E je.bo te miske&coAnakonda1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:39Sta sad svi mrzite spasioca, a dan pobjede? A sklonite se da udju oni koji znaju? A futbol? A Miske&co nam Zelju unisti..... Cek, sta?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moSa ljoŽe
Zato kada dođe nova uprava sve mu to uzeti nazad sa kamatama preko suda i ponovnim pokretanjem pravnih procedura koje je Misimovic zapoceo a ovaj prekinuo.lendra je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:41Na zalost ispostavit ce se tako, od legende do grobara kluba.Al jbg sam sebi jamu iskopao i u nju upao, sve ovo sto se desava sa klubom je A.O iskljucivi krivac on je dovodio i ne strucni stab i i grace i upravu tako da je on glavni i odgovorni za sve ovo. njegova bahatos ga je dovela do ovoga.Ja sam se prvi kleo u njega do ovog zadnjeg ulaska u klub al brate ono onako jos javno reci dosao sam da uzmem svojih 400 hiljada dno dna
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 10 mar 2021, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
-
- Kontakt:
Najgore je što se čini da smo k'o i bolje igrali danas. Ne mogu da vjerujem da pogodismo stativu u 91.minuti i onda promašili 3 od 5 penala.
Ne želim ja stvarno nikome ništa poželiti ružno, nije to ljudski, ali mislim da se kompletan igrački kadar i stručni štab neće moći psihički podići nakon svih ovih problema koji su počeli tamo porazom od Krupe pred pauzu. Znam samo da mi je muka od ovih igrača, njihovih igrica iza kulisa i njihovog odnosa prema klubu.
Promjene su neophodne. Ko, šta i kako, ne znam, ali onaj ko ima ovlasti mora reagovati. Mislim da dalje neće moći jer ovakva igra i ovaj izbor igrača nam ne može donijeti ništa novo i bolje.
Ne želim ja stvarno nikome ništa poželiti ružno, nije to ljudski, ali mislim da se kompletan igrački kadar i stručni štab neće moći psihički podići nakon svih ovih problema koji su počeli tamo porazom od Krupe pred pauzu. Znam samo da mi je muka od ovih igrača, njihovih igrica iza kulisa i njihovog odnosa prema klubu.
Promjene su neophodne. Ko, šta i kako, ne znam, ali onaj ko ima ovlasti mora reagovati. Mislim da dalje neće moći jer ovakva igra i ovaj izbor igrača nam ne može donijeti ništa novo i bolje.
Željezničar za život cijeli!
Pogresno sam se izrazio, ne mozes igracu psovati sto pogodi precku jer su penali lutrija, niti nekog ganjati po gradu i napadati. Takve primjere smo imali u susjedstvu.
delinjo@ ja sam smiren i opusten jer na teren ne mogu uticati, a kad treba gaziti kilometre i skakati po selima, tu sam prvi, tu mi pomazemo kao i za ove razne akcije i karte. Ovim frustrarianim je to misaona imenica zato i jesu takvi.Ali me nervira kad nekakvi padobranci uzimaju Jug u usta i predlazu sta treba raditi. Sta sad treba plakati? Okrenuti se Olimpiku i izvuci evropu, pa rezove praviti u junu.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Je li im to trebamo cestitati sto su se borili danas?
Duse nase
Ublehe!
Duse nase
Ublehe!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zakljucak trenera treba se samo uzdati u sreću
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pises bajke.amidzaidriz87 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:39Evo momci kratak rezime. Nisam ni na strani Amara, ni igrača ni uprave, samo volim ovaj klub, njegovo ime, boju i grb. Danas su se momci borili, nema se kome šta dodati na borbenost, igra manje više, bilo je bolje u odnosu na subotu, i generalno je utakmica bila 50-50%. Kad pogodismo stativu, malo mi je falilo s onog brda da se bacim na tartan stazu, nije bilo sreće, lopta se odbila golmanu u ruke... tad sam znao da nam je zijan na penale. Štila nije loše puco, pogodio je prečku, znači nije puco mlako po zemlji u golmana, jbg, kad neće neće... što neko napisa iznad, sreća ne prati **** nego hrabre! Sve u svemu, spali smo na niske grane... na trenutke smo samo imali igru kakvu smo imali npr u eri Odovića, a tad nam je ta igra bila bezveze, to najbolje govori gdje smo sad. Amar mi je drag od prije, i znam da ako ga sad otjeramo, da će to vjerovatno bit zadnji put, ali nešto se mijenjati mora... na sve što smo prošli, ovo je danas psihološki nokaut jer su se momci borili, i nisu nagrađeni za to. Toliko, valja ganjat Europu kroz ligu kako znamo, u suprotnom nek nam je Bog na pomoći...
- MocMahale444
Ma ljudi, nije nas još krenulo, kad nas krene, bit će bolje...
Čekamo da nas krene
Čekamo da nas krene
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Amar nece dati ostavku. Mi nemalo love da ga otpustimo, niti u klubu postoji osoba koja ce mu dati otkaz. Klub je u bezizlaznoj situaciji. Rjesenje ne postoji. Dan kada je Amar odrzao onaj govor i uz sampanjac proslavio preuzimanje kluba je dan kada smo ostali bez Zelje..Mamba21 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:40Razmišlja li Osim o odlasku?
"Dio krivice uvijek ima taj koji koji pravi ekipu i selektira igrače. Nemamo rezultate, ali anagžman igrača danas i njihov rad na treningu je ono što javnost ne vidi, već se vidi ono samo na utakmici. Nije to toliko loše da nemam nadu da se to negdje treba vratiti.
Pročepit će negdje.
Sad bar znamo da čekamo točak da se okrene. Lakše mi je odmah.
Okreeeni seee okreeeeni seee
Vozdra masvi ljoze pionsam!
Gledaj Bekrica sto dijeli storije, poletio na instagram. Boli njega k ko i trenera izgleda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakva ofanziva lobotomaca, auuu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Isto kao da citam one dezertere nepostojece.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Mjenjanje trenera nas moze samo ukopati jos vise. Da je Slavko ostao onu sezonu mi bi titulu uzeli.
Sve na stranu al da ti Vrhovac puca penal
Lik skupio do ove utakmice 17 minuta fudbala, stoper, mlad i on puca penal. Grob te yebo.

Lik skupio do ove utakmice 17 minuta fudbala, stoper, mlad i on puca penal. Grob te yebo.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Frajer u zivotu penal nije fulio i sad ga fuli prica se o nekim bojkotima 9 utakmica 9 bodova ispali iz kupa opijaju se svakodnevno karne najobicnije davno su im kosti trebale bit polomljene ni stida ni obraza.Ritamreda je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:43Pogresno sam se izrazio, ne mozes igracu psovati sto pogodi precku jer su penali lutrija, niti nekog ganjati po gradu i napadati. Takve primjere smo imali u susjedstvu.
delinjo@ ja sam smiren i opusten jer na teren ne mogu uticati, a kad treba gaziti kilometre i skakati po selima, tu sam prvi, tu mi pomazemo kao i za ove razne akcije i karte. Ovim frustrarianim je to misaona imenica zato i jesu takvi.Ali me nervira kad nekakvi padobranci uzimaju Jug u usta i predlazu sta treba raditi. Sta sad treba plakati? Okrenuti se Olimpiku i izvuci evropu, pa rezove praviti u junu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
ti nisi navijač Željezničara. Radi tebe i onih sa ** foruma, Željezničar tone iz dana u dan.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.