Pitanje samo na kome će se kola slomiti pa da mu bude žik - ili na nama, ili na ostatku lige.

Sad si mi nabio komplekseShategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:50Ma šta znam, reko da nemaš neki penthaus pa da se zalomi poslije utakmice![]()
![]()
Vas prvi i osnovni problem je sto uvijek sami sebi otezate nekim nerezonskim potezima i glupostima. Mirvic je sa Zekicem apsolutno ubo, sve sto sad morate uraditi je da ne pokvarite ovo do sad i da nadogradite ekipu gdje treba. Ako gledamo blizu istoriju i kako je Mirvic vodio klub, prije da cete sve zajebati nego da necete, ali ko zna. Malo vas i drma euforija Europe, u prvenstvu ce to drugacije izgledati. Bez obzira, bicete puno opasniji nego pod Rozmanom, Mirzom itd.
Može i poslije revanša sa Chelsea, pokupimo Grealisha i kakve bumbatre i pravac tvoj penthaus.
A kod vas sad nema dijaspore i neće biti na utakmici?AvantiBL je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:27Kakve si ti gluposti sposoban napisati. Da, štampao je Borac 7000 za zapad i istok jer za sjever štampaju i prodaju lešinari. Da, neusporediva je to cifra, ali i Borac da ima stadion sa tolikim kapacitetom, iskreno, ne vjerujem da bi bilo 20 000 ali 16-17k sigurno. I nemojte se molim vas folirati i kur*citi o posjeti na uzorku evropskih utakmica i perioda kada je dijaspora "kod kuće", folirajte se posjetom tamo negdje u 6-7 kolu lige kada bude gostovao Radnik.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:39Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.
I kada na to budu komentari, o spektakularnoj atmosferi i ambijentu...samo se sjetite da je na Kosevu bilo +20 000 ljudi, na tih njihovih 7000.
I tu se zavrsavao svaka prica, i mogucnost usporedbe.
Šta je falilo? Ja imam platu 1000, a ti 5000, nas dvojica imamo u prosjeku 3000Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:41A kod vas sad nema dijaspore i neće biti na utakmici?AvantiBL je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:27Kakve si ti gluposti sposoban napisati. Da, štampao je Borac 7000 za zapad i istok jer za sjever štampaju i prodaju lešinari. Da, neusporediva je to cifra, ali i Borac da ima stadion sa tolikim kapacitetom, iskreno, ne vjerujem da bi bilo 20 000 ali 16-17k sigurno. I nemojte se molim vas folirati i kur*citi o posjeti na uzorku evropskih utakmica i perioda kada je dijaspora "kod kuće", folirajte se posjetom tamo negdje u 6-7 kolu lige kada bude gostovao Radnik.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:39Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.
I kada na to budu komentari, o spektakularnoj atmosferi i ambijentu...samo se sjetite da je na Kosevu bilo +20 000 ljudi, na tih njihovih 7000.
I tu se zavrsavao svaka prica, i mogucnost usporedbe.
Čekaj, pa šta je falilo našoj posjeti prošle sezone, u kojoj smo završili 4. i imali jednu od slabijih sezona?
Budemo li igrali pod Zekom ovako kao što je krenuo, imaćemo sigurno bar 2-3 k veći prosjek ove sezone.
Joj zamisli 0:1 u Londonu pa makar i na 30 sekundiShategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:38Može i poslije revanša sa Chelsea, pokupimo Grealisha i kakve bumbatre i pravac tvoj penthaus.MortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:37Sad si mi nabio komplekseShategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:50
Ma šta znam, reko da nemaš neki penthaus pa da se zalomi poslije utakmice![]()
![]()
Naravno, nakon što ih izbacimo![]()
Ma svi mi imamo taj problem. Samo što smo mi u parama pa češće izlazi na vidjelo.. mada je i istina da smo mi Pitari baš naročito blentavi, nema šta.Bumbaclat je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:38Vas prvi i osnovni problem je sto uvijek sami sebi otezate nekim nerezonskim potezima i glupostima. Mirvic je sa Zekicem apsolutno ubo, sve sto sad morate uraditi je da ne pokvarite ovo do sad i da nadogradite ekipu gdje treba. Ako gledamo blizu istoriju i kako je Mirvic vodio klub, prije da cete sve zajebati nego da necete, ali ko zna. Malo vas i drma euforija Europe, u prvenstvu ce to drugacije izgledati. Bez obzira, bicete puno opasniji nego pod Rozmanom, Mirzom itd.
Razumijemo seAvantiBL je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:47Šta je falilo? Ja imam platu 1000, a ti 5000, nas dvojica imamo u prosjeku 3000Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:41A kod vas sad nema dijaspore i neće biti na utakmici?AvantiBL je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:27
Kakve si ti gluposti sposoban napisati. Da, štampao je Borac 7000 za zapad i istok jer za sjever štampaju i prodaju lešinari. Da, neusporediva je to cifra, ali i Borac da ima stadion sa tolikim kapacitetom, iskreno, ne vjerujem da bi bilo 20 000 ali 16-17k sigurno. I nemojte se molim vas folirati i kur*citi o posjeti na uzorku evropskih utakmica i perioda kada je dijaspora "kod kuće", folirajte se posjetom tamo negdje u 6-7 kolu lige kada bude gostovao Radnik.
Čekaj, pa šta je falilo našoj posjeti prošle sezone, u kojoj smo završili 4. i imali jednu od slabijih sezona?
Budemo li igrali pod Zekom ovako kao što je krenuo, imaćemo sigurno bar 2-3 k veći prosjek ove sezone.šta fali tome? Razumiješ li poentu priče? Niti jedan klub u BiH, nažalost, nema konstantnost, dva loša rezultata svedu posjetu na 500 gledalaca, onih okorjelih budala koji i po kiši i po snijegu su tu gdje im je najljepše. I da, biće dijaspore, i da, gadi mi se, jer će u srijedu bitnije biti uslikati se na stadionu nego bodriti Borca.
Guli iskosa za delirijum i šok i vjevericu na Stamford BridgeuMortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:48Joj zamisli 0:1 u Londonu pa makar i na 30 sekundiShategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:38Može i poslije revanša sa Chelsea, pokupimo Grealisha i kakve bumbatre i pravac tvoj penthaus.
Naravno, nakon što ih izbacimo![]()
![]()
Trebali smo uzeti još dva dobra igrača da možemo proći Spartak i onda slično uraditi protiv Wisle. Aktobe je bio najteži protivnik kojeg smo mogli izvući ali Wisla je drugi najlakši. Baš radi relativno povoljnog žrijeba smo morali reagovati. Sinoć smo bili nadmoćni ali i Aktobe je bio u Kazahstanu, dali nam 3 na Koševu i opet ih izbacimo.Bumbaclat je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:38Vas prvi i osnovni problem je sto uvijek sami sebi otezate nekim nerezonskim potezima i glupostima. Mirvic je sa Zekicem apsolutno ubo, sve sto sad morate uraditi je da ne pokvarite ovo do sad i da nadogradite ekipu gdje treba. Ako gledamo blizu istoriju i kako je Mirvic vodio klub, prije da cete sve zajebati nego da necete, ali ko zna. Malo vas i drma euforija Europe, u prvenstvu ce to drugacije izgledati. Bez obzira, bicete puno opasniji nego pod Rozmanom, Mirzom itd.
Sarajevo će ove sezone biti prvak. Najozbiljnije izgledaju.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:57
Baš sam maloprije na našoj temi napisao da očekujem cirkus od sezone. Četiri kluba ispadaju, imaćemo VAR i ono najbitnije - Vicina izborna godina.
Nemoguće je pretpostaviti šta bi se moglo dešavati. Onako na prvu, mislim da će dosta toga zavisiti od rezultata Borca u Evropi i da će, ako se plasiraju u grupe, doživjeti sudbinu Zrinjskog u prvom dijelu sezone.
Druga izuzetno važna stvar su izbori za predsjednika saveza, a Vico ne može biti reizabran bez glasova Bošnjaka i ne vidim da ima mnogo izbora osim da se potrudi da imamo bar regularno suđenje, eto da nikoga ne gura, samo da bude onako kako jeste.
U nekoj normalnoj situaciji bih vas i Zrinjskog svrstao među prve favorite, ali sa vama se nikad ne zna, a isto tako mislim da vam nedostaje još par dobrih igrača. Vjerovatno ćemo sve saznati u prvih 10 kola koja su za vas najvažnija. Istorija nam govori da za vas nema povratka ako krene nizbrdo i da nema tog Zorana Zekića ili Pepa Guardiole koji vas može vratiti u život kad počnete gubiti bodove koje ne bi trebali.
Ista prica bila i prije dvije godine, kao i prosle godine, i naravno corak.Balorda je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:31Sarajevo će ove sezone biti prvak. Najozbiljnije izgledaju.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:57
Baš sam maloprije na našoj temi napisao da očekujem cirkus od sezone. Četiri kluba ispadaju, imaćemo VAR i ono najbitnije - Vicina izborna godina.
Nemoguće je pretpostaviti šta bi se moglo dešavati. Onako na prvu, mislim da će dosta toga zavisiti od rezultata Borca u Evropi i da će, ako se plasiraju u grupe, doživjeti sudbinu Zrinjskog u prvom dijelu sezone.
Druga izuzetno važna stvar su izbori za predsjednika saveza, a Vico ne može biti reizabran bez glasova Bošnjaka i ne vidim da ima mnogo izbora osim da se potrudi da imamo bar regularno suđenje, eto da nikoga ne gura, samo da bude onako kako jeste.
U nekoj normalnoj situaciji bih vas i Zrinjskog svrstao među prve favorite, ali sa vama se nikad ne zna, a isto tako mislim da vam nedostaje još par dobrih igrača. Vjerovatno ćemo sve saznati u prvih 10 kola koja su za vas najvažnija. Istorija nam govori da za vas nema povratka ako krene nizbrdo i da nema tog Zorana Zekića ili Pepa Guardiole koji vas može vratiti u život kad počnete gubiti bodove koje ne bi trebali.
Sjever - 8 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.