Glup kazes a nisi ni procitao ?PlavoZuti je napisao/la:Idimidojimi....komentar ti je toliko glup da mi je bilo mrsko citat dalje nakon sto sam procito prva dva reda....
Gdje vidis da sam ja reko da Daso zasluzuje ista....al onako sto sam preletio ocima preko tvog texta, mogu vidjet da sam pobijas svoj argument..."Daso je pocasni predsjednik i pocasni znaci da neradi nista u klubu" a onda kazes " daso je bog i batina i on dvodi pojacanja i postavlja taktiku i sve" po cemu onda i zasluzuje nagradu hehehe....
Al ocigledno da si navijac rukometa i ljubomoran sto Daso pare iz budzeta trosi na Bratstvo....samo mi nije jasno gdje si bio da seres kad su se pare iz budzeta uzimale da se placala dvorana u Gradaccu....da se placaju putovanja navijaca na Rukometne utakmice, da se dovode pojacanja....jesil mozda kad vidio Mrkonjinu kucu....i slicna sranja...prema tome....idimidodjimi ti stvarno prilici....
Ne branim Dasu niti koga drugog...i da znas ko sam znao bi da bi otjero sva **** iz Bratstva koja su ikad bila vezana za Bratstvo na bilo koji nacin...ali da ode Daso, doso bi neko drugi...
Moj argument je da je nogomet puno popularniji sport i da je tesko bit medju 20 najbojih ako se uzme u obzir da je konkurencija 1000 timova...i da se nemoze poredit ako budes medju 10 najboljih u rukometu od ukupno eto 100 timova, a nema ni poa d toga....a ti skontaj koliko ima liga i timova u BiH i u jednom i u drugom sportu....
P.S. ja bi prvi da Music dodje u Bratstvo i organizuje stvari...al znas onu staru izreku koja mi ide na zivce ali je istinita...."para vrti DJE burgija nece"

De procitaj post pa onda komentarisi. Ako imas mozga, a vjerujem da ga imas vidjet ces o cemu pricam!
Ne znam sto je tesko skontat da ja ustvari pravim usporedbu sta frajer radi i sta bi ustvari trebao radit kao ta osoba kakvom se on predstavlja U JAVNOSTI ?
I odgovori mi na pitanje u zadnjem pasusu!!!!
Glupo mi ulazit u dalju raspravu sa nekim ko procita samo jednu recenicu i jos se usudjuje nekog nazvati glupim bez da mu je i procitao post.
Mozda ti je ovo sto pisem pretesko stivo za tebe?
Da nisi navikao na lektire Branka Copica mozda? One su nesto lakse.
Vjerovao ti meni ili ne, nisam rukometni fan, odmah da ti kazem. Svijetli primjer sam naveo jer je jedini u nasoj kako kazu "od posla carsiji", a to sto si ti sad povezao rukomet samnom to je tvoj licni problem.
Tvoj argument je promasio poentu kao i sam ti sto masas poentu i ne shvatas da nagradu za najboljeg sportskog radnika nije dobio sportski radnik nego ubleha od sportskog radnika koja tu nagradu nije smijela dobit. Sasvim je nebitno koji je sport.
Moglo je biti i bocanje, sasvim svejedno, ako je sportski radnik stvarni sportski radnik i neko ko to transparentno i na fair play nacin radi a ne neko ko se imbecilno krije iza naziva pocasni a sve je samo nije to. (citaj - za novine sam pocasni predsjednik NK Bratstva a u stvarnosti sam u klubu Bog i batina, cak ni Tacina (klupskog oruzara) zena ne smije oprat dresove bez da ja izvagam koliko treba deterdzenta da stavi u masinu).