Anonimni čujem imaš dva keca iz matematike, de vidi nauči pa se javi. Sad će polugodište, moraš to popraviti..

PS: Prihvati me na fb :*
Moderator/ica: GracanicaAA
Dijelim tvoje mišljenje, Jedinstvo je igralo odlicno i prije Katalinica Sarbinija i Nadarevica, pa ce igrat i poslije njih, bitno vam je samo da zadrzite Urosa jer je on igrac koji moze sam rjesiti utakmicu....Probisvjet je napisao/la:Mislim da odlazak navedenih iz Jedinstva nece uopste umanjiti vas kvalitet. Pokazalo se u prvim kolima da ste mogli i bez njih isto. Jedino ce vam biti manjak ako ode Uros. Mislim da isluzeni Sarbini i ne bas pretjerano motivisan Nadarevic, kao i trener Katalinic nisu bili bas neka velika prevaga. Cak mi se cini da ste imali kompaktniji tim prije nego sto su oni dosli. Nemate vi za cim zaliti. Doveli ste Jaranovica i ako odigra kao u Radnickom proslo prvenstvo onda imate cemu da se nadate.
Pozdrav
Nisu zadovoljili ambicije uprave/predsjednika.diplomatija je napisao/la:A sta je bilo sa katalinicem i sarbinijem, koji je razlog odlaska?
Ja sam cuo da je trazio vecu cifu i da mu nisu dali.2343 je napisao/la:Nisu zadovoljili ambicije uprave/predsjednika.diplomatija je napisao/la:A sta je bilo sa katalinicem i sarbinijem, koji je razlog odlaska?
Mahalske pričeProbisvjet je napisao/la:Ja sam cuo da je trazio vecu cifu i da mu nisu dali.2343 je napisao/la:Nisu zadovoljili ambicije uprave/predsjednika.diplomatija je napisao/la:A sta je bilo sa katalinicem i sarbinijem, koji je razlog odlaska?
Katalinić je trazio bonus za jesenju titulu, s tim da je ekipu preuzeo nakon 7-8 kola nije je ni zasluzio. A Sharbini se naljutio zbog visoke novcane kazne.Probisvjet je napisao/la:@2334
Izgleda da i sportsport.ba grijesi.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/katalini ... tvo/118974
Demantuj.
U biti oni su i dovedeni vise kao "marketniski trik" relativno zvucna imena koja ce jos vise privuc raju na stadion.Rafael30 je napisao/la: Katalinić je trazio bonus za jesenju titulu, s tim da je ekipu preuzeo nakon 7-8 kola nije je ni zasluzio. A Sharbini se naljutio zbog visoke novcane kazne.
Probisvjet je napisao/la:@2334
Demantuj.
Sta su napisali ??? Da je imao visoka primanja ?! Ti to nisi znao ranije ?Kao razlog odlaska nezvanično saznajemo da je Katalinić imao visoka novčana primanja u Bihaću, dok sa igrama Sharbinija nije bio zadovoljan ni stručni štab ni rukovodstvo kluba.
Šarbini je dao Jedinstvu 1 šut na go i trčkaranje po terenu, a uzeo gomilu para...2343 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:@2334
Demantuj.Sta su napisali ??? Da je imao visoka primanja ?! Ti to nisi znao ranije ?Kao razlog odlaska nezvanično saznajemo da je Katalinić imao visoka novčana primanja u Bihaću, dok sa igrama Sharbinija nije bio zadovoljan ni stručni štab ni rukovodstvo kluba.
Čovjek je otišao jer nije klubu ponudio onoliko koliko je bio plaćen!! Ljudi koji se bave time su procjenili da za manje para mogu dovesti boljeg (ili bar nekog ko može više ponuditi klubu). Ljudi nisu dali Jedinstvu dovoljno, a imali su dosta velike plaće. Logičan slijed događaja je da se raskine saradnja jer za te pare se mogu dovesti 3-4 igrača iz PL.
Nemam namjere raspravljati se ni sa kime (ako te sta zanima pitaj na PP), samo sam ti napisao da to da je trazio X 000 KM što su neki napisali, je mahalska priča koju su pokupili u nekom od bihaćkih kafića). Budi pozdravljen ...
Kakvi oslabilo ovo nas ojačalo praktički kad je on igro imali smo 1 igrača manje...anonymous001 je napisao/la:ma kakav Sharbini... zabio jedan gol i to onima didovima u kupu USK-a ...
vise volim da igra nase dijete Anes Nuspahic nego Sharbini! ovo nas uopste nije oslabilo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.