FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vi stvarno pojma nemate. Ipak su oni skolovani, strucnjaci.
Generalni sponzor kluba jeste da ti njima dajes pare, a oni tebe posude na kamatu. To je pravi generalni sponzor kojeg nismo imali nikad u historiji.
Generalni sponzor kluba jeste da ti njima dajes pare, a oni tebe posude na kamatu. To je pravi generalni sponzor kojeg nismo imali nikad u historiji.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- KongrateUK
- Kontakt:
Buduci na prisustvo ekipe ss.ba i glavnog urednika u Međugorju (u pozadini) eto odlicne prilike da se uradi dobar intervju sa Amarom, pogotovo u vecerenje kasne sati kad se malo opusti
Inace ss.ba mislite li raditi live stream naših utakmica u Međugorju? ili ce to 1921.ba?

Inace ss.ba mislite li raditi live stream naših utakmica u Međugorju? ili ce to 1921.ba?

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
ma ovo onaj hrasno, lik ne odustaje
hrasno hebemo ti djecu svi redom 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- KongrateUK
- Kontakt:
Mislis na mene? sta ti je bolesnice idi se lijeci, post ti je neko vec prijavio tako da mi je ucinio uslugu, svakakvih psihickih bolesnika danas na forumu
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Smrdi ti prica od dana kad si se registrovao, sad ti odgovara ova situacija u klubu jer si mis mekinjas, uvlacis se u shupak onom od koga imas koristi, zato si ti pljuvao Misimovica onoliko jer vam je lupio tarabu pa ti je smetao. Ti nisi navijac Zelje bas kao pojedini lobotomci sa drugog foruma.
- KongrateUK
- Kontakt:
Ti si polupao lončiće i prolupao si sto je najsmjesnije
Neki dan moliš za info na pp. pa kad si tobio tarabu jer te ne znam licno, kreces sa nekim prozivanjima i optuzivanjima, a vidim da se pocinjes javljati tek kada spominjem one kojima odgovara prica o haosu u klubu, neisplacenim platama, besparici, i svemu negativnom, a ti me ubuduce zaobidji lujkane, onaj ko treba da zna ko sam, zna ko sam a i šta sam

Neki dan moliš za info na pp. pa kad si tobio tarabu jer te ne znam licno, kreces sa nekim prozivanjima i optuzivanjima, a vidim da se pocinjes javljati tek kada spominjem one kojima odgovara prica o haosu u klubu, neisplacenim platama, besparici, i svemu negativnom, a ti me ubuduce zaobidji lujkane, onaj ko treba da zna ko sam, zna ko sam a i šta sam
Standardna prica od hrasno1921
pisi ti idalje, imas info iz kluba vidi se, samo svi znamo da si poltron, satelit i tako ces biti obiljezen dokle god budes pisao na forumu. Nikad necemo zaboraviti kad si navijao za Zrinjski protiv nas kad smo ih dobili 4 0 u mostaru
interesdzija obicni, samo znaj, kad god se ufuras i pocnes lagat raju prvi cu te ja malo smirit, da zna raja ko si sta si, pazi kako pises ubuduce. Za tebe lobotomci su gospoda.

- KongrateUK
- Kontakt:

Jel zna neko vise o trenutnim uslovima u Međugorju?
Po slikama bi se reklo da je kaljuga.
💩💩
bolje nego ovdje kako godGoosman je napisao/la:Jel zna neko vise o trenutnim uslovima u Međugorju?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mozda je bolje nešto kao Zrinjski, dva puta HR, nego Međugorje-Turskairfo je napisao/la:bolje nego ovdje kako godGoosman je napisao/la:Jel zna neko vise o trenutnim uslovima u Međugorju?
💩💩
Vjerovo ili ne jeftinije otic u Tursku nego HrvatskuGoosman je napisao/la:Mozda je bolje nešto kao Zrinjski, dva puta HR, nego Međugorje-Turskairfo je napisao/la:bolje nego ovdje kako godGoosman je napisao/la:Jel zna neko vise o trenutnim uslovima u Međugorju?
Ma vjerujem, mislim samo da trenutno u Međugorju ne postoje uslovi za pripreme.irfo je napisao/la: Vjerovo ili ne jeftinije otic u Tursku nego Hrvatsku
Možda postoji neka alternativa, Slovenija, Srbija...
💩💩
A vama smijesno kad treba u statut stavit da se ide na planinu. Pojma vi nemate. Out Medjugorje, In Igman.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Mali Zuban fizicki vec ispred Anela, treba ga pocet gurat sto prije
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Samo ih gazi babuka, nece nas moci vise ekipe tipa zvijezde i goska ubijati zadnjih 15 minuta trcanjemNestalo je u jednom trenutku vode igračima Željezničara, bilo je to nakon sat i po kada su već svi očekivali da će jutarnji trening biti gotov.
Radnici na održavanju terena u sportskom centru u Međugorju s nevjericom su posmatrali trening i pitali se šta imaju još da rade, kad će ručati, kad će se odmoriti, budući da imaju dva treninga dnevno.
Objasnio im je Željin logističar da kod Amara Osima treninzi mogu trajati o nekoliko sati, na kraju su igrači na presvlačenje otišli nakon dva sata i 25 minuta.
Za ovu fazu priprema gdje je akcenat na fizici,mjera.Goosman je napisao/la:Ma vjerujem, mislim samo da trenutno u Međugorju ne postoje uslovi za pripreme.irfo je napisao/la: Vjerovo ili ne jeftinije otic u Tursku nego Hrvatsku
Možda postoji neka alternativa, Slovenija, Srbija...
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
e ne vjerujemirfo je napisao/la:Samo ih gazi babuka, nece nas moci vise ekipe tipa zvijezde i goska ubijati zadnjih 15 minuta trcanjemNestalo je u jednom trenutku vode igračima Željezničara, bilo je to nakon sat i po kada su već svi očekivali da će jutarnji trening biti gotov.
Radnici na održavanju terena u sportskom centru u Međugorju s nevjericom su posmatrali trening i pitali se šta imaju još da rade, kad će ručati, kad će se odmoriti, budući da imaju dva treninga dnevno.
Objasnio im je Željin logističar da kod Amara Osima treninzi mogu trajati o nekoliko sati, na kraju su igrači na presvlačenje otišli nakon dva sata i 25 minuta.

Ko li je ovaj ispred Stanića
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 53 gosta.