FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 28 avg 2018, 17:32

AlfredNobel je napisao/la:@BTX
Šuti, možda nam padne Husref.. :shh:

Meni je glupo to šlihtanje.. Ne mislim isključivo na ovu temu, već generalno na sve na forumu. Dođeš na nečiji PDF i šatro spika "sretno vam", "neka bolji pobijedi", "odlični ste sada, nadam se dobroj utakmici" itd. A svi znamo da je to providna priča i to mi je nigdje veze. Isto kao jučer za one dijalekte nekakve..
I meni je to toliko licemjerno da nema mjera, gdje god Sarajevo da dodje dogadjaj godine, nafuraju se seljaci na noz te docekaju, svi al bas svi te ubjedljivo najvise mrze( osim Veleza) i sad fol zele ti srecu ili mi njima , ja licno zelim u svakoj tekmi da zgazimo protivnika u svakom smislu nebitno da li je to zeljeznicmar , celik, borac, siroki sve ih gledam isto i svima im zelim sve najgore
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 avg 2018, 17:48

Inijesta je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@BTX
Šuti, možda nam padne Husref.. :shh:

Meni je glupo to šlihtanje.. Ne mislim isključivo na ovu temu, već generalno na sve na forumu. Dođeš na nečiji PDF i šatro spika "sretno vam", "neka bolji pobijedi", "odlični ste sada, nadam se dobroj utakmici" itd. A svi znamo da je to providna priča i to mi je nigdje veze. Isto kao jučer za one dijalekte nekakve..
I meni je to toliko licemjerno da nema mjera, gdje god Sarajevo da dodje dogadjaj godine, nafuraju se seljaci na noz te docekaju, svi al bas svi te ubjedljivo najvise mrze( osim Veleza) i sad fol zele ti srecu ili mi njima , ja licno zelim u svakoj tekmi da zgazimo protivnika u svakom smislu nebitno da li je to zeljeznicmar , celik, borac, siroki sve ih gledam isto i svima im zelim sve najgore
Pa zato sam x puta i govorio koliki je brend FKS i kakav imidž ima.. Tako je vazda, čim dolazi neki od dva sarajevska kluba, kod njih je invazija. Ne samo u Zenici, već i u Tuzli. Također, i u ovim manjim klubovima tipa Krupa, Radnik, pa tu će sad biti i ova Tuzla City, svi se nalože do maksimuma, a kad dođe Zrinjski ili lištica, gaće skinu u tunelu. Dobro znam kakvi su mentaliteti u Tuzli i Zenici, zato to i kažem. Ne mogu da čitam neke ofirne gluposti i uvlačenja, to mi je uvijek mrsko bilo, a kad znam da u sebi misle "da nam je poderati ove cigane", "ebaćemo im majku sarajevsku" itd.

Što se tiče Veleža, iskreno bih volio da se vrate naredne sezone, a kako igraju pod Rahimićem, ne sumnjam da će. Uvijek sam ih volio i uvijek su bili prijateljski nastrojeni, kako klub i igrači, tako i navijači. Treba pratiti sportski duh i biti prijateljski i gospodski nastrojen prema svima, jer nema ništa ljepše nego vidjeti atmosferu kao sad protiv Zvijezde, gdje je sve bilo na vrhunskom nivou. Bez krkanske igre, bez psovanja, bez provociranja, bez baklji i divljanja na tribina, uz gospodski prijem i navijače. Tako treba uvijek biti, a ne ponašati se kao orangutan i divljati po tribinama, a nikakve koristi od toga nemaš, već samo štetiš svom klubu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 avg 2018, 17:57

Bit cu u trendu i dobar gradjanin svog grada(u mom slucaju Sarajeva),ako cu mrziti Zenicu,Tuzlu,Tesanj,Bihac.Nemam razloga biti ljubomoran na zivotne i sportske rezultate drugih gradova BiH,ali oni i te kako mogu biti ljubomorni na zivotni standard(sto donosi glavni grad svugdje u svijetu)i na sportske uspjehe(Akademija i tabela).Oni nama yebu Sarajevo,a mi njima skandiramo cista i prozracna Zenica i domoljubna Tuzla.Hajde ba isti smo.Malo nas je ljudi da bi se patoloski mrzili.Jeste li ikad imali djevojku(trebu,da budem u zargonu, izvinjavam se damama ma gdje bile rodjene u BiH)a da nije rodjena u Sa.Pa koliko nasih ,mozda najodanijih navijaca zivi izvan Sarajeva(e zbog mrzitelja"sve sto nije sarajevsko"vise gotivim ove Hordase iz Visokog,Tesnja i Biscanina Musu).Antagonizam prema glavnom gradu je svugdje prisutan,pa tako i prema Sarajevu.Kako hocete , ali mrzti bez nekog aman razloga(nisu Zenicani i Tuzlaci granatirali Sarajevo)nije ni pametno ni lijepo.Mrznja nije svojstvena mom gradu,uvijek ima i imat ce prepoznatljiv duh gostoljubivosti.Ni ja ne podrzavam pisanje na ovom pdf(pa i u dobroj namjeri,jer ce zloce sa svih strana to iskoristiti,shvtit ce momci iz Zenice,oni od juce i ovi od danas).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 avg 2018, 18:18

Meni su žitelji Zenice vazda simpatični bili, za razliku od nekih(ne mislim na Tuzlu).
Da su kakva djubrad bilo bi ih uhljebljenih po Sarajevu.
Najgora su ova manja lokal patriotska mjesta tipa Banovići.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 avg 2018, 18:30

High je napisao/la:Ima li kakvih termina u hloptanju?! Ako nema, da kakav ošinemo!
Mogla bi se kakva ekipa napraviti
Pljuvaci vs pozitivci hahaha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 avg 2018, 18:33

Pantelija je napisao/la:
High je napisao/la:Ima li kakvih termina u hloptanju?! Ako nema, da kakav ošinemo!
Koga u koju ekipu? :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 avg 2018, 18:38

šta je ovo , ovaj bez ligamenata hoće da brani :rol: :urnebes:
o ti J*** seljadiju :facepalm: :bow:

slika
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 28 avg 2018, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 avg 2018, 18:41

joker90 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Koga u koju ekipu? :think:
Ti i tvoj jaran u pozitivce.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 avg 2018, 18:49

Ipak pojedincima je bolje svadjati se.

Zar nije bilo zadnja dva dana lijepo čitati, pa čak i nasmijati se?
Svaka čast pojedincima, također kod nas ima takvih, što sve gledaju shebati.
SRAMOTA je da dva grada ne mogu imati normalan odnos, ovdje sam možda čak i prvi počeo pisati od Zeničana, da imamo normalnu diskusiju u vezi naredne utakmice, tj. derbija, ovi što kažu da nije derbi, nek poslušaju intrevjue svojih igrača i trenera, i koliko im je važna utakmica u Zenici, svaka!
I kako je zovu, 'derbi' ili 'obična tekma'.

Sretno vam poslije Čelika.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 avg 2018, 18:58

prisonbreak je napisao/la:Ipak pojedincima je bolje svadjati se.

SRAMOTA je da dva grada ne mogu imati normalan odnos, ovdje sam možda čak i prvi počeo pisati od Zeničana, da imamo normalnu diskusiju u vezi naredne utakmice, tj. derbija, ovi što kažu da nije derbi, nek poslušaju intrevjue svojih igrača i trenera, i koliko im je važna utakmica u Zenici, svaka!

Ne razumijemo, džaba ti sve
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 avg 2018, 18:59

Pantelija je napisao/la:
Dajte nam malo fore da kondicije naberemo, u gorem sam stanju od Travančića i Pliske. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 28 avg 2018, 19:09

Napravimo dvije ekipe - 5 na 5 plus po jedna izmjena.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 28 avg 2018, 19:14

MortemHz je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Ipak pojedincima je bolje svadjati se.

Ne razumijemo, džaba ti sve
kaze Ipak pojedincima je bolje svadjati se.

i na kraju kao sretno nam poslije Čelika.

mozda nije bas doslovno ovako rekao ali to je to otprilike..ne znam ni ja bas svaku rijec jbg.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 28 avg 2018, 19:18

:lol:
4.10.2009.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 avg 2018, 19:25

Ja aam pljuvac ako ne pljujem odoh igrati sa zip-om, dakle, bolje da pljujem :D

Salu na stranu, mogli bi se org. Pa da razbacamo lopte :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

High

Post Postao/la High » 28 avg 2018, 19:31

Koliko nas zasad ima? Trojica? :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 28 avg 2018, 19:34

povedite velkoskog i hebiba i ne pustajte ih kuci prije nedelje :mrgreen:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 28 avg 2018, 19:34

4 :mrgreen:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 avg 2018, 19:47

Mogul ja na tu hloptu ako pušim šlauf?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2018, 19:55

Ja cu ove sa turnira povesti sto su zijanili od Vrbanjuse :Lelic,Radovac ,Tucakovic na gol i fali nam jedan jos.Uslov da gubitnik plati nargilu poslije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []