AlfredNobel je napisao/la:Nisam gledao tekmu, ali sam vidio golove, večeras ću pregledati snimak.. Čestitke ekipi i Husrefu, velika pobjeda za nastavak dobre serije. Raduje me što je bilo ovoliko akademaca u igri, što se dobilo visokim rezultatom uprkos odsustvu trojice prvotimaca i raduje zato što su bili ovi strašni golovi.
Glupirao se Handžić, trebalo je ono odmah završiti, a neke čarlame izvoditi. Zasluženo je na klupi, ovakvom Ahmetu ne može prismrditi, a raja se naklatila Husrefu na kosti samo zato što je Hare omiljen u mahali. Dokazalo se da je Husref bio upravu..
Ahmetović ubica, vrhunski igrač i ličnost, pravi primjer mladim igračima. Također, Tatar opet briljira.
Odlična atmosfera i samopouzdanje na nivou pred Čelik.. Biće teško, ali ako se prikaže igra kao u ova zadnja tri kola, neće biti nikakvih problema.
Niko ne osporava Ahmetovića kao igrača i njegov učinak, svaka čast, ali isto tako ti koji si prethodno na profilnoj držao istog Ahmetovica koristiš svaku priliku da omalovažis Harisa kao igrača.. Naravno da ćeš imati rezultate kad stalno imaš igru u nogama kao Ahmetović, Rahmanovic, Tatar itd. Ali kad ti momak osvjetla obraz golom i asistencijom usred Atalante, postigne dobivenom minutažom max. učinak u utakmicama gdje mu daš priliku, ne možeš ga ponižavati konstantno ga narednih nekoliko utakmica držeći na klupi ili mu dajući na kapaljku pred kraj ulazak u igru, tako da ti to “zato sto je omiljen u mahali”, pa se neko “naklatio” na kosti ne pije vode, a pogotovo ga ta mahala nije mogla izabrati za igrača mjeseca jula. Muka mi je od tebe i tvojih hinjskih postova iskreno.