Svezi joj oci i vodi nedje u brdaDAVID VILLA je napisao/la:jbt macka mi se okotila na balkonu(tarasi) neznam kako se popela gore kolko je visoko..sad da je negdje ostavim u blizini vratila bi se 100%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Svezi joj oci i vodi nedje u brdaDAVID VILLA je napisao/la:jbt macka mi se okotila na balkonu(tarasi) neznam kako se popela gore kolko je visoko..sad da je negdje ostavim u blizini vratila bi se 100%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imam i ja takvih u raji, jedva cekaju prvi maj da se napiju, napuse itd.harry_90 je napisao/la:Jesam li ja jedini ovdje koji misli da je prvi maj moronski dan, ne znam zbog cega toliko se tom 1 maju daje toliki znacaj,slusam sinoc u carsiji,dvije cure ispred mene sjede i pricaju gdje ce za prvi,jer se nisu dogovorile sa rajom i one razbijaju glavu time.
Sta ces kada smo takav narod. Dok u drugim zemljama za prvi maj mladi izlaze na ulice i protestuju zbog nezaposlenosti, kod nas se okrecu raznjevi i raspaljuju rostilji. Al' sta ces, ne moze svatko biti Bosanacasylum je napisao/la:Imam i ja takvih u raji, jedva cekaju prvi maj da se napiju, napuse itd.harry_90 je napisao/la:Jesam li ja jedini ovdje koji misli da je prvi maj moronski dan, ne znam zbog cega toliko se tom 1 maju daje toliki znacaj,slusam sinoc u carsiji,dvije cure ispred mene sjede i pricaju gdje ce za prvi,jer se nisu dogovorile sa rajom i one razbijaju glavu time.
Yebote, kad god mi se cefne uradicu to
debilizima, zbog toga ga mrzim. Cuj dan ne rada, ionako se zalimo da nea posla jos nam ovo treba
Neka, neka, treba tradiciju njegovatharry_90 je napisao/la:Narodu je svaki dan prvi maj,kada ima hljeba da jede.U drzavi kakvoj zivimo,svaki dan bi trebao biti nacionalni praznik.Iskreno nisam nigdje planirao,vec su me zvali,pa ce biti red da ih ispostujem,da ne ispadnem paksu.
Sta ces kada smo djeca socijalizmaharry_90 je napisao/la:Sjecam se da je prosle godine pokret DOSTA organizovao proteste za prvi maj zbog lose situacije u zemlji,kada su najavljivali preko 10.000 ucesnika,na kraju ih bilo vise od 100ovi protestvuju dok narod okrece janje,pece cevape,pije pivo..boli bosnju racku,nek ima za cevape i pive
Jel to onaj sa sloganom: "Casa vise, bubreg manje."Samo F.K.S !! je napisao/la:odavno ljepsi sok nisam pio vrijedio je one marke
U Brckom se i dalje njeguje tradiciji starog dobrog socijalistickog rezimaharry_90 je napisao/la:U Tuzli je prije bio prvomajski uranak,a sad nema..kod nas sad dodju cige ispred zgrade i sviraju non stop od Muharema Serbezovskog "Ramo druze moj".
Ovaj sok razvaljujekumkalesic je napisao/la:Jel to onaj sa sloganom: "Casa vise, bubreg manje."Samo F.K.S !! je napisao/la:odavno ljepsi sok nisam pio vrijedio je one marke
najaci sok bioharry_90 je napisao/la:Ne znam dal se neko sjeca,pogotov ovi iz Tuzle,prije su se prodavale kenijade u staklenim bocama,to je se prije pilo vise nego coca cola.
Ja se ne sjecam tog vremena, iako sam zivio u Tuzli od 2001. do 2009. Coca Cola je ipak najprodavanije pice u svim kaficima od Irca do Brcanske Malteharry_90 je napisao/la:Ne znam dal se neko sjeca,pogotov ovi iz Tuzle,prije su se prodavale kenijade u staklenim bocama,to je se prije pilo vise nego coca cola.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, lol89 i 9 gostiju.