Da, Red Bullu iz New Yorka, Sušić ga je u prošlim kvalifikacijama pominjao, lik je izrazio želju da igra za nas, i kao standardan je bio u ekipi i igrao tada na poziciji koja je nama i sada deficitarna LBceze je napisao/la:@zizu 1991
Znam i toga, nudio se preko medija, u Red Bullu igra ja mislim, znam da im je to sponzor
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hahahahahbagrcavi je napisao/la:Teško da od Brazilca Vranješa postoji gori igrač.
Samo mi nije jasno ko ovom Baggiu dade ime, pa jbg rođen u Velikoj Kladuši.Garant stari u kafani gledo tekmu Italije, a popilo se pofino.
A pise ti, zove se Adis "Baggio" Husidic
Kunem ti se da je sam sebi dao nadimak
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... 30726.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De nek nam neko prevedo ovo.. haman da ima neki Haris Tabakovic koji i nije tolko los, pa da vidimo sta kazu.
De nek nam neko prevedo ovo.. haman da ima neki Haris Tabakovic koji i nije tolko los, pa da vidimo sta kazu.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Ispast ce kao Nikon "El Maestro" Jevtic taj Baggio.
Ali zato je Vladavic sinu dao ime Zinedine.
Mogao bi ga kopirat kad dodje to vrijeme. 
Ali zato je Vladavic sinu dao ime Zinedine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Taj igra za Svicarsku U-19 reprezentaciju,a ima 18 godinah1a2s3o je napisao/la:http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... 30726.html
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
http://www.transfermarkt.com.hr/hr/hari ... 03123.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Evo prevod.
http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... 30726.html" onclick="window.open(this.href);return false;
YB talent Tabakovic postigao het trik protiv prvoligasa
Oko 1000 gledatelja nije zeljelo da propusti tekmu YB i Breitenrain i nisu bili razocarani. Poslije 10 minuta Boban Maksimovic iz slobodnjaka pogadja za 1:0. Boban je igrao za U17 Svicarske i bio prvak Europe 2002.
Mrsko mi dalje sve ba
Ukratko:
Sutter za 1:1, onda niz izmjena, 2:1 Vitkieviz, U-19 reprezentativac Haris Tabakovic postize het trik (74./75./82.) i konacnih 6:1 djelo Nuzzola
Nisu ga vise pominjali.
Eto
YB talent Tabakovic postigao het trik protiv prvoligasa
Oko 1000 gledatelja nije zeljelo da propusti tekmu YB i Breitenrain i nisu bili razocarani. Poslije 10 minuta Boban Maksimovic iz slobodnjaka pogadja za 1:0. Boban je igrao za U17 Svicarske i bio prvak Europe 2002.
Mrsko mi dalje sve ba
Ukratko:
Sutter za 1:1, onda niz izmjena, 2:1 Vitkieviz, U-19 reprezentativac Haris Tabakovic postize het trik (74./75./82.) i konacnih 6:1 djelo Nuzzola
Nisu ga vise pominjali.
Eto
Jao bilo je na klixu jednom cudna imena koja roditelji dajuCartman je napisao/la:Ispast ce kao Nikon "El Maestro" Jevtic taj Baggio.![]()
Ali zato je Vladavic sinu dao ime Zinedine.Mogao bi ga kopirat kad dodje to vrijeme.
Nije da je zinedine cudno, nego mi onako palo na pamet
Edit
Evo ih
U matičnom uredu Općine Centar Sarajevo na poslovima određivinja ličnog imena djeteta evidentirano je da se sve češće pojavljuju imena kao što su: Erblin, Jumna, Ajmona, Manara, Dastan, Starr Lukman, Rusija, Malena, Mažda, Osermando, Dijamant, Gazda, Rambo, Sarajka, Drenuša, Tulje, Mandolina, Floki, Grana...
U Matičnom uredu grada na Vrbasu kao neobična su evidentirana imena Leona, Drina, Tea, Monika, Amna, Klara, Anabela, Georgina, Lorena, Lily, Amar, Vasilij, Romeo, Adrian, Sebastian, Luis, Todor, a u nekoliko slučajeva dijete je dobilo dva imena, a neka od njih su Anja Jovana, Alicia Stephanie, Helena Marija, Chu Xiang, Krystian Pavle, Nikolai Giorgio, Adrian Sebastian, Aleksandar Patrick, Stefano Masimo...
Moj mali ce bit Dijamant
Pravi Banjalučaninceze je napisao/la:Jao bilo je na klixu jednom cudna imena koja roditelji dajuCartman je napisao/la:Ispast ce kao Nikon "El Maestro" Jevtic taj Baggio.![]()
Ali zato je Vladavic sinu dao ime Zinedine.Mogao bi ga kopirat kad dodje to vrijeme.
Nije da je zinedine cudno, nego mi onako palo na pamet
Edit
Evo ih
U matičnom uredu Općine Centar Sarajevo na poslovima određivinja ličnog imena djeteta evidentirano je da se sve češće pojavljuju imena kao što su: Erblin, Jumna, Ajmona, Manara, Dastan, Starr Lukman, Rusija, Malena, Mažda, Osermando, Dijamant, Gazda, Rambo, Sarajka, Drenuša, Tulje, Mandolina, Floki, Grana...
U Matičnom uredu grada na Vrbasu kao neobična su evidentirana imena Leona, Drina, Tea, Monika, Amna, Klara, Anabela, Georgina, Lorena, Lily, Amar, Vasilij, Romeo, Adrian, Sebastian, Luis, Todor, a u nekoliko slučajeva dijete je dobilo dva imena, a neka od njih su Anja Jovana, Alicia Stephanie, Helena Marija, Chu Xiang, Krystian Pavle, Nikolai Giorgio, Adrian Sebastian, Aleksandar Patrick, Stefano Masimo...
Moj mali ce bit Dijamant
e čuj Rambo, Grana, Gazda
DRUG NEBI TI PUNCA
Jaka šljivaa bila...bagrcavi je napisao/la:Teško da od Brazilca Vranješa postoji gori igrač.
Samo mi nije jasno ko ovom Baggiu dade ime, pa jbt rođen u Velikoj Kladuši.Garant stari u kafani gledo tekmu Italije, a popilo se pofino.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imamo mi igraca na izvoz,samo da se ljudi u fudbalu malo ozbiljnije pozabave s tim stvarima,a ne kolko sam ja tu dobar. 
Najbolji potencijalni/zaboravljeni igraci za mene:
Jasmin Buric - 25
Emir Dilaver - 21
Ermin Bicakcic - 22
Ervin Zukanovic - 25
Edin Cocalic - 24
Josip Kvesic - 22
Sead Kolasinac - 19
Anel Hadzic - 23
Edin Visca - 22
Semir Stilic - 24 (zaboravljen)
Enis Nadarevic - 25
Izet Hajrovic - 21
Nemanja Bilbija - 21
Milan Djuric - 22
Ermin Zec - 24 (zaboravljen)
Nusmir Fajic - 25
Haris Seferovic - 20
Ovaj spisak da posaljemo Papetu podhitno
Jasmin Buric - 25
Emir Dilaver - 21
Ermin Bicakcic - 22
Ervin Zukanovic - 25
Edin Cocalic - 24
Josip Kvesic - 22
Sead Kolasinac - 19
Anel Hadzic - 23
Edin Visca - 22
Semir Stilic - 24 (zaboravljen)
Enis Nadarevic - 25
Izet Hajrovic - 21
Nemanja Bilbija - 21
Milan Djuric - 22
Ermin Zec - 24 (zaboravljen)
Nusmir Fajic - 25
Haris Seferovic - 20
Ovaj spisak da posaljemo Papetu podhitno
Prije je dobra praksa bila da se 1 godisnje ( u bivsoj domovini a i par puta u suverenoj BiH), sastanu A repka i reprezentacija novinara kako bi selektor dobio uvid u nove igrace, ne bi bilo zgoreg organizovati opet takvo nesto i pozvati igrace koje je redarmy0 rekao.
Evo kako bi to izgledalo
Buric
Cocalic - Zukanovic-Kolasinac/Bicakcic-Kvesic
Hazdic/Cajic
Mahmutovic - Stilic- Izet Hajrovic
Bilbija /Seferovic - Djuric/Fajic
Respektabilan sastav za isprobati.
Evo kako bi to izgledalo
Buric
Hazdic/Cajic
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kvalitetan tim, samo bi dao i sansu Enisu Nadarevicu.bhsport je napisao/la:Prije je dobra praksa bila da se 1 godisnje ( u bivsoj domovini a i par puta u suverenoj BiH), sastanu A repka i reprezentacija novinara kako bi selektor dobio uvid u nove igrace, ne bi bilo zgoreg organizovati opet takvo nesto i pozvati igrace koje je redarmy0 rekao.
Evo kako bi to izgledalo
Buric
Hazdic/Cajic
Cajic se preselio na klupi Teplica nazalost
Je li se ikad povezivao sa našom repkom ?Adi_Zepce je napisao/la:Taj igra za Svicarsku U-19 reprezentaciju,a ima 18 godinah1a2s3o je napisao/la:http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... 30726.html
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Jarane moj, malo je imao šanse da zaigra za repku i kada je igrao za prvi tim, zbog selektora ( množina ) šteta za njega, al eto.redarmy0 je napisao/la:
Cajic se preselio na klupi Teplica nazalost
Pa nije pogino ako se preselio na klupu
Možda od sljedećeg kola opet bude u startnoj postavi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Istina, nego se nadovezah tek tako
Cini mi se da nijeh1a2s3o je napisao/la:Je li se ikad povezivao sa našom repkom ?Adi_Zepce je napisao/la:Taj igra za Svicarsku U-19 reprezentaciju,a ima 18 godinah1a2s3o je napisao/la:http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... 30726.html
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sta znate o Admira Terzica, igrac drugog tima Dortmunda? Jel ima neki potencijal za mlade reprezentacije?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.