Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Ako potpiše za CSKA, i ode tamo gdje je do jučer pisao da ne treba ići, i ne treba igrati. Biću sretan jer se sam povukao iz reprezentacije, jer je pokoznakoji put prekršio svoju riječ. Nije on socijalni slučaj da mu trebaju te pare, ako sad kad je situiran ne može pokazat karakter, uveliko je bio dio problema reprezentacije, Iako je ubjedljivo najbolji vezni igrač kojeg smo imali, zbog beskičmenjaštva i manjka hrabrosti, a ako se pokaže i licemjerstva, mnogo smo dobili jer neće biti tu. Džaba dobri igrači kad uvijek mu nedostaje te hrabrosti, liderskih karakteristika i odlučnosti u zadnjim momentima, koje nikad nismo imali. Radije gradit nešto novo, pa makar momci bili znatno lošijeg kvaliteta negdje će se isplatiti i napravit ćemo taj zadnji korak, uzeti zadnji bod, dat taj jedna gol i otići korak dalje od onog što smo ranije imali.
-
- Kontakt:
Evo otvorio se prostor u Man Cityu rodri out do kraja sezone. Hajde pjanicu sad ili nikad
zavrsava se transfer u milano! vidzen kod katedrale sa zenom i dijecom..
Jesi ti posrednik u transferu?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dogovorio transfer u CSKA.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kaze za Ruse da su nam braca. Ne vidi problem u tome da se okusa u Ruskoh ligi.
Da Bog sacuva.
Bio kofol protiv meca u Rusiji a sa nastavlja karijeru u Moskvi. Hahah joj pa nasi igraci su stvarno fenomenen. Opcenito.
Bio kofol protiv meca u Rusiji a sa nastavlja karijeru u Moskvi. Hahah joj pa nasi igraci su stvarno fenomenen. Opcenito.
Poslije CSKA, zelja mu je da zavrsi karijeru u Borcu, Vico urgira na dolazak.
Hoce li mali Edin u Moskvu ili ipak ostaje u Dubaiju hahah. Miraleme, dragi.
Ko pjeva ?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Zvao je Dodika da pjeva kad bude išao na prijem kod Putina.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Još jednom se dokazalo da je ovo picketina bez ikakvog karakternog integriteta.
Da, trebao je potpisati za Dinamo Kiev ili Macabi Tel Aviv, da bude na pravoj strani
Po ko zna koji put, mi smo glupi ili korumpirani

Po ko zna koji put, mi smo glupi ili korumpirani
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Kakve sad veze ima Ukrajina i Izrael? On je pricao protiv utakmice s Rusijom, a sad ide tamo igrati fudbal...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa šta ima veze šta je pričao na reprezentativnom nivou, a šta radi kao privatna osoba, bivši reprezentativac?19vendetta87 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 01:08Kakve sad veze ima Ukrajina i Izrael? On je pricao protiv utakmice s Rusijom, a sad ide tamo igrati fudbal...
Vi ćete mu odrediti gdje će igrati? Za Lockheed Martin UTD možda?
Ova priča je esencija gluposti Bošnjaka!
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pa tvoja logika amnestira onda sav kriminal u ovoj drzavi jer se tako i politicari ponasajuHoroz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 01:11Pa šta ima veze šta je pričao na reprezentativnom nivou, a šta radi kao privatna osoba, bivši reprezentativac?19vendetta87 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 01:08Kakve sad veze ima Ukrajina i Izrael? On je pricao protiv utakmice s Rusijom, a sad ide tamo igrati fudbal...
Vi ćete mu odrediti gdje će igrati? Za Lockheed Martin UTD možda?
Ova priča je esencija gluposti Bošnjaka!
Kakva sramota. Ovo je tako nisko. Još i ovo: