FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemoj tako, zaslužila su djeca LP što jest jest, al jbga baš se ne dajoker90 je napisao/la:Nek dodju na termin ako vec ne mogu u lp.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Odštampat ćemo UEFA CL plakate i dovućemo LED reklame u Vistafon. Motivisat ćemo ih opasno. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kad bi kakav stream bio u subotu to bi sjajno bilo. Neću biti u BiH, a vala textualno mi se ne pratiti nikako ..
železničar RS !!!
Kvazinovinari ponovo nisu proćitali pravilnik do kraja, treba saćekati, 4.9. da se vidi ko gdje igraKrajisnikBosnjak je napisao/la:Baš sad čitam... koja glupost, ne mogu vjerovati.Zukanovic je napisao/la:Evo piše na sport 1 da ne igramo ligu prvaka
Domestic champions path
The domestic youth champions of the 32 best-ranked associations in the 2017 UEFA association coefficient rankings (the same rankings used to decide access to the 2017/18 UEFA Champions League and UEFA Europa League). The 32nd-ranked association, Liechtenstein, have no domestic youth competition, so their place is taken by Hungary, ranked 33rd.
2015/16 final highlights: Chelsea win again
2015/16 final highlights: Chelsea win again
• Chelsea, who won the competition in 2014/15 and 2015/16 but lost last season's final to Barcelona, enter this path.
• If a team was eligible for both, they enter the UEFA Champions League path.
• A vacancy in the domestic champions path (including if a club is instead eligible for the UEFA Champions League path, for example Atlético Madrid and Internazionale Milano) was filled by the domestic youth champion of the next best-ranked association (in those cases Moldova and Iceland).
• The draw for both rounds of this path is at 14:00CET on 4 September.
Da ne pametujem i izvlaćim iz teksta, već se vidi da su prošli 33, 34 i 35. Znaći nije 7 već maksimum 4(realno 2)
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 29 avg 2018, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
**** mater ova fifa i uefa koda ih usanovic vodi. Kakva su ovo sranja u pm.
Nemoj te zaboravit pozvat tetovazu iz tuzle i bjeljine povest bar na neki nacin opravdaju platu.
Hilmo je skaut i nek mi preporuci koja je ekipa najaca pa da kipim upravljacka prava da im djecu i akademiju ubacim o da napravim samo odrzivi klub sa 800 km ,,
Btw: Jel istina da je duljevic igro za 60k km godisnje kod nas.
Nemoj te zaboravit pozvat tetovazu iz tuzle i bjeljine povest bar na neki nacin opravdaju platu.
Hilmo je skaut i nek mi preporuci koja je ekipa najaca pa da kipim upravljacka prava da im djecu i akademiju ubacim o da napravim samo odrzivi klub sa 800 km ,,
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
HahahahahahahaPitar6785 je napisao/la:**** mater ova fifa i uefa koda ih usanovic vodi. Kakva su ovo sranja u pm.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ponedeljak 17:20 do 18:30
Ponedeljak 21:20 do 22:30
Subota citav dan slobodan
Nedelja navece slobodan
Nedelja navece slobodan
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I ako je imao 60k, nije puno. Pet milja godišnje za kapitena i najboljeg igrača. Ja se ne bih ni sekunde bunio kad bi sad Adukor i Merso imali tu platu. Kako je bilo priča da neki amateri po 10 milja uzimaju...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Imao je hare vecu ... a imaju i merso i jos parskoroalen je napisao/la:I ako je imao 60k, nije puno. Pet milja godišnje za kapitena i najboljeg igrača. Ja se ne bih ni sekunde bunio kad bi sad Adukor i Merso imali tu platu. Kako je bilo priča da neki amateri po 10 milja uzimaju...
Pišeš za sebe ili za slobodne terene?Pantelija je napisao/la:Ponedeljak 17:20 do 18:30
Nedelja navece slobodan
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Amar Jasarevic potpisao prvi profesionalni ugovor sa FK Sarajevo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Talentovani krilni napadač juniora Akademija FK Sarajevo, Amar Jašarević, potpisao je danas u prostorijama kluba prvi profesionalni ugovor u svojoj karijeri.
Potpisao na 5 godina.
Potpisao na 5 godina.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nek mu je hairli i sa srecom 
Kakav je onaj Mehanovic, bil mogo kod nas
Desni bek, nece u Slobodu
Kakav je onaj Mehanovic, bil mogo kod nas
Slobodni termini u vistafonuHigh je napisao/la:Pišeš za sebe ili za slobodne terene?Pantelija je napisao/la:Ponedeljak 17:20 do 18:30
Nedelja navece slobodan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zbog papira ne može, ne bi mogo ni kod nas. Momak je inače mašina, prespreman, poslije tekme ode u teretanu, ali nije neki tehničar nit je kvalitet za ekipu koja se bori za prvo mjesto, ali da je lošiji od Hebiba na beku - nije.Stroj1946 je napisao/la:Nek mu je hairli i sa srecom
Kakav je onaj Mehanovic, bil mogo kod nasDesni bek, nece u Slobodu
FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Ja neznam ni jednog beka ni u federalnoj ligi da je gori od hebibaBordoSarajevo je napisao/la:Zbog papira ne može, ne bi mogo ni kod nas. Momak je inače mašina, prespreman, poslije tekme ode u teretanu, ali nije neki tehničar nit je kvalitet za ekipu koja se bori za prvo mjesto, ali da je lošiji od Hebiba na beku - nije.Stroj1946 je napisao/la:Nek mu je hairli i sa srecom
Kakav je onaj Mehanovic, bil mogo kod nasDesni bek, nece u Slobodu
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
cijena karte za sjever protiv celika je 8KM
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
https://www.fksarajevo.ba/bs/omladinski ... ajevo/4802
Kenan Dervišagić potpisao ugovor sa FK Sarajevo

Kenan Dervišagić potpisao ugovor sa FK Sarajevo
Bordo bijeli za život cijeli!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.