BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Uh dobro je, a ja se prepao da će tema otići u krivom smjeru 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
ma kako god
ako ti tako mislis
i ljudi ajmo prognoza ??? kolko cemo ih nabit tamo u Rumuniji !!!!

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
stvarno mi nije jasno sto vas boli qrac ko za koga navija, nikad mi nije ni bilo jasno, zasto se toliko furate na to ?, nek navija svak za svog, tj. za onog za kojim SRCE kuca, valjda imamo dosta navijaca, ne ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- Principatus
- Kontakt:
Ma nema sanse, to niko od nas nebi odveo u pogresan smjer, neznam kako dolazis na tu ideju, no sikiriki.spielführer_21 je napisao/la:Uh dobro je, a ja se prepao da će tema otići u krivom smjeru

Ja malo gledam ovu proslu utakmicu sa Rumunijom, uh kako smo ih...zik.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NoName
- Kontakt:
Mene to ni najmanje ne zanima, nek navija ko za koga hoće. Nego, ponukala me izjava jednog od najvatrenijih navijača Borca na ovom forumu:bordo_Sarajevo je napisao/la:stvarno mi nije jasno sto vas boli qrac ko za koga navija, nikad mi nije ni bilo jasno, zasto se toliko furate na to ?, nek navija svak za svog, tj. za onog za kojim SRCE kuca, valjda imamo dosta navijaca, ne ?
Vidiš i sam da su se spametovali.Armageddon2012 je napisao/la:Ja. Odlucio sam da postanem patriota. Za pocetak bih osudio subotnje dogadjaje i zamolio gradske vlasti da nam instaliraju na Trgu video bim kako bismo u petak mogli navijati za nase zmajeve.
Takodje,nadam se da ce FK Borac dostojno reprezentovati nasu domovinu u kvalifikacijama za LS.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Strasan klip

Strasan klip

-
- Kontakt:
nema ovdje napretka jos 100 godina mislim sto se tice RS jer oni vole da nama iz federacije udaraju kontru pa makar bilo i obrnuto
Je li vaistinu bio iskren?NoName je napisao/la: Vidiš i sam da su se spametovali.
Vom Jäger zum Gejagten
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ma daaaaj covjece, nisi valjda toliko naivan ? , navijo ne-navijo, koga to zanima ?NoName je napisao/la:Mene to ni najmanje ne zanima, nek navija ko za koga hoće. Nego, ponukala me izjava jednog od najvatrenijih navijača Borca na ovom forumu:bordo_Sarajevo je napisao/la:stvarno mi nije jasno sto vas boli qrac ko za koga navija, nikad mi nije ni bilo jasno, zasto se toliko furate na to ?, nek navija svak za svog, tj. za onog za kojim SRCE kuca, valjda imamo dosta navijaca, ne ?
Vidiš i sam da su se spametovali.Armageddon2012 je napisao/la:Ja. Odlucio sam da postanem patriota. Za pocetak bih osudio subotnje dogadjaje i zamolio gradske vlasti da nam instaliraju na Trgu video bim kako bismo u petak mogli navijati za nase zmajeve.
Takodje,nadam se da ce FK Borac dostojno reprezentovati nasu domovinu u kvalifikacijama za LS.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
- NoName
- Kontakt:
Strahobalno!Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Strasan klip![]()

@gero, vaistinu, ne bi on lagao nikada.
- Principatus
- Kontakt:
Kad sam bio u BiH vidio sam nesto relativno mnogo kineza, zamisli sebi da te privolimo da za nas navijaju, jer oni i nisu bas nesto u fudbalu. Navijaca koliko hocemo. A za zauzvrat bi primili njihovog selektora olimpijskog tima u nas strucni stab.bordo_Sarajevo je napisao/la: valjda imamo dosta navijaca, ne ?

@NoName
svaka cast za ovog Armageddona. Pa covjek zvuci toliko indoktriniran. Pravi Bosnjo. Sta si radio sa njim, da ga nisi tjerao da pjeva onu: "Bosno moja lijepa gizdava...."

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jok, bio je sarkastican.geronimo je napisao/la:Je li vaistinu bio iskren?NoName je napisao/la: Vidiš i sam da su se spametovali.
Samo ima ona u sali opali,jos ako ''cijev''okrenes naopako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Znam ovaj klip, stvarno je jak. Vaistinu jak bre. Aj BiH.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Strasan klip![]()
Ako sve bude u najboljem redu, dva razlike je mjeraFKR_1987 je napisao/la:ma kako god![]()
![]()
ako ti tako mislis

Možda je vakat da im osvetimo za ono ponižavanje s Koševa, kad su nas nabili za poluvrijeme
Osvetaaaaaa

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- NoName
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I u Petak tako! I u Petak tako!
I u Petak tako! I u Petak tako!
-
- Kontakt:
imam osjecaj da cemo odigrati slabo i da cemo glat izgubiti volio bi da ne bude tako nego ista al et sad ce petak vidjecemo
Volim Bastena da vidim optimističnog, pa nek' pukne đe mora.VanBasten je napisao/la:Ako sve bude u najboljem redu, dva razlike je mjeraFKR_1987 je napisao/la:ma kako god![]()
![]()
ako ti tako mislis
![]()
Možda je vakat da im osvetimo za ono ponižavanje s Koševa, kad su nas nabili za poluvrijeme
Osvetaaaaaa

Pobjeda u hendikepu, dakako. Ako već neko pita za prognozu.
Uz manje euforije, bio bih zadovoljan sa tijesnom pobjedom, izvojevanom nepravedno dosuđenim panaltikom u sudijskoj nadoknadi.
Vom Jäger zum Gejagten
hehehe,geronimo je napisao/la:Volim Bastena da vidim optimističnog, pa nek' pukne đe mora.VanBasten je napisao/la:Ako sve bude u najboljem redu, dva razlike je mjeraFKR_1987 je napisao/la:ma kako god![]()
![]()
ako ti tako mislis
![]()
Osvetaaaaaa![]()
Pobjeda u hendikepu, dakako. Ako već neko pita za prognozu.
Uz manje euforije, bio bih zadovoljan sa tijesnom pobjedom, izvojevanom nepravedno dosuđenim panaltikom u sudijskoj nadoknadi.
Ma nisam odavno imao ovaj šestočulo-osjećaj pred tekmu, zadnji put pred Brisel u prošlim kvalifikacijama. Dosad me nijednom nije izradio ( nemo da mi neko sad uleti s onom: za sve ima prvi put

glupost za hrabre je sebičan lijek
Ja sam vazda bio optimista i sve nekako ide prema optimizmu.
Medjutim imam neku blesavo ruznu suhvu da cemo tanko proci u ova dva meca.
Nesto kao onaj dvomec Francuska-Albanija.
Niko sretniji od mene da ne budem u pravu.
Medjutim imam neku blesavo ruznu suhvu da cemo tanko proci u ova dva meca.
Nesto kao onaj dvomec Francuska-Albanija.
Niko sretniji od mene da ne budem u pravu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.