Bilo je sansi, ali ih nismo stisli i zavrsili.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Sreća Atalanta dobi Romu, sad smo četvrti, **** vam Leće majku
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ccc, ne mogu sebi da dodjem, dzaba se napi,ccc, kakve gluposti mi radimo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Da je imao malo srece, tri je mogao zabiti....penal je izveo preglupo, ali "kapiten" mu dade loptu...dobro, bilo je dobrih namjera da ovaj zabije gol i da progleda...ali kad dobijes nesto od "kapitena", onda to ne moze biti dobro..Pantelija je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:57Nesrecu?Juventinisimo je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:53Davida nece gol i nece...ja mislim da je sam na crti, ne bih zabio...koju nesrecu covjek ima..![]()
Valjda ce procepiti uskoro..![]()
Lik je invalid... Neokretni invalid koji ima prooblem da kontrolise i lagani loptu a da ne pricam o skoku i nekim driblinzima
Yildiz treba da izvodi SVE sto pozeli, ostali da mu se sagnu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Locateli, kakav god da je, skoro je neki penal odlicno izveo? Koji ba qurac izmisljamo toplu vodu kad zaostajemo, evo ox vcr vjv 8,9 bodova od 1.mjesta dok svi sve odigraju? Tu je razlika izmedju winning trenera i dobrih jarana trenera.
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
lopta jednostavno nije htjela u gol. Toliko smo sansi imali ali nece i to je to. Jedino sto im zamjeram jeste da penal suta najlosiji igrac (mentalno najpoljujaniji) a rezultat je 1-1. To je trebao na sebe preuzeti Locatelli kao kapiten, kao sto je u Veneziji prosle godine u zadnjem kolu za plasman u ligu prvaka. Ako ne on onda Yildiz, nikako david koji je skroz izbezumljen i izgubljen.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kakva 2 invalida su David i Openda za ne povjerovati...Prvi sto je epska prevara jos shvata klub kao sprdnju i izvodi neke idiotarije pri rezultatu 1-1 ne znam ni koji qurac su mu dali da puca treba ga nogom nabit u januaru a ne vracati u zivot.Trebao je Yildiz pucat i zavrsit
Jedan je Dusan.
Jedan je Dusan.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Prodati Davida podhitno
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ne mogu jao doci sebi da smo ”samo” odigrali 1-1 nakon silnih sansi. Ja ne znam Kako je Lecce uobce uzeo taj bod.
Kad je Milik spreman ?
Radije njega staviti Pa se imas barem cemu nadati..
Ova dva druga lika su totalno van igre.
Kad je Milik spreman ?
Radije njega staviti Pa se imas barem cemu nadati..
Ova dva druga lika su totalno van igre.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kako prijatelju? Koliku platu ima kod vas i ko bi mu takvu platu dao nakon ovakve polusezone? To je rizik free transfera.
Il Club più titolato al mondo!
Nista neočekivano da se toliko ibretimo.Pogba je napisao/la: ↑21 dec 2025, 14:32Ove "lakse" ekipe ce nama biti problem jer ce se grčevito braniti, a mi sve dok ne budemo imali cinizam pred golom i zabijali u dobrom procentu cemo imati problema jer mi nismo inter ili napoli koji su godinama na okupu i imaju glavu i rep i ovakve tekme im budu rutina većinom. Tesko je vjerovati u sve pobjede, to nije realno, ali pred nama je.
Ali fin i reality check za ove sto su omalovažavali Dusana. Nedostaje dramaticno.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 04 jan 2026, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jutro 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dali mu da puca penal kao da vrati samopouzdanje i on opuca penal kao malo dijete. Vjerujem da pucamo 10 penala on i ja, ako nista izjednaceni bi bili. Ne bi me dobio invalid sigurno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2026, 02:37Kakva 2 invalida su David i Openda za ne povjerovati...Prvi sto je epska prevara jos shvata klub kao sprdnju i izvodi neke idiotarije pri rezultatu 1-1 ne znam ni koji qurac su mu dali da puca treba ga nogom nabit u januaru a ne vracati u zivot.Trebao je Yildiz pucat i zavrsit
Jedan je Dusan.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Iskreno se nadam da cemo kupiti dva krilna igraca cim prije, jedan za backup Chicu a drugi Yildizu. Siptar je obicni cirkusant koji moze igrati turnire u malom fudbalu. Ako mu zdravih 5 mjeseci nije bilo dovoljno da se fizicki spremi bar za jedno poluvrijeme, onda nemamo sta dalje pricati. Zali Boze prodatih Weaha i Mbangule za sitnis, odlicne backup opcije.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ako ništa sinoć je Spaleti izveo 4-2-3-1 sa Mekenijem kao desetkom i odlično je to izgledalo, nije htjela **** u gol a i Falkone se u Bufona pretvorio sa par intervencija.
Ista formacija kao i Mota što je igrao.
Ista formacija kao i Mota što je igrao.
MANIJACI JUG 1987
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
Spaletti je preporodio Juventus i nikad opasnije i zrelije nismo izgledali. Nazalost sinoc lopta nije htjela u gol i gotovo. Plus im je golman branio sve moguce. Ide na bolje i treba podrska. Fino alla fine!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vise vrijedi da produze ugovore
1.Yildiz
2.Vlahovic
3.Mckennie
Nego bilo koje pojacanje. Da Spaletti ima Vlahovica i backup ranga zdrav Milik dobili bi sve ove kikseve.
1.Yildiz
2.Vlahovic
3.Mckennie
Nego bilo koje pojacanje. Da Spaletti ima Vlahovica i backup ranga zdrav Milik dobili bi sve ove kikseve.
Ma spaletti radi odlican posao nema sta. Gleda se bolji fudbal samo sto se nema srece Jbg . Jos da Ima normalnog napdaca
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
uz duzno postovanje, postujem tvoje misljenje al smatram da je Vlahovic kloc nevidjeni. Svi su mu se smijali kakve je flopove imao i kako se sramotio. Nemam nista protiv momka zna odigrati dobro ali nije za 12 miliona plate..tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 13:22Vise vrijedi da produze ugovore
1.Yildiz
2.Vlahovic
3.Mckennie