Idi na klix pa napiši svoje frustracije. Ovo je sportski forum, nemoj mi te seljačke politike.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Tako jePauk je napisao/la:Vidim Turci hoce da blokiraju transfer u Werder...opet nasa braca Turci pokazuju svoje pravo zlo lice...ali bitno je da ima dosta turskih zastava po BiH...i da se mi njima uvlacimo u gu.zicu dok rade ovo i ne samo ovo nego masivno investiraju u Srbiju...isto prica sa arapskom bracom
Dobra nam ova braca...lepo lepo
ti i takvi kao sto si ti mogu se samo saget' i popusit braci turcimaPauk je napisao/la:Ma na Klixu isto misle![]()
To su sve moji komunisti i de facto ateisti![]()
Al hajd dobro necu vise o tome druze
Izetov zastupnik je bio jedno vrijeme zaposljen i u FIFI, tako da svi racunaju i u Werderu da zna sta radi. Ako ovo sve izadje na dobro, moze se posteno zahvaliti svom zastupniku, koji mu je spasio glavu i izvukao ga iz Turske na ovaj nacin.Mozambik je napisao/la:Ljudi izgubise 4,5 miliona dok si rek'o keks, i on se cudi sto se zale.
Ma ne nemoguceNeutral je napisao/la:Pa šta su naši pisali Izetu i Harisu kada su igrali za Švicarsku![]()
Pronašli mu i djevojku, kletve, psovanje, bilo je tu svega.
Mi samo seremo, Turci su spremni da uhode, napadaju, tuku i sta sve ne.calcio je napisao/la:Doduse i nasi su ga navijaci sikanirali jedno vrijeme. Temperament je to...
Ribery je na slican nacin otisao iz Galatasaraya, njemu su dolazili kuci na vrata, jedva im je pobjegao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.