Iz Tuzle s ljubavlju <3 Tuzlanski Pilsner
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Slabo sad, nisam ja osjetio al nisam tu dugo ni prošokumkalesic je napisao/la:Al' sto zna nekada smrditi kada se prolazi pored tvornice. Svaka cast ljudima koji zive u onom okruzenju, stvarno gusi...
Ja sam prije cesto pjesacio kraj tvornice, i taj miris nikada necu zaboraviti. Poslije farme sa pilicima, definitivno najuzasniji miris. Prevrne ti se sve u stomaku, ako si prije toga nesto pojeoFrutek je napisao/la:Slabo sad, nisam ja osjetio al nisam tu dugo ni prošokumkalesic je napisao/la:Al' sto zna nekada smrditi kada se prolazi pored tvornice. Svaka cast ljudima koji zive u onom okruzenju, stvarno gusi...sad koriste ekstrakt ne više prženi ječam
Tako je. Zato je alkohol poslan s neba.Frutek je napisao/la:Lako je sa nekom bezveze najteže je s onim koje ti se pravo sviđaju
Ja se jednom nalio i skupio muda al dok sam otišo u wc i do radnje ona otišla al prošlo me je sadCartman je napisao/la:Tako je. Zato je alkohol poslan s neba.Frutek je napisao/la:Lako je sa nekom bezveze najteže je s onim koje ti se pravo sviđaju
A kivi, brate pitaj Majestica i ove druge sto se zene ili su vec ozenjeni. Ovi ostali ti samo znaju kako ces dobit pic.ke, ali ti izgleda zelis nesto vise (ima i takvih).
a đesi milutine ti naso dijeliti ovdje savjetelegenda reala je napisao/la:Oj savjetnika za ljubavne probleme ,mali poslušaj Robov savjet ,najbolji je po meni ,možda ćeš se kasnije kajati ,zato u akciju
A to što ima momka ,nema nikakve veze ,to nije prepreka nikakva ,ona je sa momkom samo nako eto da se vodi da je u vezi