OnlyUnited je napisao/la:Odlicna formacija u kojoj bi se cak i Hajra snasla..rishaaa je napisao/la:Najjače od svega HajraMog'o si makar Hajro napisat,tako me asocira na neku ženetinu
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
OnlyUnited je napisao/la:Odlicna formacija u kojoj bi se cak i Hajra snasla..rishaaa je napisao/la:Najjače od svega HajraMog'o si makar Hajro napisat,tako me asocira na neku ženetinu
Zamisli još da im i Tino igraAmarinho je napisao/la:Ja ne kontam odkud vama taj optimizam.
Pa ovi crnci, arapi itd ce nas UNISTIT, sravnit za zemljom, osramotit pred fudbalskom evropom - koja ce to vjerovatno pratit jer je pa mozda i najatraktivnija tekma veceras.
Znaci gotovi smo...
kvota na Belgiju je sad oko 2,30 - bacaj te sve moguce na Belgiju.
kada bi u svakoj tekmi pobjeđivali favoriti fudbal niko ne bi gledao. mi igramo kući, ako nas krene znamo biti zajeb.ani ... dakle lakapo, iako nismo favoriti i iako nam ne ide u zadnje vrijeme slabo toga od ruke, sve je moguće!amerosm je napisao/la:Ruku na srce mi veceras nemamo sta traziti protiv Belgije, jer su daleko ispred nas...
Jedino cemu se trebamo nadati je to da ce NSBiH veceras ili sutra ujutro povuci rucnu i smijeniti onog wanna-be trenera.
U slucaju da ga smjene ja sam ubjedjen da cemo sa novim trenerom se bez problema plasirati na EP, jer imamo potreban kvalitet za to, samo je neko potreban da to fino ukomponuje.