FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Cevap
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cevap » 21 jan 2019, 20:15

Bar sa bivšim reprezentativcima smo imalo dosta sreće Miro,Zaka, i opet ih vraćali u reprezentaciju abd i sa ovim cemo tako!! :bih: Prvo pa muško idemo dalje

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jan 2019, 20:19

Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la:Nije od maja odigrao utakmicu, nadam se da će podići fizičku spremu i imati ozbiljan pristup generalno.
Pa to nam treba, mi takve najviše volimo da ih vratimo u formu :kafa:
Ma da sam nešto euforičan zbog dolaska Zeca, nisam. Ali opet je lijepo čuti da takvo ime dođe u tvoj klub. Jednostavno nakon silnih promašaja prethodnih godina neću sebi dopustiti da padam u trans pa da se na kraju razočaram u igrača. Ali kao što rekoh vjerujem Amaru i ako Amar misli da mu treba onda podržavam.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 21 jan 2019, 20:20

Cevap je napisao/la:Bar sa bivšim reprezentativcima smo imalo dosta sreće Miro,Zaka, i opet ih vraćali u reprezentaciju abd i sa ovim cemo tako!! :bih: Prvo pa muško idemo dalje
Poredis igrace od 24-25 godina i ove od 30+. Sa ovom drugom grupom nemamo dobra iskustva.
Srdjan Stanic pitarski ker

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jan 2019, 20:20

osobaodpovjerenja je napisao/la:
Molim te izbrisi ovaj potpis. Vrjedjas igraca koji trenutno nosi nas dres, sa tim vrjedjas i klub za koji igra. Mrziti igraca Zeljeznicara i navijati za Zeljeznicar nije moguce. Izaberi sta ti vise znaci.
Zadnja izmjena: samoposmatram, dana/u 21 jan 2019, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 21 jan 2019, 20:20

GradKamena2 je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Ermin Zec kod nas! Hahaha
Odbio Zrinjski, Željo je ipak Željo, sad dva Zekana imamo :lol:
Nije htio doc odradit testiranja.

Izvinjavam se na upadu.
Ako znas to onda znas i sta je prethodilo tome, Beus mu pricao jedno a Šulenta drugo, i tu ste ispali neozbiljni, sve bilo u fazonu dodji odradi par treninga pa cemo oko detalja, momak odbio, mi iskoristili i to je to
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jan 2019, 20:20

braco je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la:Nije od maja odigrao utakmicu, nadam se da će podići fizičku spremu i imati ozbiljan pristup generalno.
Pa to nam treba, mi takve najviše volimo da ih vratimo u formu :kafa:
Ma da sam nešto euforičan zbog dolaska Zeca, nisam. Ali opet je lijepo čuti da takvo ime dođe u tvoj klub. Jednostavno nakon silnih promašaja prethodnih godina neću sebi dopustiti da padam u trans pa da se na kraju razočaram u igrača. Ali kao što rekoh vjerujem Amaru i ako Amar misli da mu treba onda podržavam.
Sreća je što je polivalentan igrač, može pokriti oba krila, napadača, vjerovatno i 'desetku', nadam se da će nam donijeti tu raznovrsnost u igri.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 jan 2019, 20:20

50-50 su sanse da ce biti dobar igrac, prinova je ko i svako naredno "pojacanje".
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jan 2019, 20:21

Svi ce pjevati Jana 2, Jana 2, a mi cemo Zec 2, Zec 2.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 21 jan 2019, 20:26

@osobaodpovjerenja hvala na savjetu tebi i @Kongrateuk poslusacu vas samo cu reci da ce za par dana doci dva top igraca :kafa: Amar se nesali! i p.s. u igri je jos jedan igrac igro je nekad u srbiji taj jos bi nam cucno pravo :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jan 2019, 20:32

Raonffa je napisao/la:
Sreća je što je polivalentan igrač, može pokriti oba krila, napadača, vjerovatno i 'desetku', nadam se da će nam donijeti tu raznovrsnost u igri.
Sad ako ništa ne moramo rezervnog špica dovodit jer oba Zeca i Zajim plus Zuban mogu tu poziciju pokriti. Interesantno imamo sad šest krila: Dva Zeca. Veseli, Zajim, Eldar Šehić i Žera.

Pretpostavljam da bi mogli pojačati još poziciju veznog i jednog odbrambenog?

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 21 jan 2019, 20:33

Za našu ligu top igrac, i od augusta 2018. je slobodan a ne godinu dana kako neki pisu, dakle nekih pet mjeseci, kada prodje komplet pripreme i udje u formu bit ce istinsko pojacanje, prvenstveno sto @Raonfaa rece pokriva mnogo pozicija prema naprijed, definitivno ime koje ce obiljeziti ovaj prelazni rok, a i nema vise kamaranja igraca, ciljana pojačanja iskljucivo, za kamaranje imamo omladince željne dokazivanja i za to nam ne trebaju igraci sa strane :salut:

I to je onaj o kojem sam pisao da slusa teške narodnjake i Mimi Mercedez , pogledajte mu samo fb. profil :rol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 21 jan 2019, 20:36

KongrateUK je napisao/la:Za našu ligu top igrac, i od augusta 2018. je slobodan a ne godinu dana kako neki pisu, dakle nekih pet mjeseci, kada prodje komplet pripreme i udje u formu bit ce istinsko pojacanje, prvenstveno sto @Raonfaa rece pokriva mnogo pozicija prema naprijed, definitivno ime koje ce obiljeziti ovaj prelazni rok, a i nema vise kamaranja igraca, ciljana pojačanja iskljucivo, za kamaranje imamo omladince željne dokazivanja i za to nam ne trebaju igraci sa strane :salut:

I to je onaj o kojem sam pisao da slusa teške narodnjake i Mimi Mercedez , pogledajte mu samo fb. profil :rol:
tek ova trojica ako dodju to ce bit top to ce bit to to...
:crazy:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jan 2019, 20:41

Vi se odma napalili. Osim je rekao nece biti pojacanja u zimskom prelaznom roku. Zec sigurno ima status prinove, a da sa povratkom forme ce zasigurno izboriti mjesto u timu. Uglavnom prosirujemo roster, sto je najvaznije.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 jan 2019, 20:49

Dva Zeca, još dva Vranješa i da ključamo!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 21 jan 2019, 20:53

Dovedes igraca kojeg je zelio jedan nam od najvecih konkurenata proteklih godina i na kojeg su ozbiljno racunali da je njihov a ti im ga uzmes ispred nosa, uz to bivseg reprezentativca i dokazanog igraca a ti kazes sto ste se napalili a nemoj zaboraviti da je isti prije dvije godine bio i želja komšija :lol:

Nije se niko napalio nego se rade stvari koje su se odavno trebale raditi, nema vise kamaranja igraca, sav škart se otjerao a dovode se ciljana pojačanja, a Zec kakav god bio to je sigurno za nasu ligu, kada prodje jos komplet pripreme uistinu to ce i biti, a vidjet cu vas ako se obistine tek ostala imena koja se spominju,a neka mi @Neymar ne da reci da lažem :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jan 2019, 20:54

Ima li Bogicevic mladjeg brata?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jan 2019, 21:00

Rokoko87 je napisao/la:Dva Zeca, još dva Vranješa i da ključamo!
:kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 21 jan 2019, 21:02

KongrateUK je napisao/la:Dovedes igraca kojeg je zelio jedan nam od najvecih konkurenata proteklih godina i na kojeg su ozbiljno racunali da je njihov a ti im ga uzmes ispred nosa, uz to bivseg reprezentativca i dokazanog igraca a ti kazes sto ste se napalili a nemoj zaboraviti da je isti prije dvije godine bio i želja komšija :lol:

Nije se niko napalio nego se rade stvari koje su se odavno trebale raditi, nema vise kamaranja igraca, sav škart se otjerao a dovode se ciljana pojačanja, a Zec kakav god bio to je sigurno za nasu ligu, kada prodje jos komplet pripreme uistinu to ce i biti, a vidjet cu vas ako se obistine tek ostala imena koja se spominju,a neka mi @Neymar ne da reci da lažem :lol:
nema potrebe da lazes ovo je tek sa zekom pocetak za ove koje znam sem sto se spominju ako se uspije ovo zavrsit bice zeljo opet jak... a tek na ljeto dolazi slag na tortu...

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 21 jan 2019, 21:05

Neymar11 je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Ermin Zec kod nas! Hahaha
I
Odbio Zrinjski, Željo je ipak Željo, sad dva Zekana imamo :lol:
odlican igrac bar po imenu dobro ce nam doci.. Jel franjic sljedeci stoper s njim se isto preg ja ordagica prizeljkujem :kafa:
Ordagic bio prije par dana u Srebreniku, na pitanje da li ce u Zelju, odgovorio je da ima ugovor u Norveskoj i da ide na pripreme, tako je i bilo, nista od njega.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jan 2019, 21:13

LjoZee je napisao/la:Ima li Bogicevic mladjeg brata?
Nema šta ti je, pa i Bogi jedinac je nastao umjetnom oplodnjom, niko mu nije smio yebat mater :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Zeljoo1921 i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []