FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Monolog » 10 apr 2012, 23:33

Dobro je, mada sam se sturio dok ne nađoh uslove dogovora. :lol: Dakle, radi se o nastupima Sancheza. 8-)
Portillo je napisao/la:Za pola godine ce shvatit kakvo je go.vno pojo, osim ako je zadovoljan klupom.

Monolog je napisao/la:Mogućnost rotacije, pobogu. Sigurno da će i Pedro i Villa ponekad biti na klupi, tako da će Alexis dobiti puno, puno prostora za igru. Dakle, od nekih 50+ utakmica koliko će Barca odigrati, siguran sam da će Sanchez početi barem polovinu, a nastupiće u barem 40-ak tekmi ukupno. Dakako, u slučaju da ne bude povrijeđen. Spreman sam za svaku opkladu. :D

Monolog je napisao/la:
Portillo je napisao/la: Aj moRe. Kako cemo? :D
Standardno: Potpis i avatar :?:
Onda? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 10 apr 2012, 23:34

Yebiga, banovan mi taj profil :D Neka admin stavi avatar ako ces imati kakvu satisfakciju :D

I ne more to tako. On je do sada odigrao 34 utakmice, a kad podijelimo njegov broj minuta sa 90 dobijemo da je odigrao 23 utakimce.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 apr 2012, 23:40

Nista,nista sad moras da ispostujes opkladu :D
Daj mu monoloze kakav zaheban potpis i dodaj na kraju visca barca y visca catalunya, zivota ti. :mrgreen:

Tekma odlicna,igra jos bolja i to je to :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 apr 2012, 00:08

messilla je napisao/la:Nista,nista sad moras da ispostujes opkladu :D
Daj mu monoloze kakav zaheban potpis i dodaj na kraju visca barca y visca catalunya, zivota ti. :mrgreen:

Tekma odlicna,igra jos bolja i to je to :D

Ili da mu ja dam ovaj svoj avatar - pasalo bi mu momacki :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 apr 2012, 00:28

Abidal?

Ima li informacija kako je ? Sad sam procito da je zvanicno njegova fudbalska karijera okoncana, al fudbal je u ovim momentima nebitan, bitno je da dobije ovu bitku
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 apr 2012, 00:58

Animo ABI!

[youtube][/youtube]
Puma je napisao/la:Abidal?

Ima li informacija kako je ? Sad sam procito da je zvanicno njegova fudbalska karijera okoncana, al fudbal je u ovim momentima nebitan, bitno je da dobije ovu bitku
Barca BiH:
Operacija Abidala je upravo zavšena. Sutra se očekuje prvi medicinski izvještaj!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 apr 2012, 01:47

Oj covjeka jest uporan - nedavno doso na trening. Abi je legenda i treba da odmah zavrsi karijeru. Dosta od njega. :cry:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 11 apr 2012, 01:50

Pele: "Danas svi govore o Messiju. Međutim, da bi postao najbolji svih vremena, Messi najprije mora postati bolji igrač od Neymara. Razlika između njih dvojice jest u tome da je Argentinac iskusniji." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: za plakat
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 11 apr 2012, 02:05

Izdržat ce Abidal sve ove bitke, ako Bog da

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 apr 2012, 02:25

tech je napisao/la:Izdržat ce Abidal sve ove bitke, ako Bog da
Amin

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 11 apr 2012, 08:18

mandraX je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:Gdje su lokalni hejteri? Kad se Barca zakida OK je i svi sute, a ako se ne daj Boze omakne da pogrijese u korist Barce samo se stranice mnoze na ovoj temi.
Ne prizivaj života ti, taman lijepo, mirno...dosta, da ne ureknem :mrgreen:

Možda da mi, simpatizeri Barce, plačemo kao i oni, vjerovatno bi se raspravljalo sad ovdje uveliko...al' ovako, ništa...idemo dalje ;)

Čist gol Xaviju nije priznat, i nije svirao ofsajd za Getafe, iz tog napada zamal' da Barca fasuje gol'...
Ma ne brini se ne mozes ti njih prizvati kad se grijesi na racun Barce, a da je obrnuto bilo 6 stranica samo navijaca Arsenala, Chelsea i Reala. Milanovi i Man Utd (a to su i moji klubovi pored Barce :) ) ne bi dolazili jer to su giganti i znaju o kakvoj se sili radi pa podnesu poraz kako im i dolikuje.
Na temu: drago mi je zbog Pedrita, polahko mu se vraca samopouzdanje, a to je jako vazno u finisu sezone da je i on raspolozen i da imamo tu sirinu u napadu, a ne da se samo ceka institucija.
Mi nikada odustati necemo...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 apr 2012, 08:37

Ado1921 je napisao/la:Pele: "Danas svi govore o Messiju. Međutim, da bi postao najbolji svih vremena, Messi najprije mora postati bolji igrač od Neymara. Razlika između njih dvojice jest u tome da je Argentinac iskusniji." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: za plakat

:shock: :o :shock: :o moj Pele.. apaurin podhitno...
ako je ona kokoš bolja od Messija ja sam tramvaj ''trojka''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 11 apr 2012, 08:44

ramiral je napisao/la: :shock: :o :shock: :o moj Pele.. apaurin podhitno...
ako je ona kokoš bolja od Messija ja sam tramvaj ''trojka''
ma ne vjerujem da on to misli, nego malo potpaljuje novinare i narod, da se o necemu prica, ipak je fudbal showbiznis :idea:
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 apr 2012, 09:07

Jbt, Messi zabio 61 gol u dosadašnjem dijelu sezone. :shock:
Ako se ne varam, nedostaje mu još 6 golova da izjednači rekord Gerda Mullera. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 apr 2012, 09:08

Monolog je napisao/la:Jbt, Messi zabio 61 gol u dosadašnjem dijelu sezone. :shock:
Ako se ne varam, nedostaje mu još 6 golova da izjednači rekord Gerda Mullera. :?
Ne varaš se :mrgreen:

Nego, dobro nije tema za to, al' ti moram spomenut, večeras je ovaj derbi madridski...jesi smislio bet? :twisted:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 apr 2012, 09:14

Pa rek'o sam ti. Meni 1:3 (minimalno), tebi svi drugi rezultati. :mrgreen:
A, o uslovima opklade - hmmmm, možda avatar i potpis (al' nemoj da budeš poput @Portilla koji se pokušava izvući iz pošteno izgubljene opklade). :mrgreen:
Je l' moRe?
Eto, odoh sad pa ću popodne pročitati tvoj odgovor. ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 apr 2012, 09:15

Monolog je napisao/la:Pa rek'o sam ti. Meni 1:3 (minimalno), tebi svi drugi rezultati. :mrgreen:
A, o uslovima opklade - hmmmm, možda avatar i potpis (al' nemoj da budeš poput @Portilla koji se pokušava izvući iz pošteno izgubljene opklade). :mrgreen:
Je l' moRe?
Eto, odoh sad pa ću popodne pročitati tvoj odgovor. ;)
We have a deal :mrgreen:

Challenge accepted :lol: :twisted:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 apr 2012, 09:32

Pele me stvarno neugodno iznenađuje. Kad već dolazi u Evropu, zašto malo ne dođe na Nou Camp i vidi kako se igra fudbal u Evropi (kako to rade Katalonci :mrgreen: ), a na kojem nivou je isti u Brazilu. Govori apsurde, to se mora priznati. :roll: Nemoguće da mu je Messi nabiJo toliko kompleks, pa se legendarni Brazilac boji za svoj status. :D Uh, kako bi bilo dobro da i Leo osvoji SP sa reprezentacijom, te tako dokaže da ne ovisi samo o klubu. Međutim, pored Španije, Njemačke, pa i Holandije, Urugvaja, Portugala... teško će se naigrati na World Cupu. Treba biti zadovoljan i Copa Americom.

Poruka: Animo Abidal!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 apr 2012, 09:34

Guardiola equals Rijkaard with 112 victories in La Liga

Josep Guardiola continues to break records as FC Barcelona’s manager. After today’s victory over Getafe, he’s now the manager with the second most amount of wins in La Liga in the history of FC Barcelona. Guardiola is level with Frank Rijkaard in second place, both with 112 victories. The Catalan manager reached this mark after leading his team in 146 league matches, with a winning rate of 76.8%, the highest of any Barça coach in the history of the Club. Rijkaard’s win rate in La Liga is 56.9%.

Only 10 defeats

If Guardiola’s number of wins is impressive, then the amount of games he’s lost is even more astounding. Of his 146 matches at the Barça helm, he’s only lost 10 games and drawn 24 times. His team have scored 392 goals and conceded 103. In terms of points, Guardiola’s Barça have earned 354 points over these past four seasons.

Only Johan Cruyff has led FC Barcelona to more victories than Guardiola. The Dutchman won 183 matches on the Barça bench from 306 games.

8-)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 apr 2012, 10:50

joj mascherana sinoc ,pa svaku utakmicu sve bolji i bolji ,kako se bori stvarno svaka mu cast neprelazan je ,djeluje mi sigurnije i od piquea

od zadnjeg veznog lik postade top odbrambeni igrac :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.