BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Imal' ko jači
??

-
mostar0606
Ne znam sta da mislim ili osjecam. Odborjavanje do utakmice je pocelo odavno i nikako da prodje. NE SMIJEM da mislim kakvo bi ludilo i slavlje nastalo da pobijedimo sada Slovake, da ih razbijemo, ako Bog da. Jer, posliej kosarkasa i jos jednog ujedinjenja svih Bosanaca i Hercegovaca, Brazil bi bio jedna velika bajka - slavlje bi trajalo do 2014, a i tad, ko zna
...
____________________Begović___________________
____Mujdža____Bičakčić____Spahić____Salihović____
_____________Rahimić________Pjanić_____________
____Hajrović___________________________Lulić____
______________Ibišević_______Džeko______________
____Mujdža____Bičakčić____Spahić____Salihović____
_____________Rahimić________Pjanić_____________
____Hajrović___________________________Lulić____
______________Ibišević_______Džeko______________
samozeljo1987 je napisao/la:Imal' ko jači![]()
??
Ovakve navijače nema niko na svijetu. Mi smo duplo jači na svakom gostovanju nego kući.
uzimamo ovo 
Zilina - najsjeverniji grad BiH... 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Skontao Susic gresku iz prve utakmice i meni se svidja ovaj sastav koji ce veceras istrcati na teren...Na golu će stajati Begović, defanzivnu liniju će činiti Mujdža, Bičakčić, Spahić i Salihović. U veznom redu će igrati Pjanić, Rahimić i Lulić, a iza napadača Džeke i Ibiševića svoje mjesto će zauzeti Misimović.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Consigliere
- Kontakt:
Official?amerosm je napisao/la:Skontao Susic gresku iz prve utakmice i meni se svidja ovaj sastav koji ce veceras istrcati na teren...Na golu će stajati Begović, defanzivnu liniju će činiti Mujdža, Bičakčić, Spahić i Salihović. U veznom redu će igrati Pjanić, Rahimić i Lulić, a iza napadača Džeke i Ibiševića svoje mjesto će zauzeti Misimović.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Xamerosm je napisao/la:Skontao Susic gresku iz prve utakmice i meni se svidja ovaj sastav koji ce veceras istrcati na teren...Na golu će stajati Begović, defanzivnu liniju će činiti Mujdža, Bičakčić, Spahić i Salihović. U veznom redu će igrati Pjanić, Rahimić i Lulić, a iza napadača Džeke i Ibiševića svoje mjesto će zauzeti Misimović.
To je to.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Još malo jače od sat vremena..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
" onclick="window.open(this.href);return false; paris
Odoh, sretno nam bilo, da Bog da pobijedili!
Bože, pomozi nam, molim te
Bože, pomozi nam, molim te
" onclick="window.open(this.href);return false; pris 2011
Ako je to sastav za večeras, to je to, bolje od toga ne može.
Evo još malo linkova sa slovačkih portala, prevedite na Google, kažu Slovaci da smo odlični navijači, da nema problema, itd...
http://sportky.topky.sk/c/113108/riziko ... -dymovnica" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.sme.sk/c/6928835/pre-futba ... vakov.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo još malo linkova sa slovačkih portala, prevedite na Google, kažu Slovaci da smo odlični navijači, da nema problema, itd...
http://sportky.topky.sk/c/113108/riziko ... -dymovnica" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.sme.sk/c/6928835/pre-futba ... vakov.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Opet ti ovo nece hehe.iphone je napisao/la: pris 2011
Hoce li biti kakvih linkova kvalitetnih? 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
[youtube][/youtube]
NIKAD!
Bože, molim te, sad il' nikad...jel' dosta više te nesreće, pehova i sl.? Jednom nas pogledaj, večeras, molim te!
Volim te BOSNO!
NIKAD!
Bože, molim te, sad il' nikad...jel' dosta više te nesreće, pehova i sl.? Jednom nas pogledaj, večeras, molim te!
Volim te BOSNO!
neznam kako tosu moji privatni snimci iz parizaterabajt je napisao/la:Opet ti ovo nece hehe.iphone je napisao/la: pris 2011
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.