Spaha, hvala ti za sve ti hvala, ne daj Boze vise ikad da ti budes odlucivao tekme.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Eto sad vodite raspravu jesmo li bili ili ne na EP, pored Portugala nemamo ni teoretske sanse.
Spaha, hvala ti za sve ti hvala, ne daj Boze vise ikad da ti budes odlucivao tekme.
Cuva Bog Zelju svog!
Hvala Emiru što nam je obezbijedio ovaj dvomeč sa Portugalom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti stvarno nisi normalan,nikada jedan ne može biti krivac, pa ako cemo po tvojoj teoriji i tražit krivce onda bi bila dugacka lista, sto Pjana nije preciznije pucao u Albaniji, Begović odbranio penal, ko je kriv za Rumuniju, Francusku kuci, i šta bi bilo sve da nije bilo. Ostavi Spahu na miru, nek se on sad pobrine za RonaldaVirtu4l je napisao/la:Hvala Emiru što nam je obezbijedio ovaj dvomeč sa Portugalom.
- BH Patriot
- Kontakt:
Kako te nije sramota ?!Virtu4l je napisao/la:Hvala Emiru što nam je obezbijedio ovaj dvomeč sa Portugalom.
Livin' La Vida Loca ;)
Čaša je uvijek do pola puna
malo pozitivne energije momci.... nema veze... i ako ispadnemo i izgubimo uvijek ćemo navijati za jednu i jedinu BiH
Nije Spaha kriv da ga treba odmah raskovati, sve je to sastavni dio utakmice... on bi sigurno volio više nego bilo ko od nas da se nije desio onaj prekršaj...
jbg.... šta je tu je.... idemo izboriti dobar rezultat u Zenici, najvažnije je da ne primimo gol...
malo pozitivne energije momci.... nema veze... i ako ispadnemo i izgubimo uvijek ćemo navijati za jednu i jedinu BiH
Nije Spaha kriv da ga treba odmah raskovati, sve je to sastavni dio utakmice... on bi sigurno volio više nego bilo ko od nas da se nije desio onaj prekršaj...
jbg.... šta je tu je.... idemo izboriti dobar rezultat u Zenici, najvažnije je da ne primimo gol...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zašto bi me bilo sram? Zato što ne zaobilazim istinu i ne uljepšavam je? Možda je trebao stati na gol umjesto Asmira, skin'o bi Nasriju penal. Bog i batina u našem timu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moraš ti biti loncu poklopac!Virtu4l je napisao/la:Obožavam duhovitosti sa ss.ba foruma.
Čelik Zenica 1945
Uhvati se ti tenisa i Mareja vidi se da nemas pojma i da si zalutao na ovoj temi ...Virtu4l je napisao/la:Hvala Emiru što nam je obezbijedio ovaj dvomeč sa Portugalom.
Kad vec tako voliš istinu i praviš se pametan onda bi trebao znati i istinu da nas nije samo ta Spahiceva greška koštala ne prolaskaVirtu4l je napisao/la:Zašto bi me bilo sram? Zato što ne zaobilazim istinu i ne uljepšavam je? Možda je trebao stati na gol umjesto Asmira, skin'o bi Nasriju penal. Bog i batina u našem timu.
Spahic se MORA dobro pazit u prvoj utakmici, da ne dobije zuti. Bez njega nemamo sta trazit u Lisabonu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- skyisthelimit
Cartman je napisao/la:Spahic se MORA dobro pazit u prvoj utakmici, da ne dobije zuti. Bez njega nemamo sta trazit u Lisabonu.
SLAZEM SE, nadam se da je i sam toga svjestan, mada sudije ce znati na koga da imaju pik...Upustva ce dobiti
15.10 - 15.06 ...
- BH Patriot
- Kontakt:
@Virtu4l
Emir je bio dobar tokom svih ovih godina, a jedna greška i ta osoba je gotova kao da nikada nije ni postojala. Zaboravljaš kako je ovaj momak ginuo za BH selekciju, ali takav smo mi narod jedna greška i ne valjaš!
Emir je bio dobar tokom svih ovih godina, a jedna greška i ta osoba je gotova kao da nikada nije ni postojala. Zaboravljaš kako je ovaj momak ginuo za BH selekciju, ali takav smo mi narod jedna greška i ne valjaš!
Livin' La Vida Loca ;)
Nije to jedna greška. Ne znam nisam koliko je penala skrivio.BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko je grešaka imao VedoVirtu4l je napisao/la:Nije to jedna greška. Ne znam nisam koliko je penala skrivio.BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
Njegov je posao da gine za dres koji nosi kao i ostali.
Ta greška će nas koštati Europskog prvenstva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
a nece nas košta ti Albanija i Rumunija ili je Emir i za to KrivSaurman je napisao/la:BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
Mogu samo zamisliti komentare da je bilo nesto ovako
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Thomas Müller - Fußballgott
Spahić nije kriv ,imali smo veliku nesreću što je Menso morao izaći ranije
,a kad je Pape ubacio Maletića Spaha je igrao i štopera i desnog beka
Maletić je najveći krivac ,ne nisam nacionalista zato se pitam zašto Vranješa nije bilo

Maletić je najveći krivac ,ne nisam nacionalista zato se pitam zašto Vranješa nije bilo
Pod prečku u devet banki.... :)
Nije kriv Emir za Albaniju i Rumuniju nego Sušić.ZOI84 je napisao/la:a nece nas košta ti Albanija i Rumunija ili je Emir i za to KrivSaurman je napisao/la:BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], HariTz, hurem, MostarNeretva, RajvoSA03, rukometubih23 i 49 gostiju.