FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 14 jan 2019, 21:35

"Fudbal se vraca na grbavicu, samo cu to reci" A.O.
=\_1921_/=

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 jan 2019, 21:36

Osim13 je napisao/la:Jel ono i mali Velić bi na prozivci?

Šta bi s njega, nestade bratko.
Bio je prošlu polusezonu na posudbi u visočkoj Bosni.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2019, 21:38

Raonffa je napisao/la:

Sta se ovo desilo sa Bosnom, prije su uvijek u vrhu bili a sad borba za opstanak
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2019, 21:38

Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la:
Zanima me baš i ovaj trio Hajdarević-Šabanadžović-Osmanović. Koji bi od njih trojice mogao imati najviše prilike za igru. Naravno to sada ni sam Amar ne zna budući da je samo jedan trening odrađen. Ako ćemo uslovno reći da je Šaban najbolji od njih trojice, da li se isplati ga forsirati budući da je već osigurao transfer na ljeto ili gurati Osmanovića ili Hajdarevića koji bi trebali biti jedni od narednih igrača koji će se prodati.

Što se tiče Moketa njemu će sad nekad već 22 godine on se realno do sada već morao isprofilisati kao prvotimac ako hoće nešto da napravi u karijeri, a ne da i dalje bude rotacijski igrač. Tu je još i Žera koji će isto dobiti šansu da se dokaže kroz ove pripreme. Eh sada razmišljati još i o Zubanu, Ziliću, Šehićima to bi već bilo previše gatanja za sada.
Mislim da bi Hajdarević mogao imati ozbiljniju ulogu kod Osima, malo se on izgubio nakon što je Oda došao, nije igrao previše. Znaš da Osim voli imati barem jednog fajtera na sredini terena, od Ćuluma preko Nyeme do Zolotića :D

I Osmanović mi djeluje slično kao i Hajdarević, mada on nije puno igrao na seniorskom nivou, tako da ćemo njegove mogućnosti tek vidjeti.

Što se tiče Anela, ne znam koliko će Amar trpiti onu njegovu blijedu igru koju često zna igrati, mlohavo, tanko, neriskantno.

Moguće je i da će Žeriću dati priliku, imamo problema na krilnim pozicijama, al' prije svega treba vidjeti da li je Žerić postao zreliji u psihološkom smislu, to je njegov najveći problem.

Za Zubana i Zilića ne znam, igraju na pozicijama gdje će imati prejaku konkurenciju, Šehići su mi misterija :D
A i pitanje je ko će biti u tandemu s nekim od ove trojice nabrojanih u sredini, il' Jamak il' Vranješ il' neko treći. Yebiga samo gatamo, do Antalije ćemo znati neke stvari.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2019, 21:41

Ne vjerujem da ce Anel plaho borben biti sad. Vise ce se cuvati. Ne mogu ga kritikovati zbog toga, jbg ceka ga dobra sansa za nekoliko mjeseci aBd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 14 jan 2019, 21:46

Današnja prozivka i trening

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 jan 2019, 21:47

Sad za sad prvih 11.

---------------------------- Navas -----------------------

- Stevanovic --- Rodin ---- Osmankovic --- Pavic -

------------- Hajdarevic ------ Sabanadzovic ----------

---- Zec --------------- Ramovic ----------- Zajmovic ----

-------------------------- Krpic -------------------------------

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2019, 21:47

E tacno sam se pozelio vasih klipova, ali ovih gdje nema negativne. Nadam se da cete i dalje izvjestavati kao i ovo do sada. Svako dobro.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 jan 2019, 21:48

braco je napisao/la:
A i pitanje je ko će biti u tandemu s nekim od ove trojice nabrojanih u sredini, il' Jamak il' Vranješ il' neko treći. Yebiga samo gatamo, do Antalije ćemo znati neke stvari.
Baš, samo gatati možemo, Vranješ kakvog mi pamtimo ne može biti starter u Vrbanjuši, al' eto vidjet ćemo na šta će ličiti pod Osimom.
irfo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Sta se ovo desilo sa Bosnom, prije su uvijek u vrhu bili a sad borba za opstanak
Ma bili su u vrhu zbog jednog čovjeka, Nermina Kadrića, dok je on bio tu odnosno dok je bilo njegove love, bilo je i nekih rezultata, pa čak i infrastrukturnih radova na stadionu.

Poslije krenule neke sitne opstrukcije, optuživanja, čovjek skontao da je klub rupa bez dna, povukao se i to je to. Sad će ispasti u niži rang, tavoriti dole dok se opet ne nađe neka "budala" da ulaže svoje pare ili dok opština ponovo ne poželi imati solidan klub.

Meni svakako nije jasno kako i zbog čega postoje ovi klubovi iz manjih sredina, koji nemaju nekog bogatog vlasnika, kome se isplati rad tih klubova, al' helem to je druga tema :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 14 jan 2019, 21:48

LjoZee je napisao/la:E tacno sam se pozelio vasih klipova, ali ovih gdje nema negativne. Nadam se da cete i dalje izvjestavati kao i ovo do sada. Svako dobro.
Tu smo kao i uvijek :thumbup:
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2019, 21:49

@ljoze

Ma za Anela će svakako ići priče takve jer on inače nije pitbull koji grize na terenu već igrač koji se oslanja na svoju fudbalsku inteligenciju tako da nemoj da te čudi kad krenu te priče. A i misliš da bi kod Amara smio tako se čuvat na terenu.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 jan 2019, 21:50

1921ba je napisao/la:Današnja prozivka i trening

:thumbup:

Nastavite kao i do sada pratiti Želju a pojedince u svojim redovima dovedite u red, imali ste i imat ce te podršku svih nas, ali nemojte zarad sitnih interesa i talova to prokockati i izgubiti, jer vidite da stvari idu na bolje
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 14 jan 2019, 22:12

Iako sam poprilicno miran znajuci da ce to Brko iz druge galaksije posloziti, ne mogu a da ne razmisljam o eventualnim pojacanjima. Bez obzira na Amarove trenerke i motivacione vjestine, sa ovim gore sastavom bi bilo suludo uci u borbu za trece mjesto. Stoper, veznjak i krilo su nam prioriteti svih prioriteta.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 14 jan 2019, 22:13

1921ba je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:E tacno sam se pozelio vasih klipova, ali ovih gdje nema negativne. Nadam se da cete i dalje izvjestavati kao i ovo do sada. Svako dobro.
Tu smo kao i uvijek :thumbup:
Svaka čast momci vjerujem da će biti i sa sutrašnjeg i ostalih treninga klipova tako da samo naprijed.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2019, 22:19

kerimatomic1921 je napisao/la:Iako sam poprilicno miran znajuci da ce to Brko iz druge galaksije posloziti, ne mogu a da ne razmisljam o eventualnim pojacanjima. Bez obzira na Amarove trenerke i motivacione vjestine, sa ovim gore sastavom bi bilo suludo uci u borbu za trece mjesto. Stoper, veznjak i krilo su nam prioriteti svih prioriteta.
Ma opušten sam kad znam da Zuban i Amar dovode igrače, naravno da nećemo ostati samo na ovom sastavu.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 14 jan 2019, 22:22

braco je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Iako sam poprilicno miran znajuci da ce to Brko iz druge galaksije posloziti, ne mogu a da ne razmisljam o eventualnim pojacanjima. Bez obzira na Amarove trenerke i motivacione vjestine, sa ovim gore sastavom bi bilo suludo uci u borbu za trece mjesto. Stoper, veznjak i krilo su nam prioriteti svih prioriteta.
Ma opušten sam kad znam da Zuban i Amar dovode igrače, naravno da nećemo ostati samo na ovom sastavu.
Kako Zuban, zar to nije protiv pravila?
Srdjan Stanic pitarski ker

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 jan 2019, 22:23

osobaodpovjerenja je napisao/la:
braco je napisao/la:
:lol:

:facepalm:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2019, 22:24

osobaodpovjerenja je napisao/la:
braco je napisao/la:
Pa nije na funkciji Zuban yebem ga, hajmo reći vanjski saradnik. :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2019, 22:24

Kojih pravila?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 14 jan 2019, 22:25

Pa te fore da menadzeri ne smiju imati funkcije u klubovina i slicno, zato i pitam. Braco je skonto na sta mislim :mrgreen:
Srdjan Stanic pitarski ker

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.