treba to preispitatijoker90 je napisao/la:Sjever ce biti od cokolade, a istok od marmelade na novom stadionu!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
treba to preispitatijoker90 je napisao/la:Sjever ce biti od cokolade, a istok od marmelade na novom stadionu!!
Doduše to stoji.BordoSarajevo je napisao/la:Pričalo se i da je Wellbek strašan a rijetko igra i u Mladosti DK.skoroalen je napisao/la:Priča se da je Džafić na treninzima fenomenalan. Ako ga Vladan nadmaši svaka čast, ako ne imat ćemo jednog kvalitetnog iskusnog golmana i drugog mladog, koji mora imat svoje minute ove sezone.![]()
Teren mjerilo, ko bude bolji neka brani, ako je Džafić bolji, ja bi ga odma stavio na go.
Jest, al to je ona povreda protiv Zrinjskog gdje je ubrzo nakon onog starta sa golmanom izašao ali mislim da nije ništa ozbiljno, jer nije odmah izašao.DenchiNL je napisao/la:rahman je imao ozljedu rekoše i šišić s ramenom....BordoSarajevo je napisao/la:Jel to još neko fali osim one trojice sa žutim?MortemHz je napisao/la:Totalno desetkovani putujemo u Ugljevik. Očekujem Resića u prvoj i Adukora na stoperu.
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaskoroalen je napisao/la:@uNbx ja ga ovu polusezonu nikako ne bih ubacivao. Nikakve velike promjene ni sa ekipom ni trenerom ni taktikom ne treba radit usred sezone. Onda nek prođe pripreme i nek pokaže šta zna. Kako neko jednom reče, možda čak i ti, yebeš iskusnog golmana koji će zajebat Vladana a da je bolji 20% od njega. Radije ću gledat malo slabijeg Vladana kako se kali i pretvara u dobrog golmana nego tog polovnjaka da nam uzima pare i nervira nas.
Danas je našem Halidu rođendan. Nek je sretan momčino, da te što prije vidimo na desnom beku.
Ne znam da li si sarkastičan il' šta..DenchiNL je napisao/la:ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaskoroalen je napisao/la:@uNbx ja ga ovu polusezonu nikako ne bih ubacivao. Nikakve velike promjene ni sa ekipom ni trenerom ni taktikom ne treba radit usred sezone. Onda nek prođe pripreme i nek pokaže šta zna. Kako neko jednom reče, možda čak i ti, yebeš iskusnog golmana koji će zajebat Vladana a da je bolji 20% od njega. Radije ću gledat malo slabijeg Vladana kako se kali i pretvara u dobrog golmana nego tog polovnjaka da nam uzima pare i nervira nas.
Danas je našem Halidu rođendan. Nek je sretan momčino, da te što prije vidimo na desnom beku.
a jesi lud![]()
![]()
zovu nas FC ringišpil beboskoroalen je napisao/la: Ne znam da li si sarkastičan il' šta..![]()
Mislio sam, između dvije tekme mijenjat nešta drastično. Pripreme su prošle sa ovim rosterom, ovom formacijom, trenerom.
Ajd na gol..Beton je napisao/la:Pozdrav braćo, ja sam novi kolač.
Gdje ćeš mene ovako zgodnog na gol.AlfredNobel je napisao/la:Ajd na gol..Beton je napisao/la:Pozdrav braćo, ja sam novi kolač.
Ništa zgodan ovo ono, novi ide na gol, red je redBeton je napisao/la: Gdje ćeš mene ovako zgodnog na gol.
Ako budem primoran poslije bravuroznih odbrana pokazivati vam srednjak kao Pavlović ne zamjerite.alacious je napisao/la:Ništa zgodan ovo ono, novi ide na gol, red je redBeton je napisao/la: Gdje ćeš mene ovako zgodnog na gol.
hus i murinjo a mi i chelseaskoroalen je napisao/la:Pavlović zbog povrede nije branio na pripremama, branili su Tucaković i Kovačević. Bojanova prva utakmica ove sezone je bila u Armeniji kad je dobio gol s 40 metara. Odbrana i veza su se mijenjale najviše zbog povreda, izostanaka itd. I definitivno nije ista promjena počet tri utakmice u nizu s tri različita veznjaka, i mijenjat golmane. Kad je koja velika ekipa mijenjala golmane svako par utakmica? Može sad Džafić dobit priliku par utakmica al šta ako on napravi dva-tri kiksa, opet malog vratit na gol? To ne radi NIKO. Kad je Murinjo smijenio Kurtou, Begović mu je branio skoro do kraja te sezone, tek kad se i on povrijedio vratio je Kurtou na gol. Isto je uradio u Realu, kad je Kasiljas jednom ispao iz ekipe i Lopez stao na gol, to je to, do kraja sezone je branio. Golman je osjetljiva pozicija, mora imat savršenu komunikaciju s odbranom. Promjene na ostalim pozicijama su najviše zbog povreda, pehova kao sa Šofrancem, kartona, i u najgorem slučaju zbog promjene pristupa utakmici, da umjesto dva razbijača na DMF staviš razbijača i playmakera.
hocel mi se vratiti zena? rodjen sam 1. 5. 1969uNbx je napisao/la:Ko da gledam ide Džafić od prve protiv Zvijezde, odbranit će dva teška šuta pri rezultatu 0:1, nekako dobijamo utakmicu. Protiv Čelika će primit paceraj mrtvi, to će se pripisat lošem danu, ali pošto osvajamo bod(ove) i u toj tekmi, sasvim dovoljno da mu se da opet šansa gdje će korektno odbranit i tako zacementirat keca na golu. Vladan gudbaj, a dobijamo prosječnog golmana koji je davno dosegao svoj limit, a koji je, po svemu sudeći malo iznad Pavlovićevog, al dosta za ove lige. "Bar imamo iskusnog."
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Evander, juka55, laznokrilo, propoklopac, Vanja8, Zeko87 i 56 gostiju.