NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Idimidodjimi
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Idimidodjimi » 28 dec 2013, 19:53

PlavoZuti je napisao/la:Idimidojimi....komentar ti je toliko glup da mi je bilo mrsko citat dalje nakon sto sam procito prva dva reda....
Gdje vidis da sam ja reko da Daso zasluzuje ista....al onako sto sam preletio ocima preko tvog texta, mogu vidjet da sam pobijas svoj argument..."Daso je pocasni predsjednik i pocasni znaci da neradi nista u klubu" a onda kazes " daso je bog i batina i on dvodi pojacanja i postavlja taktiku i sve" po cemu onda i zasluzuje nagradu hehehe....
Al ocigledno da si navijac rukometa i ljubomoran sto Daso pare iz budzeta trosi na Bratstvo....samo mi nije jasno gdje si bio da seres kad su se pare iz budzeta uzimale da se placala dvorana u Gradaccu....da se placaju putovanja navijaca na Rukometne utakmice, da se dovode pojacanja....jesil mozda kad vidio Mrkonjinu kucu....i slicna sranja...prema tome....idimidodjimi ti stvarno prilici....
Ne branim Dasu niti koga drugog...i da znas ko sam znao bi da bi otjero sva **** iz Bratstva koja su ikad bila vezana za Bratstvo na bilo koji nacin...ali da ode Daso, doso bi neko drugi...
Moj argument je da je nogomet puno popularniji sport i da je tesko bit medju 20 najbojih ako se uzme u obzir da je konkurencija 1000 timova...i da se nemoze poredit ako budes medju 10 najboljih u rukometu od ukupno eto 100 timova, a nema ni poa d toga....a ti skontaj koliko ima liga i timova u BiH i u jednom i u drugom sportu....

P.S. ja bi prvi da Music dodje u Bratstvo i organizuje stvari...al znas onu staru izreku koja mi ide na zivce ali je istinita...."para vrti DJE burgija nece"
Glup kazes a nisi ni procitao ? :lol:

De procitaj post pa onda komentarisi. Ako imas mozga, a vjerujem da ga imas vidjet ces o cemu pricam!
Ne znam sto je tesko skontat da ja ustvari pravim usporedbu sta frajer radi i sta bi ustvari trebao radit kao ta osoba kakvom se on predstavlja U JAVNOSTI ?

I odgovori mi na pitanje u zadnjem pasusu!!!!

Glupo mi ulazit u dalju raspravu sa nekim ko procita samo jednu recenicu i jos se usudjuje nekog nazvati glupim bez da mu je i procitao post.
Mozda ti je ovo sto pisem pretesko stivo za tebe?
Da nisi navikao na lektire Branka Copica mozda? One su nesto lakse.

Vjerovao ti meni ili ne, nisam rukometni fan, odmah da ti kazem. Svijetli primjer sam naveo jer je jedini u nasoj kako kazu "od posla carsiji", a to sto si ti sad povezao rukomet samnom to je tvoj licni problem.
Tvoj argument je promasio poentu kao i sam ti sto masas poentu i ne shvatas da nagradu za najboljeg sportskog radnika nije dobio sportski radnik nego ubleha od sportskog radnika koja tu nagradu nije smijela dobit. Sasvim je nebitno koji je sport.

Moglo je biti i bocanje, sasvim svejedno, ako je sportski radnik stvarni sportski radnik i neko ko to transparentno i na fair play nacin radi a ne neko ko se imbecilno krije iza naziva pocasni a sve je samo nije to. (citaj - za novine sam pocasni predsjednik NK Bratstva a u stvarnosti sam u klubu Bog i batina, cak ni Tacina (klupskog oruzara) zena ne smije oprat dresove bez da ja izvagam koliko treba deterdzenta da stavi u masinu).
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 dec 2013, 20:24

Idimidodjimi je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Idimidojimi....komentar ti je toliko glup da mi je bilo mrsko citat dalje nakon sto sam procito prva dva reda....
Gdje vidis da sam ja reko da Daso zasluzuje ista....al onako sto sam preletio ocima preko tvog texta, mogu vidjet da sam pobijas svoj argument..."Daso je pocasni predsjednik i pocasni znaci da neradi nista u klubu" a onda kazes " daso je bog i batina i on dvodi pojacanja i postavlja taktiku i sve" po cemu onda i zasluzuje nagradu hehehe....
Al ocigledno da si navijac rukometa i ljubomoran sto Daso pare iz budzeta trosi na Bratstvo....samo mi nije jasno gdje si bio da seres kad su se pare iz budzeta uzimale da se placala dvorana u Gradaccu....da se placaju putovanja navijaca na Rukometne utakmice, da se dovode pojacanja....jesil mozda kad vidio Mrkonjinu kucu....i slicna sranja...prema tome....idimidodjimi ti stvarno prilici....
Ne branim Dasu niti koga drugog...i da znas ko sam znao bi da bi otjero sva **** iz Bratstva koja su ikad bila vezana za Bratstvo na bilo koji nacin...ali da ode Daso, doso bi neko drugi...
Moj argument je da je nogomet puno popularniji sport i da je tesko bit medju 20 najbojih ako se uzme u obzir da je konkurencija 1000 timova...i da se nemoze poredit ako budes medju 10 najboljih u rukometu od ukupno eto 100 timova, a nema ni poa d toga....a ti skontaj koliko ima liga i timova u BiH i u jednom i u drugom sportu....

P.S. ja bi prvi da Music dodje u Bratstvo i organizuje stvari...al znas onu staru izreku koja mi ide na zivce ali je istinita...."para vrti DJE burgija nece"
Glup kazes a nisi ni procitao ? :lol:

De procitaj post pa onda komentarisi. Ako imas mozga, a vjerujem da ga imas vidjet ces o cemu pricam!
Ne znam sto je tesko skontat da ja ustvari pravim usporedbu sta frajer radi i sta bi ustvari trebao radit kao ta osoba kakvom se on predstavlja U JAVNOSTI ?

I odgovori mi na pitanje u zadnjem pasusu!!!!

Glupo mi ulazit u dalju raspravu sa nekim ko procita samo jednu recenicu i jos se usudjuje nekog nazvati glupim bez da mu je i procitao post.
Mozda ti je ovo sto pisem pretesko stivo za tebe?
Da nisi navikao na lektire Branka Copica mozda? One su nesto lakse.

Vjerovao ti meni ili ne, nisam rukometni fan, odmah da ti kazem. Svijetli primjer sam naveo jer je jedini u nasoj kako kazu "od posla carsiji", a to sto si ti sad povezao rukomet samnom to je tvoj licni problem.
Tvoj argument je promasio poentu kao i sam ti sto masas poentu i ne shvatas da nagradu za najboljeg sportskog radnika nije dobio sportski radnik nego ubleha od sportskog radnika koja tu nagradu nije smijela dobit. Sasvim je nebitno koji je sport.

Moglo je biti i bocanje, sasvim svejedno, ako je sportski radnik stvarni sportski radnik i neko ko to transparentno i na fair play nacin radi a ne neko ko se imbecilno krije iza naziva pocasni a sve je samo nije to. (citaj - za novine sam pocasni predsjednik NK Bratstva a u stvarnosti sam u klubu Bog i batina, cak ni Tacina (klupskog oruzara) zena ne smije oprat dresove bez da ja izvagam koliko treba deterdzenta da stavi u masinu).
Ne diraj mi Branka Copica 8-)
www.nkbratstvogracanica.com

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 29 dec 2013, 18:33

Idimidodjimi...nisam te nazvao glupim nego tvoj komentar.... bunis se zato sto je covjek dobio priznanje jer je samo pocasni predsjednik, a onda kazes da je ukljucen u svaku funkciju kluba i da se brine i o tome eto koliko Tacina zena mora deterdzenta stavit u masinu....znaci..bio je vrijedan, organizacija kluba je napredoala u odnosu na prijasnje...ali ga ne branim niti 1% kao ni vecinu drugih direktra, predsjednika, i slicnih sranja koji su se vukli po NK i RK i ubirali pare sebi, pravili vikedice i slicna sranja....

Da znas ko sam, nebi mi pametovao u vezi carsijske politike....znam da imamo puno govana po gradu i da je ono "od posla carsija" samo znacenje da u gradu imao puno ljudi koji jedni drugim zabijaju noz u ledja....

Ja sam imao neke ideje kako da pomognem klubu. Da se sve to reorganizuje i da se napravi dostojna ustanova, i zaposle radnici koji iskreno zasluzuju te neke pozicije u klubu. Da se otvori racun kluba u banci, da svaki igrac mora imat svoj bankovni racun na koji ce se uplacivat plate/premije i a se zna tacno koliko para ide gdje, da se za svaku stvar pokaze racun, da se porezi redovno placaju. Tad bi svaki privatnik u gradu ulozio u klub jer se nebi brinuli dali Daso i slicni prave vikendice ili zaposljavaju svoje sekretarice. Dali se na vrijeme rijesava pitanje Nucetove license za trenera i slicno.

Ima mnogo stvari koje ja znam a drugi neznaju. I kad kazem stvari, mislim i na one najmanje sitnice. Moglo bi se to sve rijesit i napravit stabilan premijer ligas u svakom sportu u grau, uz slican doprinos opstine i uz malu pomoc privatnia, ali dosta ljudi je ne zainteresovano za bilo sta jer nemaju kome vjerovat.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 29 dec 2013, 19:13

Za javnost (sire narodne mase i ovce sa najtoplijom RUNSKOM vunom) Nusret Helic je pocasni predsjednik u NK Bratstvu.
Za igrace, za sve u kubu, pa cak i za onog predsjednika na papiru, Nusret Helic je predsjednik kluba i on odlucuje o svemu.

Kad je primati nagrade kao sportski radnik, tu je brkati uhljup prvi i ni u kom slucaju, sve i da se svemir srusi, predsjednik nogometnog kluba (na papiru onaj) ne moze da dobije nikakvo priznanje, jer on je tu samo da bude na papiru, kako bi danas sutra odgovarao na sudu za tudja nedjela, a ne da prima nagrade i priznanja. To ima ko ce da prima.

Licemerstvo na dijelu, lazi i obmane na svakom koraku. I covjek dobije nagradu za sportskog radnika godine. Kako?
Kojim kriterijumom?

Jel sad ista jasnije sta sam htio reci?

PS: apsolutno me ne interesuje ko si,sve i da si Dalaj lama..... :mrgreen:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 29 dec 2013, 20:18

Plavo žuti nemoj se ljutit ali ti kasniš jedno 5 godina,prvo Bratstvo ima račun u banci ima upravni odbor ima predsjednika kluba a na sve to ima jedno veliko ALI,,,upravnom odboru,predsjedniku,sekretaru svima je istekao mandat a skupština nije održana bog se pita od kad,,a po zakonu dužni su to uradit svake godine ...sve što si naveo oko primanja igrača preko tekućih računa je urađeno u doba predsjednikovanja Džebe,,,ali veliki mag Nusret je to sve vratio u prvobitno stanje,,,isplata putem koverte i njegovog omiljenog blagajnika Čokija,,,a kasnije finansije je preuzela Nusreta ...Daso čak nije ni član upravnog odbora,,,a sve ove Dasine mahinacije bi nominalnog predsjednika Spahića mogle fino koštat,,,ništa se ne pita a za sve je odgovoran,,, ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 dec 2013, 20:19

Meni muka kad vidim da je neko pisao na vašoj temi, toliko mi je smor čitati, naravno da više ne čitam al mi smeta ona crvena boja kad uđem na podforum, eh da vas mogu izbrisati skroz sa podforuma. :D :D
Bez uvrede, al priča vam je katastrofa, umre čovjek kad otvori temu.
Pozdrav 8-)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 29 dec 2013, 21:27

SiouxLukavac je napisao/la:Meni muka kad vidim da je neko pisao na vašoj temi, toliko mi je smor čitati, naravno da više ne čitam al mi smeta ona crvena boja kad uđem na podforum, eh da vas mogu izbrisati skroz sa podforuma. :D :D
Bez uvrede, al priča vam je katastrofa, umre čovjek kad otvori temu.
Pozdrav 8-)
To ti drug moj samo kod nas ima, ne do bog da se borimo za opstanak sta bi tek onda bilo ufffff... nekome je neciji uspjeh trn u oku pa tako i kod nas al sta ces. Izmedu ostalog krivim i administratora koji dozvoljava raspravu i mijesanje politike u ovu raspravu,ali nemojte ni slucajno da vas pometam dragi moji sugradani, samo nastavite hlupajte valjajte gluposti do mile volje dok ostali raspravljaju o pojacanjima mi cemo o dasi i cipiripiju , o crvenim i zelenim, o selu i gradu o tome ko farba jaja a ko ne itd... ne do bog dragi da smo ko Iskra bugojanska , Troglav ,Podgrmec ili neki drugi klub koji se bori za opstanak uuuuuh majko draga sta bi se tek onda pisalo :oops: ... necete nista rijesiti preko tastature imate ponovo izbore , imate mogucnost odlaska u zgradu opstine i rjesavanje ovih stvari , imate cak i mogucnost da donesete novce na Luke i kupite klub ko ovaj indonezainn Sarajevo pa da se vi pitate ako ne mozete cekati izbore ma imate "tisucu " opcija a do tada morate postovati odluku vecine ne moze se ba na silu...da li je to zavidnost ;) ili strah da bi Bratstvoo moglo uzeti titulu, a predsjednik "pocasni" opet pomesti konkurenciju sa tim uspjehom sto je najvjerovatnije, pokazace vrijeme

Eh sad samim tim ne znam kako bi pojedincci docekali ulazak Bratstva u PL ??????????

Ja bih se obradovo mozda ko niko ,al mislim da jedan broj ovih "vjernih " forumasa na temi NK Bratstvo ne bi , jer bi to bio njihop izgleda licni neuspjeh.. sad navalite Dasin uvlakac ovo ono sta god hocete al prvi koji se javi SA OVOM TEMATIKOM nabijem i njega i dasu i cipiripija i sve zelene i crvene i ostale lagano na tiku ...

POZZ RAJA SVE NAJBOLJE U IDUCOJ SIGURNO TESKOJ NOVOJ GODINI!!!!!

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 29 dec 2013, 21:41

Nisi ti Dasin dupeuvlakac kako kazes. To je daleko od toga.... ti si samo jedna Dasina ovcica.... :lol:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 29 dec 2013, 21:47

Idimidodjimi je napisao/la:Nisi ti Dasin dupeuvlakac kako kazes. To je daleko od toga.... ti si samo jedna Dasina ovcica.... :lol:
Nek si se javio znaci prvo tebe :o pa cipiripija i dasu ili obratno dogovori se :lol: :lol: :lol:

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 29 dec 2013, 21:48

Jel te tako Daso naucio da pricas?
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 29 dec 2013, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 29 dec 2013, 21:51

Idimidodjimi je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la:Nisi ti Dasin dupeuvlakac kako kazes. To je daleko od toga.... ti si samo jedna Dasina ovcica.... :lol:
Nek si se javio znaci prvo tebe :D :lol: :lol:
Gay ovcica :lol:

Al' oprostit ces, moje guzice neces dobit.... :lol:
a bas sam zeljan tvoje zice .. :D
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 29 dec 2013, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 29 dec 2013, 21:58

Nego, ima li kakvih pojacanja u NK Bratstvo? Jel stigao neki novi igrac ? Jel otisao ko?
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 29 dec 2013, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 29 dec 2013, 22:00

Idimidodjimi je napisao/la:Nema care od toga nista, udri ti desanku jarane. :mrgreen:

Vidim da su ti misli odlutale u blud. Patnja je bez rupe bit' a prvi brkovi rastu :mrgreen:

Nego, ima li kakvih pojacanja u NK Bratstvo? Jel stigao neki novi igrac ? Jel otisao ko?
Ma care nikad se ne zna posalji malo zamjenu na probu nikad se ne zna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ako ne bude u redu sve nikom nista vracam se desanki s tobom :lol: :lol:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 31 dec 2013, 07:07

**** je napisao/la:Plavo žuti nemoj se ljutit ali ti kasniš jedno 5 godina,prvo Bratstvo ima račun u banci ima upravni odbor ima predsjednika kluba a na sve to ima jedno veliko ALI,,,upravnom odboru,predsjedniku,sekretaru svima je istekao mandat a skupština nije održana bog se pita od kad,,a po zakonu dužni su to uradit svake godine ...sve što si naveo oko primanja igrača preko tekućih računa je urađeno u doba predsjednikovanja Džebe,,,ali veliki mag Nusret je to sve vratio u prvobitno stanje,,,isplata putem koverte i njegovog omiljenog blagajnika Čokija,,,a kasnije finansije je preuzela Nusreta ...Daso čak nije ni član upravnog odbora,,,a sve ove Dasine mahinacije bi nominalnog predsjednika Spahića mogle fino koštat,,,ništa se ne pita a za sve je odgovoran,,, ;)
Ne kasnim ja...znam situaciju u klubu...znam zbog cega mnogi privatnici okrecu ledja, znam kako Daso dobiva **** priznanje, znam da nam je itava carsija puna Dasa, znam da u **** carsiji nema 2 iskrena covjeka koja mgu pogledat svakog drugogcovjeka u gradu u oci i reci nisam te nikad druze zajebo a da kazu istinu....jer trac, zaida, lopovluk i sve drugo krase Balkan, Bosnu, a tako i Gracanicu.... Nismo samo svjesni koliko smo primitivni...Cast izuzetcima...Svi ste se uzdigli na forumima i serete ovdje, ili ako napravite neki pokret obicno je ne civilizovan, divljacki i bez imalo organizacije i razmisljanja...ima ljudi sud u gradu...moze jedan covjek na jednog covjeka, ali nemoze kad se citav grad digne. Imaju legalni postupci, ima sudije i procedure, ima **** evropska unija zasto vam sluzi tehnologija....ministarstvo morade promjenit svoje glupo razmisljanje kad se udruzi cijela zemlja u vezi onog broja za identifikaciju jer im prpa od evropske unije....tako se i Daso a i svako drugi moze dovest u red....

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 01 jan 2014, 21:49

SVIM ISKRENIM NAVIJAČIMA NK BRATSTVA ŽELIM SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2014 GODINU I DA UĐEMO U PL.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 jan 2014, 11:02

Ljudi desaval se sta u klubu imal ko upucen ? Ima li odlazaka ili dolazaka ??? :D

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 07 jan 2014, 21:05

da li neko zna imena pojačanja u bratstvu,zašto se sve drži u tajnosti.znam da je prozivka 20-tog januara u 12:00

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 jan 2014, 21:07

7april je napisao/la:da li neko zna imena pojačanja u bratstvu,zašto se sve drži u tajnosti.znam da je prozivka 20-tog januara u 12:00
Bas ima pojacanja ?

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 07 jan 2014, 21:26

u gradu se priča da su neki došli,vezni i špic iz travnika,golman hadžiđulbić.......od igrača niko nema pojma o pojačanjima ili je to naređenje da nedaju informacije,stvarno niko neće da kaže ništa konkretno,a za ove gore navedene igrače neznam da li je istina,poznavajući naš svijet u čaršiji nevjerujem da su došli

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 jan 2014, 21:30

7april je napisao/la:u gradu se priča da su neki došli,vezni i špic iz travnika,golman hadžiđulbić.......od igrača niko nema pojma o pojačanjima ili je to naređenje da nedaju informacije,stvarno niko neće da kaže ništa konkretno,a za ove gore navedene igrače neznam da li je istina,poznavajući naš svijet u čaršiji nevjerujem da su došli
Ne znam ja sam u kontaktu sa vecinom igraca i ko sto kazes niko nista ne zna... A za ovo da je neko doso nisam cuo vidicemo da li je istina...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.