Ne znam da bi ta dva napadača baš bila problem da je ostatak tima bio postavljen kako treba, nije to bio prvi put da igramo protiv nekog takvog tima, ali smo ih do te utakmice prolazili bez problema ...Nerminovic je napisao/la:Kipar je dokaz da se ne igra s dva napadaca.DragonGirl je napisao/la:Ne vidim zašto Vedad ne bi trebao biti starter protiv Andore, ne pričamo o Njemačkoj, Argentini, niti čak i o nekoj prosječnoj reprezentaciji
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Ne svidjaju se meni neki od ovih poziva. Na osnovu cega ce izbaciti Avdiju osim da ga stavi da igra protiv Austrije. Ista stvar vazi i za Hadzica. Ako ubaci ovu dvojicu debakl nam nije daleko a to nam bas ne bi dobro doslo. Ja po navljam napredak je ocit ali boga mi je ostalo materijala koji nam ne garantira niti bodove na Cipru. Avdiju gledam dovoljno dugo da mi je to vise i smjesno pricati. Hadzic ista stvar. Sramota me prijateljima vise objasnjavati ovu sjekiru u nasoj repki. Mateo Susic je mogao biti isproban i ja tu protiv nacionalnog kljuca ne bi imao nista.emil02in je napisao/la:Yebiga malo ste zaboravni,ako već Vedo ne igra u klubu normalno da mu moramo dati šansu protiv Andore i Austrije da se vrati u život.Ako je iko zaslužio da mu se pomogne onda je to Vedo,a ovi će otpasti nakon Austrije germanci u to ne sumnjam.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Andora je kvalifikaciona utakmica, ako ce Mesa nesto testirati neka to radi protiv Austrije, ove prve treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Vels se dobro namucio da ih pobjede, Bale iz slobodnog udarca cini mi se dao pobjednicki gol.
Slazem se 100 posto.calcio je napisao/la:Andora je kvalifikaciona utakmica, ako ce Mesa nesto testirati neka to radi protiv Austrije, ove prve treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Vels se dobro namucio da ih pobjede, Bale iz slobodnog udarca cini mi se dao pobjednicki gol.
Naravno. Zato Vedo sam a ne onaj levatNerminovic je napisao/la:Kipar je dokaz da se ne igra s dva napadaca.DragonGirl je napisao/la:Ne vidim zašto Vedad ne bi trebao biti starter protiv Andore, ne pričamo o Njemačkoj, Argentini, niti čak i o nekoj prosječnoj reprezentaciji
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odlican spisak,zvao je potencijalne koji su najblize reprezentaciji,vjerujem da ce vremenom otpasti oni koji ni kod Safeta nisu zasluzili pozive,ali uredu je sto zeli i on da se uvjeri na okupljanju da li su zaista reprezentativni kalibar.
Samo mi smeta forsiranje nase lige u vidu treceg golmana samo da bi se povecao broj igraca iz nase lige na spisku.
Samo mi smeta forsiranje nase lige u vidu treceg golmana samo da bi se povecao broj igraca iz nase lige na spisku.
Nad tobom sunce najljepše sja
To Mesa pripazi malo plavu bracu i tebi je Zeljo valjo.U napad Dzeko i Djuric kakav Ibisevic otiso na zivcima skroz.
Sastav.Sehic Mujdja Lulic Besic Zukanovic Cocalic Stilic Pjanic Dzeko Visca i Djuric.
Sastav.Sehic Mujdja Lulic Besic Zukanovic Cocalic Stilic Pjanic Dzeko Visca i Djuric.
Zasto Pjanic a ne Hasanovic?Alipasino je napisao/la:To Mesa pripazi malo plavu bracu i tebi je Zeljo valjo.U napad Dzeko i Djuric kakav Ibisevic otiso na zivcima skroz.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Reprezentacija Zeljmania Sportagentur Gmbh.Sabinho je napisao/la:Zasto Pjanic a ne Hasanovic?Alipasino je napisao/la:To Mesa pripazi malo plavu bracu i tebi je Zeljo valjo.U napad Dzeko i Djuric kakav Ibisevic otiso na zivcima skroz.
Sastav.Sehic Mujdja Lulic Besic Zukanovic Cocalic Stilic Pjanic Dzeko Visca i Djuric.![]()
![]()
![]()
![]()
Zašto Mesa ne obrati pažnju na Scuka?
Vec smo se uvjerili u nekvalitete Hadžića.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vec smo se uvjerili u nekvalitete Hadžića.
Može i Pjanić i on je Željovac ..Sabinho je napisao/la:Zasto Pjanic a ne Hasanovic?Alipasino je napisao/la:To Mesa pripazi malo plavu bracu i tebi je Zeljo valjo.U napad Dzeko i Djuric kakav Ibisevic otiso na zivcima skroz.
Sastav.Sehic Mujdja Lulic Besic Zukanovic Cocalic Stilic Pjanic Dzeko Visca i Djuric.![]()
![]()
![]()
![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Jeste, sjecam ga se kad je dao gol protiv Posusja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ja samo cekam da neko pocne pisati o teorijama zavjere oko Mahumutovica, sto nije pozvan !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-n ... elju/36621" onclick="window.open(this.href);return false;Sabinho je napisao/la:Jeste, sjecam ga se kad je dao gol protiv Posusja.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- samoposteno
- Kontakt:
dobro de nam ti reci sto nije pozvan i jel to mozda nije zasluzio poziv svojim igramaElegant je napisao/la:Ja samo cekam da neko pocne pisati o teorijama zavjere oko Mahumutovica, sto nije pozvan !!!
@samoposteno, na osnovu cega je Mahmutovic zaslužio poziv ? 3 nastupa u Plzenu i 1 gol, kad sabereš cijelu sezonu i golove u prethodnom klubu onda je u 18 nastupa zabio 7 golova. Solidan igrac, rutiner, dobro ce doci reprezentaciji u budućnosti ali nije Ronaldo kako ga neki ovdje žele predstaviti..
Mahmutović jeste zaslužio, ali u ovom trenutku je ispod i Đurića i Džeke, i naravno UVIJEK treba da ima jedan igrač iz domaćeg prvenstva, nadam se da će i ovog momka zvati u narednih par utakmica, a nekako i vjerujem da će se to desiti, jer glupo bi od Meše bilo da sada čitav tim izvrne, a Ajdin je zaslužio da obuče reprezentativni dres tako da očekujem da će Meša to i uraditi u budućnosti, samo ne vidim zašto bi ga se sada zvalo, teško je ubaciti tu još napadača, ali za razliku od Herr Safeta sada barem imamo napadače.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa jbt nama ne moze niko ugoditi.
Uvijek ce biti nezadovoljnih grla.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
A sto nema Scuka, Mahmutovica, Eldina Hadzica, Ermina Zeca, Harisa Duljevica, Zije Polje, Tomislava Spahovica, Dzevada Poturka, Dzenana Poturka, Mase i medvjeda

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mesa bravo za sve,mozda mi ovaj Cimirot ne odg,ima bokjih ifraca u Sarajevu,Duljevic mi je prije trebao dobit poziv,ja ne znam sta ljudi vide u Cimirotu stvarno
Zeljeznicar! 1921 !