Propustam i Sampdoriju,a dalje cemo vidjet.Koja je zadnja pozicija koja u EL vodi?Po meni bi bilo katastrofalno bez Europe opet ostati.
Izbori
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Potpis.SiamoNoi je napisao/la:Oprosti,ali vecu glupost odavno nisam procitao.Pozicioniranje i kretnja bez lopte su uz realizaciju daleko najjace Icardijeve strane i to je bar ocito.
Da ne pricam koliko su Dzeko i Mandzukic daleko od kompletnih napadaca...
Ovako nešto bih više volio vidjet nego hljeba se najestJericho je napisao/la:ovako bi izgledala moja postava do kraja sezone
_____________Handanovic____________
Danilo_____Nokia____Medel_____Santon
____Hernanes__Kovacic(c)__Brozovic___
______________Shaqiri_______________
_________Icardi_____Palacio__________
Kako mi je zlo kad vidim da se NED u 20:45 igra...The Lega Serie A have published details of Inter’s next 6 fixtures.
Here are the Nerazzurri’s games and kick off times.
Week 30: Hellas Verona vs Inter Saturday 11 April (kick off 20:45 CET)
Week 31: Inter vs AC Milan Sunday 19 April (kick off 20:45 CET)
Week 32: Inter vs Roma Saturday 25 April (kick off 20:45 CET)
Week 33: Udinese vs Inter Tuesday 28 April (kick off 20:45 CET)
Week 34: Inter vs Chievo Verona Sunday 3 May (kick off 15:00 CET)
Week 35: Lazio vs Inter Sunday 10 May (kick off 20:45 CET)
Ovo za darmiana nije potvrdjeno ,zainteresovani jesmo ,ali nista nije potvdjeno zvanicno.krmpotich je napisao/la:Navijam za inter od 1997 god. svim srcem volim ovaj klub i mnogo puta sam se tresao gledajuci interove utakmice.
Poslije 2010god vlasnici i vodstvo ovoga kluba su mi proredili toliko razocarenja da me je postalo stid javno reci za koga navijam jer mi se ljudi podsmijavaju,i ja vise ovako ne mogu i necu da budem vise dio ovoga nezapamcenoga cirkusa koji je od prestiznog i velikog kluba stvorio krpu za otiranje i izrugivanje..
OVIM PUTEM JAVNO ZELIM DA SE ODREKNEM INTERA I SIMPATIJA PREMA NJEMU KOJA SAM GAJIO GODINAMA,JER KOLIKO GOD VOLIO OVAJ KLUB IPAK SEBE VOLIM VISE,A I NE ZELIM DA BUDEM DIO EKIPE THOHIR,MANCINI,MORATTI,JESUS...
POSTAJEM NAVIJAC I LJUBITELJ FC JUVENTUS OD SADA I MOLIM DA ME PRIME U SVOJ KLUB...
FC INTERNAZIONALE MILANO JE OD OVE NOCI MRTAV ZA MENE
Naletim na ovo, pa boze ima li te?!?!![]()
![]()
arminz je napisao/la:Jesul ovo obrisani neki postovi il sam ja usnio nesto
Tako procitah, naravno ni ne moze biti zvanicno josh, a i nadam se da nece, nama je potrebniji.PEP je napisao/la:Ovo za darmiana nije potvrdjeno ,zainteresovani jesmo ,ali nista nije potvdjeno zvanicno.
mi smo osim darmiana zainteresovani za colemana iz evertona ,a ozbiljno se spominje i branislav ivanovicSampiJuve je napisao/la:Tako procitah, naravno ni ne moze biti zvanicno josh, a i nadam se da nece, nama je potrebniji.PEP je napisao/la:Ovo za darmiana nije potvrdjeno ,zainteresovani jesmo ,ali nista nije potvdjeno zvanicno.![]()
@arminz
Juce se citav dan dzabe pisalo.Gledam po svim temama, nema jucerasnje datuma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.