Ma ovo postavljam jer kad ćemo mahalat o ovim glupostima nego sada u ovoj pauzi, iako svi znamo da su to većinom bombeirfo je napisao/la:Ma ne isplati nam se prodati njega, sumnjam da bi iko bio voljan platit vise od nekih 150 hiljada eura za njeg, a realno jedino cifra za koju bi ga mi mogli i trebali pustit je iznad 500 k, a i svakako nema zvanicne ponude za njega ovo samo sinan nagadjabraco je napisao/la:Nastavak Sinanovih ekskluziva:
Koliko znam prije neke 3 hefte su isto portali izbacivali članke o odlasku Krpića u AzijuKako saznaje portal “****”, Krpić je dobrim igrama u ovoj sezoni skrenuo pažnju inostranih klubova. Konkretno, Krpić ima određene kontakte sa klubovima iz Južne Koreje i Saudijske Arabije. U pitanju su cifre u ugovoru sa kojim bi mogao da riješi egzistenciju, a kako sa Željezničarem ima ugovor do ljeta 2020. godine, u tom bi slučaju i na Grbavicu stiglo prikladno obeštećenje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
braco je napisao/la:
A jest ga neobično vidjeti opet kao našeg trenera.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- KongrateUK
- Kontakt:
Ma 250 - 300.000 eura i neka ga vode
Željo ostaje bez najboljeg strijelca: Velike su šanse da Krpić ode
Sulejman Krpić je na Grbavicu stigao u julu 2018., a ugovor ima do ljeta naredne godine
Fudbaleri Željezničara danas su počeli pripreme za proljetni dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Na pomoćnom terenu stadiona Grbavica prozivku je izvršio novi trener, povratnik na kormilo Plavih, Amar Osim.
Na startu priprema pojavio se Srđan Stanić i to je jedino novo ime.
Željezničar je u proteklom periodu raskinuo ugovore s nekolicinom fudbalera, a u rubrici "odlasci" mogao bi se naći i najbolji strijelac Plavih Sulejman Krpić.
Za njega su zainteresovani klubovi iz Saudijske Arabije i Južne Koreje. Ljudi koji brinu o Krpićevoj karijeri potvrdili su da su pregovori u toku , a kako je rečeno za Faktor, "velike su šanse da Krpić ode".
Sulejman Krpić je na Grbavicu stigao u julu 2018. Ugovor ima do ljeta naredne godine. Najbolji je strijalac Željezničara. U 23 odigrane utakmice u svim takmičenjima, protivničku mrežu je pogađao 16 puta. Krase ga velika borbenost i požrtvovanost, pa je za kratko vrijeme postao ljubimac navijača i kapiten tima.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Ne bih volio da Krpić ode i ovako nemamo 6 normalnih igrača.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
samoposmatram
- Kontakt:
Vratite obadvojica film kad je Hotic vodio ekipu. Puma dobavljac, jedna trenerka na Hoticu i pripreme po Njemackoj, rostiljanje kladionicarske afere... Kako se ovdje pisalo . CIm se Amar vratio sa Zujom, nije bilo ove mrznje koja je sada.irfo je napisao/la:Meni bas nije cudno, ocekivano reci cuVirtu4l je napisao/la:Baš mi je ovo bilo čudno, ali poznajem lobotomce u dušu i znam šta sve rade iza kulisa, tako da mi je lako shvatiti.samoposmatram je napisao/la: Nije off-topic. Nemoj zaboraviti da su ti isti na zvanicnoj nazvali sportsport.ba drugacijim imenom. Napadi pravi tek dolaze. Ne samo vama nego i klubu. Svremenom je dosta i ovdje doslo na tobe, kad su vidjeli koliko im je suplja prica bila. Oni ce i dalje gledati kako naskoditi novim ljudima. Pljuvati po Osimu a navijati za Zeljeznicar je prosto nemoguce.
Nemogu da vjerujem da je Misimovic i njegovi ljudi, da su uspjeli prevesti toliki broj navijaca, kojih ovdje vise nema.
Zamisli da moras sada mrziti ljude koji su ti donjeli toliko radosti i vise se radovati sljedecem klubskom neuspjehu nego uspjehu.
Sta droga uradi...
Moze ga neko mrziti a neko voljeti al covjek pogađa tacno u srž.
Jednostovano ne smijes otjerati neke igrace, tipa Bekric koji voli Želju samo tako, a ti od njega napravis omrazenog igraca. Stanica koji je odigrao toliko utakmica, onako slavio u Zenici i od njega napravis omreznog igraca, a sve to jer je kod nas raja retardirana. Pa cim si ti imao obraza pljuvati po Amaru, kakav si ti navijac. A da ne pricamo ovo oko igraca.
Nama, bolan dodje jedan seljak iz Tuzle i postane kapiten za 3 mjeseca. Bruka sramota za klub, **** ove debile sto pisu preko foruma. Sve je to go idiot i debil.
Sta kaze zaboravite da me zovete

Samo me zanima kakav moras biti bolid da sjedis kuci i pises tekst o Bogicevicu i Stanicu. Nemam drugog objasnjenja nego zaista moras biti bolestan u mozak.
Jednostovano ne smijes otjerati neke igrace, tipa Bekric koji voli Želju samo tako, a ti od njega napravis omrazenog igraca. Stanica koji je odigrao toliko utakmica, onako slavio u Zenici i od njega napravis omreznog igraca, a sve to jer je kod nas raja retardirana. Pa cim si ti imao obraza pljuvati po Amaru, kakav si ti navijac. A da ne pricamo ovo oko igraca.
Nama, bolan dodje jedan seljak iz Tuzle i postane kapiten za 3 mjeseca. Bruka sramota za klub, **** ove debile sto pisu preko foruma. Sve je to go idiot i debil.
Sta kaze zaboravite da me zovete
Samo me zanima kakav moras biti bolid da sjedis kuci i pises tekst o Bogicevicu i Stanicu. Nemam drugog objasnjenja nego zaista moras biti bolestan u mozak.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Bogi je u top 3 štopera Želje gledajući period otkad se vratio u zimu 2016 do dana današnjeg. Igrao je kod svakog trenera osim Kostića, jedino za Graovca koji je u početku "plivao" ali zato je kasnije nadošao i prekucao, mogu reći sa stopostotnom sigurnošću reći da je bolji štoper od Bogija. Rodin se po meni mora još dokazati, ali ima kakvog takvog potencijala.
Ne smiju puštati Krpića nikako, jedino da nam baš dadnu neku nemoralnu ponudu.
@braco
Rodin je meni skroz ok s obzirom u kakvim okolnostima se dokazivao, Bakrač je previše igrao toplo-hladno, mada treba reći da nije ni igrao redovno što zbog Odinog špartanja odbrane što zbog suspenzija.
A Bogi je unazad deset godina ponajbolji štoper kojeg smo imali, uz Kerlu u Osimovom mandatu, samo yebiga lik je jednostavno prestar i izgubio je dosta na brzini i motorici što je bitno za ovu poziciju, pa je dosta "uništio" reputaciju u ovom drugom mandatu.
@braco
Rodin je meni skroz ok s obzirom u kakvim okolnostima se dokazivao, Bakrač je previše igrao toplo-hladno, mada treba reći da nije ni igrao redovno što zbog Odinog špartanja odbrane što zbog suspenzija.
A Bogi je unazad deset godina ponajbolji štoper kojeg smo imali, uz Kerlu u Osimovom mandatu, samo yebiga lik je jednostavno prestar i izgubio je dosta na brzini i motorici što je bitno za ovu poziciju, pa je dosta "uništio" reputaciju u ovom drugom mandatu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- KongrateUK
- Kontakt:
Vratio se babuka i odmah puna kuća

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Ma siguran sam da će Rodin pod Amarom biti dosta bolji, nisam ni mislio da je dečko klada. Volio bih i da Kemo pod Amarom napreduje ako je moguće.Raonffa je napisao/la:Ne smiju puštati Krpića nikako, jedino da nam baš dadnu neku nemoralnu ponudu.
@braco
Ti omladinci će biti posebna priča, baš me zanima kako će se Amar ponašati sa njima, pa samim tim i sa Kemom.braco je napisao/la:Ma siguran sam da će Rodin pod Amarom biti dosta bolji, nisam ni mislio da je dečko klada. Volio bih i da Kemo pod Amarom napreduje ako je moguće.Raonffa je napisao/la:Ne smiju puštati Krpića nikako, jedino da nam baš dadnu neku nemoralnu ponudu.
@braco
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dal imaju sutra trening, ako imaju, u koliko sati je?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ma kakvo puštanje Krpića, šta onda da se uzdamo u Vecu da gađa ko protiv Širokog 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Igrač br. 6 zabija na sve strane, nek' nam Stojke to završiOsim13 je napisao/la:Ma kakvo puštanje Krpića, šta onda da se uzdamo u Vecu da gađa ko protiv Širokog
Zanima me baš i ovaj trio Hajdarević-Šabanadžović-Osmanović. Koji bi od njih trojice mogao imati najviše prilike za igru. Naravno to sada ni sam Amar ne zna budući da je samo jedan trening odrađen. Ako ćemo uslovno reći da je Šaban najbolji od njih trojice, da li se isplati ga forsirati budući da je već osigurao transfer na ljeto ili gurati Osmanovića ili Hajdarevića koji bi trebali biti jedni od narednih igrača koji će se prodati.Raonffa je napisao/la:Ti omladinci će biti posebna priča, baš me zanima kako će se Amar ponašati sa njima, pa samim tim i sa Kemom.braco je napisao/la:Ma siguran sam da će Rodin pod Amarom biti dosta bolji, nisam ni mislio da je dečko klada. Volio bih i da Kemo pod Amarom napreduje ako je moguće.Raonffa je napisao/la:Ne smiju puštati Krpića nikako, jedino da nam baš dadnu neku nemoralnu ponudu.
@braco
Što se tiče Moketa njemu će sad nekad već 22 godine on se realno do sada već morao isprofilisati kao prvotimac ako hoće nešto da napravi u karijeri, a ne da i dalje bude rotacijski igrač. Tu je još i Žera koji će isto dobiti šansu da se dokaže kroz ove pripreme. Eh sada razmišljati još i o Zubanu, Ziliću, Šehićima to bi već bilo previše gatanja za sada.
Jel ono i mali Velić bi na prozivci?
Šta bi s njega, nestade bratko.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tko to spominje u pozitivnom smislu Jadranka Bogičevića? 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mislim da bi Hajdarević mogao imati ozbiljniju ulogu kod Osima, malo se on izgubio nakon što je Oda došao, nije igrao previše. Znaš da Osim voli imati barem jednog fajtera na sredini terena, od Ćuluma preko Nyeme do Zolotićabraco je napisao/la:
Zanima me baš i ovaj trio Hajdarević-Šabanadžović-Osmanović. Koji bi od njih trojice mogao imati najviše prilike za igru. Naravno to sada ni sam Amar ne zna budući da je samo jedan trening odrađen. Ako ćemo uslovno reći da je Šaban najbolji od njih trojice, da li se isplati ga forsirati budući da je već osigurao transfer na ljeto ili gurati Osmanovića ili Hajdarevića koji bi trebali biti jedni od narednih igrača koji će se prodati.
Što se tiče Moketa njemu će sad nekad već 22 godine on se realno do sada već morao isprofilisati kao prvotimac ako hoće nešto da napravi u karijeri, a ne da i dalje bude rotacijski igrač. Tu je još i Žera koji će isto dobiti šansu da se dokaže kroz ove pripreme. Eh sada razmišljati još i o Zubanu, Ziliću, Šehićima to bi već bilo previše gatanja za sada.
I Osmanović mi djeluje slično kao i Hajdarević, mada on nije puno igrao na seniorskom nivou, tako da ćemo njegove mogućnosti tek vidjeti.
Što se tiče Anela, ne znam koliko će Amar trpiti onu njegovu blijedu igru koju često zna igrati, mlohavo, tanko, neriskantno.
Moguće je i da će Žeriću dati priliku, imamo problema na krilnim pozicijama, al' prije svega treba vidjeti da li je Žerić postao zreliji u psihološkom smislu, to je njegov najveći problem.
Za Zubana i Zilića ne znam, igraju na pozicijama gdje će imati prejaku konkurenciju, Šehići su mi misterija
- invincible1921
- Kontakt:
Bio je prošlu polusezonu na posudbi u visočkoj Bosni.Osim13 je napisao/la:Jel ono i mali Velić bi na prozivci?