eura. Ipak, čudno je to što Šabanadžović još nije potpisao ugovor s grčkim timom, što je za Klix.ba potvrdio njegov otac Refik.
"Ne znam šta je Željezničar dogovorio, nisam bio na sjednici Skupštine niti gledao video. Anel me također pitao da li sam čuo te cifre. Vi znate kakva je procedura kada se završi transfer, tada klub objavi na svojoj stranici. Mi trebamo poslije Nove godine otputovati u Grčku da se dogovorimo i da se obavi ljekarski pregled", kazao je Šabanadžović za Klix.b
Ma neozbiljno je skroz ovo oko Anela.Azpi je napisao/la:Neko laze jbg dvije suprotne price![]()
A i ne znam sta cekaju vise sa objavom da je Amar trenernek ga i ozvanice vise ne mora se cekati 2019ta
dobro su prosli sa samo 450 k...braco je napisao/la:Šiljak udario reket AEK-u
irfo je napisao/la:dobro su prosli sa samo 450 k...braco je napisao/la:Šiljak udario reket AEK-u