FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 27 avg 2018, 16:11

Gledo sam juce one juniore. Onaj mali Dervisagic je vec zreo, potkovan i velikog potencijala. Na polusezoni bi bilo dobro ga prikljuciti u prvu ekipu da se upozna sa seniorima i jacim intenzitetom treninga. Lijevo krilo prirodna pozicija, moze jos desno i plus spic. Svidio mi se i Konjalic, desni bocni. Igra cijelu desnu stranu ko i Resic. Nek malo povedu racuna da i njega potpisu mozda. Islamovic mali isto dobar gore i dole. Imamo jos jednog lijevog beka, ako Pidro ode, ako ovako nastavi sigurno ce uskoro.
Jos mi se svidja Alic Berin, igra zadnje veznog, visok, korpulentan, spominjo sam ga nedavno poslije onog turnira. Bas odskace od svojih po fizickoj spremi, a smiren je, stalozen. Zna fino s loptom. Ja mislim da je pozvan u U-19 nedavno. Ima velikog potencijala u akademiji, samo ovi iz uprave nek malo povedu racuna oko ugovora.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 27 avg 2018, 16:13

Kahriman je trebao doci umjesto Dzafica, ali nije bio zadovoljan uslovima. Sad dobio otpusnicu u Zvezdi..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 avg 2018, 16:14

I bolje je da je Džafić došao, realno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 27 avg 2018, 16:14

Večeras u 18:20 u emisiji Derbi na TV1 gostuje Husref Musemić.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 avg 2018, 16:18

Ložite raju za Zenicu, moramo otići u velikom broju!

slika
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 27 avg 2018, 16:24, ukupno mijenjano 3 puta.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 avg 2018, 16:19

Kovacevic jos nije nivo na kojem treba da bude golman koji brani za FK SARAJEVO, al visina mladost fatanje lopte je ok i sve minuse koje ima ce se vremenom i u utakmicama ispravit. Ako je Slovenac bolji golman nevidim razlog zasto nebi branio neke utakmice pa cak i ovu protiv smogovaca.

Moramo igrat na isti nacin kao protiv nk osim i mislim da ce protiv celika bit teze igrat nego protiv vase.

Samo jako cvrsto pametno uzet 3 boda

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 avg 2018, 16:22

MortemHz je napisao/la:I bolje je da je Džafić došao, realno.
Njemu se mogu srediti papiri, da bude domaći igrač.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 avg 2018, 16:26

Ja bih sa Vladanom počeo i u Zenici. Ako tu tekmu odradi na nivou, pa gdje će mu onda kraj biti? :D Poslije toga imamo Radnika kući i Krupu na strani. Savršeno za sticanje rutine - relativno lakša tekma kući i malo tvrđa na strani. Dočekao bi u punoj formi Široki na Koševu koji bi bio onaj finalni test, jer bi sa tim zaokružio cjelinu najtežih, najlakših i srednjih utakmica. Tad će nam bit u potpunosti jasno da li možemo na njega ozbiljno računati kao na prvu opciju.

Btw, sudeći po njegovim objavama, momak baš voli klub i i skroz je u fazonu - za bordo-bijele boje i Sarajevo grad. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 avg 2018, 16:28

uNbx je napisao/la:Ja bih sa Vladanom počeo i u Zenici. Ako tu tekmu odradi na nivou, pa gdje će mu onda kraj biti? :D Poslije toga imamo Radnika kući i Krupu na strani. Savršeno za sticanje rutine - relativno lakša tekma kući i malo tvrđa na strani. Dočekao bi u punoj formi Široki na Koševu koji bi bio onaj finalni test, jer bi sa tim zaokružio cjelinu najtežih, najlakših i srednjih utakmica. Tad će nam bit u potpunosti jasno da li možemo na njega ozbiljno računati kao na prvu opciju.

Btw, sudeći po njegovim objavama, momak baš voli klub i i skroz je u fazonu - za bordo-bijele boje i Sarajevo grad. :kafa:
Poslje pauze dolaz nam Sisoje a ne Radnik.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2018, 16:30

uNbx je napisao/la:Ja bih sa Vladanom počeo i u Zenici. Ako tu tekmu odradi na nivou, pa gdje će mu onda kraj biti? :D Poslije toga imamo Radnika kući i Krupu na strani. Savršeno za sticanje rutine - relativno lakša tekma kući i malo tvrđa na strani. Dočekao bi u punoj formi Široki na Koševu koji bi bio onaj finalni test, jer bi sa tim zaokružio cjelinu najtežih, najlakših i srednjih utakmica. Tad će nam bit u potpunosti jasno da li možemo na njega ozbiljno računati kao na prvu opciju.

Poslije Celika ide ...Tuzla kuci,Krupa gosti,Siroki kuci,Radnik kuci.

Odlican nam je raspored,sto neko rece kuci skupljati bodove ne gubiti bodove ala Gosk,sa strane cvaknut nesto i na konju smo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 avg 2018, 16:31

Esport je napisao/la:

Poslje pauze dolaz nam Sisoje a ne Radnik.
Pardon, u pravu si. Kako god, ne mijenja situaciju. To bi trebala bit rutinska pobjeda, naročito ako osvojimo sva tri boda u Zenici. Njima dolazi žigubigule sljedeće kolo, na kojem će se vjerovatno istresti i onda će pomahnitat i zaletit se protiv nas, a mi ih dočekat bordo palijom. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 27 avg 2018, 16:33

miky_hz je napisao/la:

Odlican nam je raspored,sto neko rece kuci skupljati bodove ne gubiti bodove ala Gosk,sa strane cvaknut nesto i na konju smo
Ako Čelika drmnemo onda stvarno možemo uzeti ove ostale sve. To je uz Čelik 15 bodova ako Bog da.
I am coming

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 avg 2018, 16:37

Ne mogu da se otmem dojmu da ćemo negdje ipak prosuti bodove, tipujem na Krupu i neriješen rezultat. U biti, to nije kiks, kao što ni bod u Zenici nije nikakav kiks. Mada, poslije dugo vremena smo u situaciji i raspoloženju da možemo zaredati 5-6 utakmica sa full učinkom, zašto ne vjerovati da možemo to i ostvariti. :kafa: Samo da nas povrede zaobiđu i da kartoni budu u granicama normale.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 27 avg 2018, 16:44

Mislim da Zenica će biti prekretnica, ako dobijem/bod uzmemo onda ćemo nastaviti sigurno ove iduće 4 utakmice u dobrom ritmu, al ako izgubimo onda bi mogli i izgubiti još koji bod u ovim utakmicama.
I am coming

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 avg 2018, 16:44

Anonjimus je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Ako Čelika drmnemo onda stvarno možemo uzeti ove ostale sve. To je uz Čelik 15 bodova ako Bog da.
Jesmo li počeli već.. :D

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 avg 2018, 16:50

Hvala Bogu ,pa Pavlovic napravi sto je napravio,pa momak dobi sansu.Njemu i ovih 5 utakmica znaci puno.Postujem Dzafica,ali ne bih mjenjao Kovacevica,dok ne pogrijesi i da nas to kosta bodova.Grehota bi bilo ga mijenjati ,a pobjedjujemo.Kazes gotivi FKS,a cini mi se da svi Akademci manje/vise imaju taj odnos.Neko kaze moze pogrijesiti,ali zar i najveci nisu grijesili.Moze se desiti i Dzaficu,vrati mu stoper loptu,a ona preko noge u go.Da zakljucim,dok pobjedjujemo i dok smo prvi nek brani,a opet Musemic za to dobija platu i ne bi valjlo da ne zna bolje od mene. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

High

Post Postao/la High » 27 avg 2018, 16:57

1:03 - baš smo moćno ispunili tribinu, a još je na Koševu ostalo raje koja je izvisila jer su otkazala dva-tri busa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 avg 2018, 17:01

High je napisao/la:

1:03 - baš smo moćno ispunili tribinu, a još je na Koševu ostalo raje koja je izvisila jer su otkazala dva-tri busa.
Ideš li?

High

Post Postao/la High » 27 avg 2018, 17:01

MortemHz je napisao/la:
High je napisao/la:

Ideš li?
Pun auto! :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 avg 2018, 17:06

Pobjedili su kone i mađare, da pobjede ili uzmu bod i nama, previše je vala. Ne može.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, Samba71, Semrush [Bot] i 42 gosta.