FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2018, 19:36

AlfredNobel je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Je li ovaj trener Zvijezde09,bio ono nama kandidat za šefa?
Jeste, predao svoj CV kad je Čala otišao. :mrgreen:
Evo "nogirao" ga je Husref,smjenili su doticnog nakon utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 avg 2018, 19:39

Nisam gledao tekmu, ali sam vidio golove, večeras ću pregledati snimak.. Čestitke ekipi i Husrefu, velika pobjeda za nastavak dobre serije. Raduje me što je bilo ovoliko akademaca u igri, što se dobilo visokim rezultatom uprkos odsustvu trojice prvotimaca i raduje zato što su bili ovi strašni golovi.

Glupirao se Handžić, trebalo je ono odmah završiti, a neke čarlame izvoditi. Zasluženo je na klupi, ovakvom Ahmetu ne može prismrditi, a raja se naklatila Husrefu na kosti samo zato što je Hare omiljen u mahali. Dokazalo se da je Husref bio upravu..
Ahmetović ubica, vrhunski igrač i ličnost, pravi primjer mladim igračima. Također, Tatar opet briljira.

Odlična atmosfera i samopouzdanje na nivou pred Čelik.. Biće teško, ali ako se prikaže igra kao u ova zadnja tri kola, neće biti nikakvih problema.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 avg 2018, 19:42

hilmo je napisao/la:E da vas sad vidim
:arrow: :arrow: viewtopic.php?f=98&t=13503&p=6637520#p6637520
Zadnjih par tekmi smo jednoglasni ko Zapadni Mostar na izborima :urnebes:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 avg 2018, 19:43

Joj kako je lijepo pratiti ovakvo Sarajevo, koje pobjeđuje i ne kvari nam vikend! :) Volim te Saraj'vo!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 avg 2018, 19:44

Benjamin Tatar - 4 meča, 4 gola, 3 asistencije. :bow: :bow:

Ako ovako nastavi, mogao bi preuzeti ulogu Krstea od prošle sezone. Naravno, mislim na statistiku, a kapitenu ide dobro i ove sezone. Velkoski je imao 10 golova i 12 asistencija čini mi se, najkorisniji igrač lige. Ide Bendžamin njegovim stopama, odličan omjer golova i asistencija. :thumbup:
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 25 avg 2018, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 avg 2018, 19:46

Benjolos je napisao/la:Šteta za Hebibovića što nema ni grama mozga u glavi, momak trci, trudi se, kad sve uradi u napadu kako treba i kad treba ta finalizira pas on pogriješi.. Bio bi on dobar igrać, al šta je tu je
Hajd sto nema mozga ali nema ni u nogama nista :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 25 avg 2018, 19:46

RAhmeTa mi, nova kletva na istoku hahahah
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 avg 2018, 19:48

Ma,mi smo jednostavno poceli igrati kada je Adukor vracen u vezni red...
Ono sto je primjetno da je zaista igra i brža i tečnija kada Krste nije tu,ne znam prilicno usporava protok lopte,Hebib se trudio,no on je limitiran igrac,Halilović nema mjesta ni pod razno u prvoj postavi,Hare se mora malo uozbiljiti...
Akademci su nasa buducnost i zaista zaslužuju jos vecu minutažu...
Husrefu je ovo poruka da malo češće miksa ekipu jer ovi danas očigledno nisu bili na ovo pripremljeni... :tokralju: :tokralju:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 avg 2018, 19:52

Gledam sad na transfermarktu, Benjamin Tatar ipak nije posuđen, već ima ugovor sa nama do sredine 2020. :O
Sjajne vijesti! Dobar je Bendžamin! ;)

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 25 avg 2018, 19:55

Nakon puuuuno godina danas smo gledali dva beka na njihovim prirodnim pozicijama, oba skolovani igraci dobri i naprijed i nazad, oba ispod 20 godina i oba iz nase skole. Neprocjenjivo!

Osim ovoga, mislim da treba konacno reci i koju lijepu rijec o Hadziji. Konacno neko ko zna svoj posao nakon mutavog Ihtijarevica. Frajer je bez marke i bez greske odradio prelazni rok. Tatar i Sisic pun pogodak. Hare, dupovac i novi golman upravo ono sto trebaju da budu, adekvatne rezerve boljim rjesenjima. Ostalo sve treba da bude Akademija.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 25 avg 2018, 19:55

Još sutra Koljić 0:1 i boli nas tuki
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 25 avg 2018, 19:56

AlfredNobel je napisao/la:Nisam gledao tekmu, ali sam vidio golove, večeras ću pregledati snimak.. Čestitke ekipi i Husrefu, velika pobjeda za nastavak dobre serije. Raduje me što je bilo ovoliko akademaca u igri, što se dobilo visokim rezultatom uprkos odsustvu trojice prvotimaca i raduje zato što su bili ovi strašni golovi.

Glupirao se Handžić, trebalo je ono odmah završiti, a neke čarlame izvoditi. Zasluženo je na klupi, ovakvom Ahmetu ne može prismrditi, a raja se naklatila Husrefu na kosti samo zato što je Hare omiljen u mahali. Dokazalo se da je Husref bio upravu..
Ahmetović ubica, vrhunski igrač i ličnost, pravi primjer mladim igračima. Također, Tatar opet briljira.

Odlična atmosfera i samopouzdanje na nivou pred Čelik.. Biće teško, ali ako se prikaže igra kao u ova zadnja tri kola, neće biti nikakvih problema.
Niko ne osporava Ahmetovića kao igrača i njegov učinak, svaka čast, ali isto tako ti koji si prethodno na profilnoj držao istog Ahmetovica koristiš svaku priliku da omalovažis Harisa kao igrača.. Naravno da ćeš imati rezultate kad stalno imaš igru u nogama kao Ahmetović, Rahmanovic, Tatar itd. Ali kad ti momak osvjetla obraz golom i asistencijom usred Atalante, postigne dobivenom minutažom max. učinak u utakmicama gdje mu daš priliku, ne možeš ga ponižavati konstantno ga narednih nekoliko utakmica držeći na klupi ili mu dajući na kapaljku pred kraj ulazak u igru, tako da ti to “zato sto je omiljen u mahali”, pa se neko “naklatio” na kosti ne pije vode, a pogotovo ga ta mahala nije mogla izabrati za igrača mjeseca jula. Muka mi je od tebe i tvojih hinjskih postova iskreno.
Zadnja izmjena: Bordostrik, dana/u 25 avg 2018, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Neka frka, a?!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 avg 2018, 19:57

Handžić također treba igrat' !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2018, 19:57

Preventivno popljuvati, to je recept za uspjeh :kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 avg 2018, 20:00

Handžić je jednostavno ispao iz forme zbog manjka minutaže. Imaće fore na proljeće da igra koliko voli kad Mersu ambrozija nagrdi. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 avg 2018, 20:01

Kad se sjetim ovoga dobar mi je i Hebibović na beku
slika

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 avg 2018, 20:02

Kad je Handzic bio u formi? Po' sata u Atalanti?
Nije to forma...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 avg 2018, 20:05

Dobar rezultat. idemo dalje.
Što se tiče Handžića ona fula nije rezultat forme ili ne već čisto gluposti. Ako imaš priliku zabijaš go iz prve i doviđenja.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 25 avg 2018, 20:09

Hebibović kriv što Handžić nije zabio. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2018, 20:10

Vala nemozes reci nikome da neigra i da nema priliku da se pokazu,ja mislim ovako na prvu da su svi dobili solidnu minutazu u ovih 7 kola,iz ovog ili onog razloga ali vala svi igraju.Evo i mali Sabanovic se "vratio" i to bi mogao biti pun pogodak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hase73 i 169 gostiju.