Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Sjecam se da je prosle godine pokret DOSTA organizovao proteste za prvi maj zbog lose situacije u zemlji,kada su najavljivali preko 10.000 ucesnika,na kraju ih bilo vise od 100
ovi protestvuju dok narod okrece janje,pece cevape,pije pivo..boli bosnju racku,nek ima za cevape i pive 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- kumkalesic
- Kontakt:
Ali meni najvise smeta kada me 1. maja probude u rane jutarnje sate.
Kakav prvomajski uranak, pustite me da se naspavam
Kakav prvomajski uranak, pustite me da se naspavam
Joint_fc
- kumkalesic
- Kontakt:
Sta ces kada smo djeca socijalizmaharry_90 je napisao/la:Sjecam se da je prosle godine pokret DOSTA organizovao proteste za prvi maj zbog lose situacije u zemlji,kada su najavljivali preko 10.000 ucesnika,na kraju ih bilo vise od 100ovi protestvuju dok narod okrece janje,pece cevape,pije pivo..boli bosnju racku,nek ima za cevape i pive
Joint_fc
U Tuzli je prije bio prvomajski uranak,a sad nema..kod nas sad dodju cige ispred zgrade i sviraju non stop od Muharema Serbezovskog "Ramo druze moj".
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
odavno ljepsi sok nisam pio vrijedio je one marke - kumkalesic
- Kontakt:
Jel to onaj sa sloganom: "Casa vise, bubreg manje."Samo F.K.S !! je napisao/la:odavno ljepsi sok nisam pio vrijedio je one marke
Joint_fc
Ne znam dal se neko sjeca,pogotov ovi iz Tuzle,prije su se prodavale kenijade u staklenim bocama,to je se prije pilo vise nego coca cola.
- kumkalesic
- Kontakt:
U Brckom se i dalje njeguje tradiciji starog dobrog socijalistickog rezimaharry_90 je napisao/la:U Tuzli je prije bio prvomajski uranak,a sad nema..kod nas sad dodju cige ispred zgrade i sviraju non stop od Muharema Serbezovskog "Ramo druze moj".
Joint_fc
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ovaj sok razvaljujekumkalesic je napisao/la:Jel to onaj sa sloganom: "Casa vise, bubreg manje."Samo F.K.S !! je napisao/la:odavno ljepsi sok nisam pio vrijedio je one marke
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
najaci sok bioharry_90 je napisao/la:Ne znam dal se neko sjeca,pogotov ovi iz Tuzle,prije su se prodavale kenijade u staklenim bocama,to je se prije pilo vise nego coca cola.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- kumkalesic
- Kontakt:
Ja se ne sjecam tog vremena, iako sam zivio u Tuzli od 2001. do 2009. Coca Cola je ipak najprodavanije pice u svim kaficima od Irca do Brcanske Malteharry_90 je napisao/la:Ne znam dal se neko sjeca,pogotov ovi iz Tuzle,prije su se prodavale kenijade u staklenim bocama,to je se prije pilo vise nego coca cola.
Joint_fc
Ma SPRITE dominira

- kumkalesic
- Kontakt:
Prijatelju, znas onu staru ireku: "Ako ne znas sta je dobro, gledaj mu cijenu"Samo F.K.S !! je napisao/la:Ovaj sok razvaljujekumkalesic je napisao/la:Jel to onaj sa sloganom: "Casa vise, bubreg manje."Samo F.K.S !! je napisao/la:odavno ljepsi sok nisam pio vrijedio je one marke
Ja se toga slijedim i, meni nema bolje stvari od Orangine
Joint_fc
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
ako cemo iskreno nijedan od tih gaziranih sokova ne valja 
- kumkalesic
- Kontakt:
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ko sto sam i reko vratila se macka ahahhahahaha
ja je opet otjero a macici joj kod mene u basti
u kutiju ih smjestio hahah
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- kumkalesic
- Kontakt:
To ona prava bosanska pomijaDAVID VILLA je napisao/la:ko sto sam i reko vratila se macka ahahhahahahaja je opet otjero a macici joj kod mene u basti
u kutiju ih smjestio hahah
Joint_fc
To jest,i dan danas je tako,coca cola je brand u svijetu,pa mora biti i kod naskumkalesic je napisao/la:Ja se ne sjecam tog vremena, iako sam zivio u Tuzli od 2001. do 2009. Coca Cola je ipak najprodavanije pice u svim kaficima od Irca do Brcanske Malteharry_90 je napisao/la:Ne znam dal se neko sjeca,pogotov ovi iz Tuzle,prije su se prodavale kenijade u staklenim bocama,to je se prije pilo vise nego coca cola.
[youtube][/youtube]
- kumkalesic
- Kontakt:
Ne prijatelju, cure piju prirodna Jana vodu, da ne bi dobile koju kaloriju viska, bar one u kaficima gdje sam ja najvise navracaoharry_90 je napisao/la:To jest,i dan danas je tako,coca cola je brand u svijetu,pa mora biti i kod naskumkalesic je napisao/la:Ja se ne sjecam tog vremena, iako sam zivio u Tuzli od 2001. do 2009. Coca Cola je ipak najprodavanije pice u svim kaficima od Irca do Brcanske Malteharry_90 je napisao/la:Ne znam dal se neko sjeca,pogotov ovi iz Tuzle,prije su se prodavale kenijade u staklenim bocama,to je se prije pilo vise nego coca cola.danasnje cure u kaficima sve vise piju frape,izgleda da je to in danas
Joint_fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.