zlajci je napisao/la:Onda smo stvarno od Boga kažnjeniCoraco je napisao/la: Fule pada to je definitivno, samo da se ne ubaci gori spletkaroš od njega.
Mislim da ne može doći/biti gori
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
zlajci je napisao/la:Onda smo stvarno od Boga kažnjeniCoraco je napisao/la: Fule pada to je definitivno, samo da se ne ubaci gori spletkaroš od njega.
Jel to onaj Omic sto je bio u Zvijezdibaltazar1 je napisao/la:ja ne bih o treneru, naravno da i on snosi dio krivice ... ali rado bih vidio neki komentar o igračima Slobode
evo jučer u Gračanici, Omiću (kapitenu, najiskusnijem igraču, igrao je Premijer ligu itd...) je jedno 10x puta rekao izađi, spusti, dodaj a on ko magarac, zavlači se štoperima u krilo i samo roka lopte na Galina
stvarno je limitiran igrački kadar, da su spremni, to stoji ali džaba kad lete ko muhe bez glave
onaj Mehanović mi više liči na dizača tegova nego na fudbalera
nisam siguran...Tuzlaci će to bolje objasniti...Tkanton je napisao/la:Jel to onaj Omic sto je bio u Zvijezdi
Omic je bio u Zvijezdi, Buducnosti, Inđiji, Slobodi, junior Slobodebaltazar1 je napisao/la:nisam siguran...Tuzlaci će to bolje objasniti...Tkanton je napisao/la:Jel to onaj Omic sto je bio u Zvijezdi
kad smo kod igračkog kadra, onaj golman što je branio u Gračanici (Hodžić) je užasan, znači niti jedne sigurne i kvalitetne intervencije nije imao za 90. minuta igre![]()
kako sam čuo ovaj što je došao iz Jedinstva je na "hlađenju" zbog loših nastupa u prvim utakmicama...znači na golu je kritično
a mogli ste da uzmete Mujkića ili Hamzabegovića
kad na ovo sve dodam da Efendić igra nešto u fazonu veznog igrača a on je sve samo ne to...u Bratstvu je igrao po bočnim stranama, defanzivno i kao takav bio jedan od najjačih bekova u ligi...što ga sada maltretirati ako lik razvaljuje na tim pozicijama
brz, jak, moćan, ubacuje i lijevom i desnom nogom...sigurno bi najbolje odigrao na tim pozicijama od svih koji trenutno igraju tu
Nemogu vjerovat da vam je taj lik kapiten i nosilac odbrane...... Nema vama premier lige sa njimklasik je napisao/la:Omic je bio u Zvijezdi, Buducnosti, Inđiji, Slobodi, junior Slobodebaltazar1 je napisao/la:nisam siguran...Tuzlaci će to bolje objasniti...Tkanton je napisao/la:Jel to onaj Omic sto je bio u Zvijezdi
kad smo kod igračkog kadra, onaj golman što je branio u Gračanici (Hodžić) je užasan, znači niti jedne sigurne i kvalitetne intervencije nije imao za 90. minuta igre![]()
kako sam čuo ovaj što je došao iz Jedinstva je na "hlađenju" zbog loših nastupa u prvim utakmicama...znači na golu je kritično
a mogli ste da uzmete Mujkića ili Hamzabegovića
kad na ovo sve dodam da Efendić igra nešto u fazonu veznog igrača a on je sve samo ne to...u Bratstvu je igrao po bočnim stranama, defanzivno i kao takav bio jedan od najjačih bekova u ligi...što ga sada maltretirati ako lik razvaljuje na tim pozicijama
brz, jak, moćan, ubacuje i lijevom i desnom nogom...sigurno bi najbolje odigrao na tim pozicijama od svih koji trenutno igraju tu
Sto se golmana tice, ja Mujkica nebi, dok je bio kod nas bio je odlican, jedan od boljih golmana PL pa i do reprezentacije doguro, al ja ga nebi zbog nekih drugih stvari.
Valjda ce doc neki bolji golman, evo ja tipujem na Lugavica iz Radnickog, mlad golman a odlican, sigurno ima premijerligaski kvalitet
Efendic je u Gracanici uso u vezu al uglavnom on i Mehanovic drze tu desno stranu, i odlicni su bili do sad.
halo ljudi ,ja ne da zelim nesto braniti fucka, on sigurno ne daje svoje novce kao sto to radi azmir(??) ali je skontao kao i mi svi a i druga dva clana uprave (Milenko i Vedran) da sa ovim trenerom sloboda nemoze ni da azmir kupi sve uta´kmice i sudije uci u premierligu,pa vas zbog Toga savijetujem da se ostavite fucka jer on u biti i nije Problem slobode svakako gotovo ni o cemu nemoze sam odlucivati,pametnije bi bilo detaljno istraziti azmira ,on nije sam niti spasio slobodu niti je on sam moze podici u PL ,a usporedjivati azmira sa mamicem je isto apsurd..a ako je i fucko rekao da ovaj trener nije za slobodu u cemu je onda Problem isto mislite i vi svi i sada bi i vas sve azmir imao pravo fizicki napadati ,,pa ko je ovdje normalanDrzavaTuzla je napisao/la:Drago mi je sto su se sada svi okrenuli protiv Fucka Fukare, UG, Azmir.
Nadam se da ce ubrzo i napustit svoju poziciju.
fucku nije da treba otjerati , treba mu noge polomiti , vec od pocetka priprema narusava stanje u klubu , prvenstvo nije ni pocelo javno je poceoo pljuvati po svemu pozitivnom sto se uradilo za klub , klub koji je ( vidim brzo si zaboravio ) bio na rubu gasenja jer svi su digli ruke , klub koji nije imao ni 1KM u kasi , klub koji igracima nije NIKAKO isplacivao obeveze , a sad isplacuje prijevremeno , uostalom klub koji od grada ima svega 6,300KM mjesecno , a kao sto vidite savrseno funkcionise i pored te porazavajuce informacije !!! i sta sad ... da istrazujemo AZMIRA i trazimo dlaku u jajetu ???? kraljumoj moli boga da covjek ostane i budi fin da ga ne otjeras !!! jer od ovih nasih carsijanercica NIKO osim fukija i bonija nije dao ni MARKU u klub ... NIKADA !!!tuzlajug je napisao/la:halo ljudi ,ja ne da zelim nesto braniti fucka, on sigurno ne daje svoje novce kao sto to radi azmir(??) ali je skontao kao i mi svi a i druga dva clana uprave (Milenko i Vedran) da sa ovim trenerom sloboda nemoze ni da azmir kupi sve uta´kmice i sudije uci u premierligu,pa vas zbog Toga savijetujem da se ostavite fucka jer on u biti i nije Problem slobode svakako gotovo ni o cemu nemoze sam odlucivati,pametnije bi bilo detaljno istraziti azmira ,on nije sam niti spasio slobodu niti je on sam moze podici u PL ,a usporedjivati azmira sa mamicem je isto apsurd..a ako je i fucko rekao da ovaj trener nije za slobodu u cemu je onda Problem isto mislite i vi svi i sada bi i vas sve azmir imao pravo fizicki napadati ,,pa ko je ovdje normalanDrzavaTuzla je napisao/la:Drago mi je sto su se sada svi okrenuli protiv Fucka Fukare, UG, Azmir.
MEHANOVIC LICI NA ODLICNOG SPORTISTU .... u gracanici su se svi izmjenjali na njemu od muse pa na dlalje i svakog je igraca stavio u dzep i trcao s njim ... ne znam u sta ste vi gledali uopste ??? ova ekipa je solidna i vjerujem da ce uci u PL samo da promjenimo trenera i postavimo na kormilo DENISA KARICATkanton je napisao/la:Jel to onaj Omic sto je bio u Zvijezdibaltazar1 je napisao/la:ja ne bih o treneru, naravno da i on snosi dio krivice ... ali rado bih vidio neki komentar o igračima Slobode
evo jučer u Gračanici, Omiću (kapitenu, najiskusnijem igraču, igrao je Premijer ligu itd...) je jedno 10x puta rekao izađi, spusti, dodaj a on ko magarac, zavlači se štoperima u krilo i samo roka lopte na Galina
stvarno je limitiran igrački kadar, da su spremni, to stoji ali džaba kad lete ko muhe bez glave
ma on liči na bildera a kao takav ne može biti dobar fudbaler...da ti ne objašnjavam sada šta više ili previše mišićne mase znači za okretnost, brzinu itd...al dobro, tebi je dobar, meni nije i tu završavamo svaku raspravuRUDARSKA2 je napisao/la:MEHANOVIC LICI NA ODLICNOG SPORTISTU .... u gracanici su se svi izmjenjali na njemu od muse pa na dlalje i svakog je igraca stavio u dzep i trcao s njim ... ne znam u sta ste vi gledali uopste ??? ova ekipa je solidna i vjerujem da ce uci u PL samo da promjenimo trenera i postavimo na kormilo DENISA KARICA
okretnost , brzina .... to su mehanoviceve vriline , zato je dosao u slobodu i opravdao ocekivanja !!!baltazar1 je napisao/la:ma on liči na bildera a kao takav ne može biti dobar fudbaler...da ti ne objašnjavam sada šta više ili previše mišićne mase znači za okretnost, brzinu itd...al dobro, tebi je dobar, meni nije i tu završavamo svaku raspravuRUDARSKA2 je napisao/la:MEHANOVIC LICI NA ODLICNOG SPORTISTU .... u gracanici su se svi izmjenjali na njemu od muse pa na dlalje i svakog je igraca stavio u dzep i trcao s njim ... ne znam u sta ste vi gledali uopste ??? ova ekipa je solidna i vjerujem da ce uci u PL samo da promjenimo trenera i postavimo na kormilo DENISA KARICA![]()
šta je sa Galinom, priča se da je dobio nogu iz kluba - razlog, nesportsko ponašanje i crveni karton u kupu (pljuvanje u Gračanici)
imal istine, Tuzla, javi se???
RUDARSKA2 je napisao/la:MEHANOVIC LICI NA ODLICNOG SPORTISTU .... u gracanici su se svi izmjenjali na njemu od muse pa na dlalje i svakog je igraca stavio u dzep i trcao s njim ... ne znam u sta ste vi gledali uopste ??? ova ekipa je solidna i vjerujem da ce uci u PL samo da promjenimo trenera i postavimo na kormilo DENISA KARICATkanton je napisao/la:Jel to onaj Omic sto je bio u Zvijezdibaltazar1 je napisao/la:ja ne bih o treneru, naravno da i on snosi dio krivice ... ali rado bih vidio neki komentar o igračima Slobode
Druže,tuzlajug je napisao/la:halo ljudi ,ja ne da zelim nesto braniti fucka, on sigurno ne daje svoje novce kao sto to radi azmir(??) ali je skontao kao i mi svi a i druga dva clana uprave (Milenko i Vedran) da sa ovim trenerom sloboda nemoze ni da azmir kupi sve uta´kmice i sudije uci u premierligu,pa vas zbog Toga savijetujem da se ostavite fucka jer on u biti i nije Problem slobode svakako gotovo ni o cemu nemoze sam odlucivati,pametnije bi bilo detaljno istraziti azmira ,on nije sam niti spasio slobodu niti je on sam moze podici u PL ,a usporedjivati azmira sa mamicem je isto apsurd..a ako je i fucko rekao da ovaj trener nije za slobodu u cemu je onda Problem isto mislite i vi svi i sada bi i vas sve azmir imao pravo fizicki napadati ,,pa ko je ovdje normalanDrzavaTuzla je napisao/la:Drago mi je sto su se sada svi okrenuli protiv Fucka Fukare, UG, Azmir.
Veliki ljudi i prava gospodaRUDARSKA2 je napisao/la:NIKO osim fukija i bonija nije dao ni MARKU u klub ... NIKADA !!!tuzlajug je napisao/la:halo ljudi ,ja ne da zelim nesto braniti fucka, on sigurno ne daje svoje novce kao sto to radi azmir(??) ali je skontao kao i mi svi a i druga dva clana uprave (Milenko i Vedran) da sa ovim trenerom sloboda nemoze ni da azmir kupi sve uta´kmice i sudije uci u premierligu,pa vas zbog Toga savijetujem da se ostavite fucka jer on u biti i nije Problem slobode svakako gotovo ni o cemu nemoze sam odlucivati,pametnije bi bilo detaljno istraziti azmira ,on nije sam niti spasio slobodu niti je on sam moze podici u PL ,a usporedjivati azmira sa mamicem je isto apsurd..a ako je i fucko rekao da ovaj trener nije za slobodu u cemu je onda Problem isto mislite i vi svi i sada bi i vas sve azmir imao pravo fizicki napadati ,,pa ko je ovdje normalanDrzavaTuzla je napisao/la:Drago mi je sto su se sada svi okrenuli protiv Fucka Fukare, UG, Azmir.
Znači malo više mišića i odmah nije dobar fudbaler, odličan razlogbaltazar1 je napisao/la:ma on liči na bildera a kao takav ne može biti dobar fudbaler...da ti ne objašnjavam sada šta više ili previše mišićne mase znači za okretnost, brzinu itd...al dobro, tebi je dobar, meni nije i tu završavamo svaku raspravu![]()
šta je sa Galinom, priča se da je dobio nogu iz kluba - razlog, nesportsko ponašanje i crveni karton u kupu (pljuvanje u Gračanici)
imal istine, Tuzla, javi se???
msm da je rasprava bezzz i nemam namjeru da nastavljam dalje...o ukusima se ne raspravljaCoraco je napisao/la:Znači malo više mišića i odmah nije dobar fudbaler, odličan razlog![]()
Ne znam kako je jedan C.Ronaldo uspio, Hulk iz Zenita ili Kolašinac, oni mi prvi padoše na pamet. Između ostalog bio je momak prošle godine u Radničkom, i niko nije imao šta da mu kaže osim riječi hvale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.