FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 15 jul 2011, 00:54

@TKC

Nevjerovatno sta ti poredis klub koji nema ni marke duga sa klubom koji je ostavljen u milionskim dugovima i svaki dan na vrata kluba dolaze nove parnice i potrazivanja od pojedinih kojima je FKS duzan ... Sve je objasnio direktor, jer su svi SPONZORI izigrani od strane FKS i sada je tesko doci istim ljudima i pricati kako se sve promjenilo ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 15 jul 2011, 01:01

Dirk je napisao/la:@TKC

Nevjerovatno sta ti poredis klub koji nema ni marke duga sa klubom koji je ostavljen u milionskim dugovima i svaki dan na vrata kluba dolaze nove parnice i potrazivanja od pojedinih kojima je FKS duzan ... Sve je objasnio direktor, jer su svi SPONZORI izigrani od strane FKS i sada je tesko doci istim ljudima i pricati kako se sve promjenilo ... ;)
Dobro ali ko je ovaj Nijaz Gracic,? novi Abramovic?
Znaci da je i Fahrudin Radoncic pobjegao od FKS :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 jul 2011, 01:03

TKC je napisao/la:
Dirk je napisao/la:@TKC

Dobro ali ko je ovaj Nijaz Gracic,? novi Abramovic?
Znaci da je i Fahrudin Radoncic pobjegao od FKS :lol:
Sa kakvom namjerom si na temi, pokusavas nesto isprovocirati ili ispasti zanimljiv :roll:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 15 jul 2011, 01:09

Dobro na temu,
http://en.wikipedia.org/wiki/Emir_Lotinac" onclick="window.open(this.href);return false;
Bili ovaj mogao biti novi desni bek FKS
Otisao je bio na try out u bursi.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 jul 2011, 01:12

Raja, samo bez euforije i vec unaprjed osigrane grupne faze EL :mrgreen:
Danas je nekako sve bilo mirno, nije raja previse ocekivala i desi se dobro odma...nemojte vec sad euforiju stvarat.
Sutra treba ispratit koga cemo dobit ako prodjemo ali sa rezervom jer uvjek postoji ovo AKO...;)

SAMO SARAJVO

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 jul 2011, 01:13

samosarajvo je napisao/la:Raja, samo bez euforije i vec unaprjed osigrane grupne faze EL :mrgreen:
Danas je nekako sve bilo mirno, nije raja previse ocekivala i desi se dobro odma...nemojte vec sad euforiju stvarat.
Sutra treba ispratit koga cemo dobit ako prodjemo ali sa rezervom jer uvjek postoji ovo AKO...;)

SAMO SARAJVO
Ama valja docekati taj cetvrtak, sjever opet mora da objasni neke stvari znas i sam :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 jul 2011, 01:19

samo da ga ne primite na koševu i sigurno ste u 3 pretkolu, mada i uz primljeni gol mozete proci dalje, ali opet bi bilo bolje da ga ne primite, nisam vas gledao, al imam neke pouzdane izvore :mrgreen: da ste bili bolji i sad upravo citam da je bio neki diskutabilan penal koji je trebao biti dosudjen(isto ko i kod nas), uglavnom najbitnije nek smo osvjetlali obraz ove nase napacene drzave :)
Za zivot cijeli!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2011, 01:25

Samo neka sljedeci cetvrtak i Zeljo i Sarajevo prodju i mirna bosna
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 08:51

Bosnier je napisao/la:Samo neka sljedeci cetvrtak i Zeljo i Sarajevo prodju i mirna bosna
heh, kakv bi to praznik fudbala bio u gradu kad bi obje ekipe stigle do play-offa i ugostili neka od renomiranih imena u svijetu fudbala. Valjda bi se i za zapad nešto zaganjalo. Heh...

OT

Sad nešto čitam ove izvještaje i gledam sastav naše ekipe, pa u jučerašnjoj utakmici imali smo 6 ili 7 igrača ispod 23 godine. I Izmjene koje su ušle, također, sve mladi igrači. Zbog ove činjenice možemo biti samo još ponosniji na rezultat i igru od jučer. Mlada ekipa koja je imala jedva 15 dana da se uigra, zaista ovi momci zaslužuju respekt.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jul 2011, 09:11

... To je i Baho govorio, mlada je ekipa, neuigrana. Ovaj rezultat je extra. Ko misli da je trebalo više taj nije udure sa sobom. ...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 15 jul 2011, 09:16

Prilično dobar rezultat. Igra isto tako, ako je vjerovati Bahinom "radio prijenosu". "Bacao" sam se ko Hamzić prilikom njegovih komentara i naših i njihovih akcija :lol: :roll: , a opet raja kaja je gledala veli da je "malo" preuveličavao. Sve u svemu 21.og na Haseta i svi zajedno do pobjede, a onda u 3 pretkolu ko god nas zapadne.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jul 2011, 09:17

... Iskreno, on govori, šansa, evo prilikeee, a ovamo na šesnestercu se dodaju :D Preuveličavao je neke stvari, jer ja sam njeg uključio a pustio link ;) ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 09:17

GunnerS je napisao/la:... To je i Baho govorio, mlada je ekipa, neuigrana. Ovaj rezultat je extra. Ko misli da je trebalo više taj nije udure sa sobom. ...
Bahu sam mutiro nakon 10 minuta po njegovom uključenju :mrgreen: , prvo je kasnio za streamom jedno minutu, druga stvar što je vrišto jesmol mi ili oni prišli 16-ercu...kontam evo dadošmo ga/ primišmo, 100% šansa, za po minute na streamu ma ni poluprilika.
Ko je pratio utakmicu isključivo preko njegovog prenosa mislim da je nekoliko puta bio u predinfarktnom stanju :mrgreen:

Biće ovo puno bolje u revanšu. U 7 dana daju se neke stvari korigovati.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2011, 09:18

VanBasten je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Samo neka sljedeci cetvrtak i Zeljo i Sarajevo prodju i mirna bosna
heh, kakv bi to praznik fudbala bio u gradu kad bi obje ekipe stigle do play-offa i ugostili neka od renomiranih imena u svijetu fudbala. Valjda bi se i za zapad nešto zaganjalo. Heh...

OT

Sad nešto čitam ove izvještaje i gledam sastav naše ekipe, pa u jučerašnjoj utakmici imali smo 6 ili 7 igrača ispod 23 godine. I Izmjene koje su ušle, također, sve mladi igrači. Zbog ove činjenice možemo biti samo još ponosniji na rezultat i igru od jučer. Mlada ekipa koja je imala jedva 15 dana da se uigra, zaista ovi momci zaslužuju respekt.
Imaju sanse i u trecem kolu da to ostvare.Macabi i Stoke i nisu bas neki klocevi .A i Mudonja i Begson mogli bi na cevape.
Bilo bi''dajte Stoku da je napojimo'' :lol: A i Izraelci nam ''pasu'' :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 jul 2011, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 09:20

Pa nisu, ali nisu ni previše atraktivni. Posebno Maccabi.
Ja bi radije da obje ekipe dobiju neke protivnike po mjeri pa da opet igramo 4 "kolo".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jul 2011, 09:21

... Ma kakvi oni, daj nam ove kiprane ili škote da prođemo dalje ;) ...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 jul 2011, 09:24

Komsije cestitke na povoljnom rezultatu i mnogo srece u revansu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2011, 09:24

Ja bih najradije sto vece kloceve,makar do grupnih razbacivanja.Onda bi bila festa a bogami i zarade.Valjda bi i na kosevu konacno stavili skemlije kako bog zapovjeda.A to znaci pun stadion.
Ovako realno gledajuci imalo jaci klub,ima izac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jul 2011, 09:26

... Zato ti i kažem, ovi kiprani ili Škoti su nam po mjeri, mislim da ih bez velikih problema možemo proći. Al da se mi prvo okrenemo utakmici na Koševu ;) ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2011, 09:31

Zeljo ima ko neku ekipicu,a Sarajevo mora do tada makar Skoru i jos nekog dovesti.inace prazna ne puca.
Djabe sto ih je Plisek nahajcovao,kad fali jos materijala.U grupnim takmicenjima se moze dobiti jaki klubovi da glava boli.A brukanje i nije neka bas reklama.
Kad je to izvlacenje,u koliko h-???Mada jos nismo ni skocili a ni rekli hop. :mrgreen: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kogmagie46, Kyle88, Pena, Rule_hz i 53 gosta.