FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

KongrateUK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KongrateUK » 14 jan 2019, 14:57

Ukinite opciju komentarisanja dok ne riješite taj problem, a nadam se da imate mogucnost da to riješite, korištenje skripte pojavilo se negdje pred novu godinu, dakle malo poslije skupštine, buduci kakvi su mozgovi i da im u ovom trenutku treba mnogo aparata ne treba nista da čudi niti da iznenadjuje, mi cemo ipak o nekim ljepšim stvarima, o Želji, Amaru, pripremama i igrackom kadru
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 jan 2019, 14:59

KongrateUK je napisao/la:Bez Amara

slika

Sa Amarom

slika

:opaopa:
:salut:

:bow:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 jan 2019, 15:02

lajkovanje komentara će biti privremeno uklonjeno. Ali šokiran sam majke mi čime se to bavi... i onda plasira priču kako 90% navijača isto razmišlja, eto vidi se na online anketama i lajkovima komentara... ma fuj, nek je sportsport tim likovima neprijatelj, to je najveći kompliment. draze mi je da se ova tema skroz ugasila, nego da sam im se prije tri godine uvukao u guzicu i popustio njihovim zeljama da mi određuju šta da radim, koga da banujem, kome da dam da uređuje temu...

Samo jos jedan dokaz koja budala moras biti, pa da slusas forume i "zelje navijača" pa po tome povlacis poteze.

neću više komentarisati, izvinjavam se na upadu i oftopicu.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 jan 2019, 15:13

Ma to sa lajkovima sam ja još na Klixu primjetio za vrijeme predizborne ovako za 2 minute 500 lajkova brat nabije :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 jan 2019, 15:27

admin je napisao/la:lajkovanje komentara će biti privremeno uklonjeno. Ali šokiran sam majke mi čime se to bavi... i onda plasira priču kako 90% navijača isto razmišlja, eto vidi se na online anketama i lajkovima komentara... ma fuj, nek je sportsport tim likovima neprijatelj, to je najveći kompliment. draze mi je da se ova tema skroz ugasila, nego da sam im se prije tri godine uvukao u guzicu i popustio njihovim zeljama da mi određuju šta da radim, koga da banujem, kome da dam da uređuje temu...

Samo jos jedan dokaz koja budala moras biti, pa da slusas forume i "zelje navijača" pa po tome povlacis poteze.

Nije off-topic. Nemoj zaboraviti da su ti isti na zvanicnoj nazvali sportsport.ba drugacijim imenom. Napadi pravi tek dolaze. Ne samo vama nego i klubu. Svremenom je dosta i ovdje doslo na tobe, kad su vidjeli koliko im je suplja prica bila. Oni ce i dalje gledati kako naskoditi novim ljudima. Pljuvati po Osimu a navijati za Zeljeznicar je prosto nemoguce.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 jan 2019, 15:28

Kao što rekoh, 'ono' je kanalizacija i nešto najgore što se Želji moglo desiti
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 jan 2019, 15:41

samoposmatram je napisao/la:
admin je napisao/la:lajkovanje komentara će biti privremeno uklonjeno. Ali šokiran sam majke mi čime se to bavi... i onda plasira priču kako 90% navijača isto razmišlja, eto vidi se na online anketama i lajkovima komentara... ma fuj, nek je sportsport tim likovima neprijatelj, to je najveći kompliment. draze mi je da se ova tema skroz ugasila, nego da sam im se prije tri godine uvukao u guzicu i popustio njihovim zeljama da mi određuju šta da radim, koga da banujem, kome da dam da uređuje temu...

Nije off-topic. Nemoj zaboraviti da su ti isti na zvanicnoj nazvali sportsport.ba drugacijim imenom. Napadi pravi tek dolaze. Ne samo vama nego i klubu. Svremenom je dosta i ovdje doslo na tobe, kad su vidjeli koliko im je suplja prica bila. Oni ce i dalje gledati kako naskoditi novim ljudima. Pljuvati po Osimu a navijati za Zeljeznicar je prosto nemoguce.
Nisu oni toliko jaki niti su u stanju za bilo šta ;)

Zna se ko kosi a ko vodu nosi, ova uprava i Amar su isuviše jaki i mocni ali imaju i potrebno znanje i iskustvo da se nose sa svim, ljudi se znaju izmedju sebe, a svako zna koliko ko može, sve sto pojedincima ostaje jeste da piskaraju po forumima i doživljavaju histericne napade i lijece svoje frustracije, prvenstveno Amara boli ona stvar ko sta kaze i ko sta piše, rodjeni fakin jednostavno, a onima kojima je isuviše loše ostaje da se bave skriptama i nabijanjem minusa to ipak govori najviše o njima i njihovim namjerama, a mi cemo se izboriti i sa tim, kao sto smo se i izborili sa prethodnom upravom, par pobjeda i vracanje na pobjednicki kolosijek smirit ce sve strasti u to sam siguran
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 14 jan 2019, 16:18

Babuka,kako je sam jak,realan i iskren.

AMAR AMAR OSIM OSIM
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2019, 16:19

Eno Sinanov portal piše da smo mi, pitari i Olimpija zainteresovani za Horića. Ako je tako onda će najvjerovatnije u Olimpiju jer je izrazio želju da i dalje igra u inostranstvu.

slika

A jest ga neobično vidjeti opet kao našeg trenera. :D

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 14 jan 2019, 16:23

KongrateUK je napisao/la:@starigrad, To je ono o cemu sam pisao
Selimović: Osim je zadužen za kompletan sportski segment, radovi neće stati

Predsjednik Željezničara Nihad Selimović otkrio je radosne vijesti za navijače najtrofejnijeg bh. kluba

Renoviranje i izgradnja stadiona Grbavica neće stati te će novi radovi početi u narednih desetak dana

“Upoznati ste sa situacijom i onim šta se dešavalo u klubu od ostavke prethodne Uprave i stanja koji smo mi preuzeli. Neću pričati o prošlosti. Zvaničcno nismo preuzeli dokumentaciju, nije napravljena primopredaja. Nadam se da ćemo uspjeti ostvariiti komunikaciju sa prethodnom upravom. Bio je blokiran račun. Uspjeli smo odblokirati račun. Svi računi kluba su operativni. Vršili smo određena plaćanja i nadam se da ćemo do kraja mjeseca sve to dovesti u normalno stanje. Odnosno u situaciju da klub moze nesmetano da radi”, rekao je Selimović.

“Kada su u pitanju infrastrukturni projekti, vec radimo na dobijamju papirologije za nastavak radova, i neće se ni jednog trenutka to zanemariti i neće to kasniti. Nastavljamo istim tempom izgradnje”.

Amar Osim će biti zadužen za kompletan sportski segment.

“Amar Osim je šef struke i menadžer ekipe, odnosno sportski direktor i on će se pitati za kompletan sportski dio. Primarni cilj nam je izlazak u Evropu, tu nema nikakvih kalkulacija, bez obzira na zaostatak. U svakoj utakmici moramo ići na pobjedu”, kazao je Selimović.
Koliko sam upoznat idu agregati za napajanje grijaca na terenu sa kojim smo imali odredjenih problema do sada kao i radovi na poslovnim prostorima na istoku te priprema tribine za natkrivanje
nek mu neko javi da se, jos uvijek, u registru cbbh sve 4 racuna u tz vode kao blokirani. meni se cini da ovdje tz ne skida blokadu jer ceka lovu od sabanovog transfera, pa da odmah povuce svojih 300.000 KM za revolving kredit, jer je siljak na skupstini rekao da kasnimo s tim placanjem i da ce biti izmireno upravo uplatom druge transe tog transfera. znaci, jos uvijek, nisu svi racuni operativni, barem, po zvanicno dostupnim podacima.

ako je tacno, i pored zvanicno dostupnih podataka, da su racuni bili operativni jos 29.12.2018. (ti si ranije pominjao ovaj datum kada su racuni bili aktivni), zasto nam predsjednik jos uvijek vrti istu pricu, preko 15 dana? ako je to rekao 29.12.2018., pa ponovio 08. ili 09.01.2019. (opet si ti i ovaj drugi datum naveo), zasto nam to ponavlja i 14.01.? ima li ista novo za reci? eto, odblokirali racun nakon blokade od cca 120.000 KM i sad to nevjerovatan uspjeh, a to iznos pola mjesecnih obaveza na ime plata i doprinosa. ako je to vanserijski uspjeh, i informacija kojom nas treba svakodnevno bombardovati, kukala nam majka onda.

opet kazem, meni ni iz dzepa, ni u dzep. ni protiv nihada, ni za nihada, ili bilo koga drugog. samo sam zagovornik istine. posto sam siguran da ce se naci neko i reci sta smaramo s ovim, sto nas interesuju statusi racuna, mi smo navijaci i ne trebamo ovo znati... ja se s tim ne slazem. status racuna i stanje na istim kroje buducnost kluba. kako u proslosti, tako i danas i u buducnosti. buduci da mi je stalo do Zelje, da ga pratim aktivno vec 40-tak godina, ne moze mi biti svejedno ako su racuni blokirani, jer to znaci da smo bez love. a, bez love, nema ni rezultata. a, svi, hocemo rezultate.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 14 jan 2019, 16:27

Osim13 je napisao/la:Zar je tolika igračka kriza da nam Amel Ćurić mora igrat

slika
Hahahahah idi u k*rac..izvinite na upadu, al zagrco sam se od smijeha kad sam ovo vidio

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 jan 2019, 16:43

tutankamon1905 je napisao/la: Hahahahah idi u k*rac..izvinite na upadu, al zagrco sam se od smijeha kad sam ovo vidio
Trenirali i sa snjegom do koljena i opet u pet deka sa vama. :cool:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 jan 2019, 16:58

Koji velikan dan te yebo, povedi nas kao i svaki put do sada!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 jan 2019, 17:06

Kazu da su dobro nagazeni na prvom treningu. Bice im veselo u Medjugorju. Krv ima da pisaju.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2019, 17:10

Upregnut ih dok im ne pozli pleme im yebem kvaziigracko
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 jan 2019, 17:28

Sad tek vidim ovo sa presa. Zima, morao sam se strest. Kakav je mangup Amar. Neponovljiv, jedan jedini. Povedi nas.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jan 2019, 17:29

Baš mi je ovo bilo čudno, ali poznajem lobotomce u dušu i znam šta sve rade iza kulisa, tako da mi je lako shvatiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 jan 2019, 17:40

@starigrad

Onda je otvoren novi racun, drugog objašnjenja nema, jer do odlaska u Međugorje (subota) svim uposlenicima bit ce isplacene plate i bonusi, a kako ako su racuni kluba blokirani, a novi otvoreni racun (ili racune/množina) prikazuju onda kao odblokiranim, nije da se tako nije radilo i prije, spominjanje po cetvrti put javno da je racun odblokiran vjerovatno leži u par novinarskih naslova na portalima pa se želi prikazati i dokazati da je ta prica završena, takodjer moguce da je novi racun otvoren u periodu od 24.12 do 28.12, jer je Selimovic prvi put odblokiranje racuna javno spomenuo 29.12., a otvaranje klupskih racuna po statutu kluba radi direktor kluba uz dozvolu nadzornog odbora, takodjer brojevi dva klupska računa koji su bili istaknuti na zvanicnoj klupskoj stranici kluba tamo više ne stoje, sto indirektno potvrdjuje moju pretpostavku

A spominjanje Horića i dovodjenje istog u kontekst sa nama je cist primjer novinarskog bombanja i dizanje cijene igracu, obicna izvala i izmišljotina u kojoj nema ni trunke istine, ali zato je istekao rok koji je Jamak dao Čeliku, ljudi mu duguju tri plate i bonus a ništa od toga nije dobio i po svemu sudeci raskinut ce ugovor sa njima jer su se za to stekli i uvjeti propisani od strane NFSBIH

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2019, 17:50

Virtu4l je napisao/la:

Baš mi je ovo bilo čudno, ali poznajem lobotomce u dušu i znam šta sve rade iza kulisa, tako da mi je lako shvatiti.
Meni bas nije cudno, ocekivano reci cu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2019, 17:53

Nastavak Sinanovih ekskluziva:
Kako saznaje portal “****”, Krpić je dobrim igrama u ovoj sezoni skrenuo pažnju inostranih klubova. Konkretno, Krpić ima određene kontakte sa klubovima iz Južne Koreje i Saudijske Arabije. U pitanju su cifre u ugovoru sa kojim bi mogao da riješi egzistenciju, a kako sa Željezničarem ima ugovor do ljeta 2020. godine, u tom bi slučaju i na Grbavicu stiglo prikladno obeštećenje.
Koliko znam prije neke 3 hefte su isto portali izbacivali članke o odlasku Krpića u Aziju

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, ibz, Zeljoo1921 i 59 gostiju.