SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

jose
Kontakt:

Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la jose » 24 mar 2014, 08:54

work je napisao/la:Čestitke Jose, otvoren ti je sad put ka prstenu. ;)
Hvala na čestitkama. Fakat je bio okršaj do zadnjeg daha. Rizikovao sam sa uzimanjem Dienga i Plumlee-a (iz Netsa), ali mi se isplatilo: njihovih 15 skokova sinoć mi je donijelo pobjedu. Moje četvrto polufinale zaredom.

A za put ka prstenu... Mrkonjić je u formi, a meni se može desiti da nekoliko utakmica propuste moja dva glavna igrača: LeBron i P.Gasol. Ako tako bude, mogu se slikati.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 mar 2014, 14:15

3 put s mamuzama i prvi poraz,nije mi bilo drago igrat s istom ekipom 2 sedmice
poslije 11 pobjeda zaredom izgubih kad je najbitnije,
ovo mi je ukupno treci poraz ali takav je nokaut sistem,za ove 4 godine ovo je prvi put da ispadoh ovako rano,a imao dosad najbolji omjer
izjednacen je play off i bice neizvjesno do kraja

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 mar 2014, 16:10

Koji je qrac sad s rasporedom?Jedan dan mi svi igraju,drugi niko :roll:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 mar 2014, 21:01

Cestitke scofieldu na pobjedi iako sam ga haman do zadnje trena vodio :D

@Dejo do titule :) nemoj prekinuti jednogodisnju tradiciju navijaca Knicksa :) odbrani moju titulu :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 24 mar 2014, 21:43

Carlo je napisao/la:Cestitke scofieldu na pobjedi iako sam ga haman do zadnje trena vodio :D

@Dejo do titule :) nemoj prekinuti jednogodisnju tradiciju navijaca Knicksa :) odbrani moju titulu :D
Ako mi igraci nastave igrati kao sto je bilo prosle sedmice ovo ce biti setnja do prstena, ali bice tesko sad protiv @josea, jednu noc mi igraju svi igraci, pa jednu noc jedan igrac. :roll:
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 24 mar 2014, 22:44

Carlo je napisao/la:Cestitke scofieldu na pobjedi iako sam ga haman do zadnje trena vodio :D

Kakvih Knicksa kad mu se ekipa zove Mrkonjic HAWKS? :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 mar 2014, 00:16

jose je napisao/la:

Kakvih Knicksa kad mu se ekipa zove Mrkonjic HAWKS? :mrgreen:
Ima puno jastrebova iznad Mrkonjića pa zato je stavio :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 mar 2014, 18:26

samo 3 poraza u sezoni i ni blizu borbe za titulu,ovo kolo da se prosle mamuze prosao bi i u finale
ali ubjedljivo najgoru sedmicu su mi igraci imali u 1/4 finala
jose bi ovo mogao na iskustvo

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 05 apr 2014, 11:02

izgleda wW ovo uzima, zasluzeno jer je dominirao ligom dok se nije Paul povredio :bow: :bow: :bow:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 apr 2014, 19:09

Ma nista se jos ne zna, ima par stvari gdje smo poprilicno jednaki..
ser del barça es el millor que hi ha !

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 07 apr 2014, 12:28

Eto, što reče @dema - na iskustvo! (uz veliku dozu sreće). :mrgreen:
Sinoć sam ušao u zadnji dan sa rezultatom 3:5, na kraju pobjeda 6:3. Uzeo Brooksa u posljednjem danu, da mi poveća broj igrača, a lik imao nevjerovatnu noć i donio mi prevagu u skokovima i asistencijama.
wW je bio zeznut protivnik, pogotovo što je on bio jedini koji me pošteno razvalio u regularnom dijelu sezone.
Uglavnom, titula prvaka ponovo, nakon pauze od 2 sezone, i četvrti uzastopni podij.
Vidimo se dogodine. :wave:

slika

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 07 apr 2014, 14:45

Čestitke joseu.
Ja sam zadovoljan trećim mjestom :thumbup:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 07 apr 2014, 16:09

Cestitam na pobjedi ;)

Stvarno prejak matchup, sinoc nakon clippersa mi je asistencija falila da vodim 7:2 a na kraju izgubim 3:6 :roll: Razlika u skoro svemu jednocifrena, u fg 0.05, ft 0.08, 6 skokova itd.

@jose ne zna se ko ti je bolji dan jucer imao, od lebrona do brooksa, tucker utakmicu karijere igra a kod mene sve neki blowouti, po 25min igrali. Brooksa kontao uzeti za posljednji dan ali ti ga ugrabi prije i na kraju je to i odlucilo.. :problem:
ser del barça es el millor que hi ha !

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 apr 2014, 18:08

jose je napisao/la:Eto, što reče @dema - na iskustvo! (uz veliku dozu sreće). :mrgreen:
Sinoć sam ušao u zadnji dan sa rezultatom 3:5, na kraju pobjeda 6:3. Uzeo Brooksa u posljednjem danu, da mi poveća broj igrača, a lik imao nevjerovatnu noć i donio mi prevagu u skokovima i asistencijama.
wW je bio zeznut protivnik, pogotovo što je on bio jedini koji me pošteno razvalio u regularnom dijelu sezone.
Uglavnom, titula prvaka ponovo, nakon pauze od 2 sezone, i četvrti uzastopni podij.
Vidimo se dogodine. :wave:

slika
ma normalno ja sam s 3 poraza ukupno tek 5 nikad ludju sezonu nisam imao.
drugi ukupno u slobodnim bacanjima,prvi u trojkama,prvi u poenima,drugi u asistencijama,treci u ukradenim,ovo su bile kategorije na koje sam pucao,medjutim imao peh igrao 3 puta s mamuzama 2 puta dobio a treci put izgubim u mojoj kategoriji tj u slobodnim i to je bilo to,inace ta sedmica jako losa za moje igrace
inace ova sedmica mi je bila takva da bi tukao bilo koga u finalu 83 trojke rekord ove sezone i preko 600 poena
ukupan omjer 20-3,steta te mi je zao sto ne dobih sansu za revans s jose-om

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 07 apr 2014, 23:34

Svaka cast Jose, zasluzeno. :clap: :clap: Iako ni wW nije bio daleko od pobjede, sigurno kvalitetan protivnik koji je dobro birao n apocetku i drzao se do samog kraja bez da mjenja pretjerano.

Sto se tice regularne sezone, dema razvalio ali jbg. desilo mu nesto slicno kao meni prije 2 sezone kad sam trebao lagano uzeti u finalu ali igraci tu sedmicu razocaralli i onda samo drugo mjesto ostalo. Ipak si MVP regularne sezone :clap: :clap:

Adriano se opet syebao sa Irvingom, dao previse i slijedecu sezonu necu prihvatiti nerealan trejd pa makar se radilo o moj jaranu Adrianu i njegovom ljubimcu Irvingu.

Moja sezona katastrofa, rebuilding otisao u qurac i tako da sam na kraju zavrsio daleko od PO-a.

Svaka cast na aktivnosti, svi ucesnici koji su bili od samog pocetka tu su bili do kraja aktivno osim Donnie-a, ali dok sam ja komesar on vise nece igrati u ovoj ligi. Nista licna kume ali vec dvije sezone nas izradjujes iako si bio pokretac ove liga :thumbdown: :wave: :wave:

Eto do pisanja drugovi i slijedece sezone kad sebi uzmem Nurkica :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 28 jun 2014, 22:39

Tracy3McGrady je napisao/la:Svaka cast Jose, zasluzeno. :clap: :clap: Iako ni wW nije bio daleko od pobjede, sigurno kvalitetan protivnik koji je dobro birao n apocetku i drzao se do samog kraja bez da mjenja pretjerano.

Sto se tice regularne sezone, dema razvalio ali jbg. desilo mu nesto slicno kao meni prije 2 sezone kad sam trebao lagano uzeti u finalu ali igraci tu sedmicu razocaralli i onda samo drugo mjesto ostalo. Ipak si MVP regularne sezone :clap: :clap:

Adriano se opet syebao sa Irvingom, dao previse i slijedecu sezonu necu prihvatiti nerealan trejd pa makar se radilo o moj jaranu Adrianu i njegovom ljubimcu Irvingu.

Moja sezona katastrofa, rebuilding otisao u qurac i tako da sam na kraju zavrsio daleko od PO-a.

Svaka cast na aktivnosti, svi ucesnici koji su bili od samog pocetka tu su bili do kraja aktivno osim Donnie-a, ali dok sam ja komesar on vise nece igrati u ovoj ligi. Nista licna kume ali vec dvije sezone nas izradjujes iako si bio pokretac ove liga :thumbdown: :wave: :wave:

Eto do pisanja drugovi i slijedece sezone kad sebi uzmem Nurkica :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Recite da nisam znao, slijedeca sezona ce biti strasna, mam osjecaj da ce Wiggins u drugoj rundi biti draftovan :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 29 jun 2014, 00:08

Hoce li biti mjesta za nove clanove ? :)
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 jun 2014, 00:14

Ja sam tu t mac ne zaboravi na mene:-)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jun 2014, 00:14

Forster je napisao/la:Hoce li biti mjesta za nove clanove ? :)
Svaki put se mnogi jave da bi igrali inondankad dodje vrijeme nigdje nikog. Srecom mi starosjedioci smo uvjek tu tako da nema zime za ligu. Budi tu prisutan i vidjet cemo sta ce biti.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 14 sep 2014, 21:30

I evo ga konacno :)

Evo poslao sam svim proslogodisnjim ucesnicima "invite" u slucaju da do kraja mjeseca ne prihvate svi onda se otvaraju nova mjesta za nove igrace.

http://pokit.org/get/?38854bca316dc7eed ... 9e1bff.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.