FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnje 3 ligaške.
Borac kuci
Posusje kuci
Igman gosti
Igman gosti
Prijedlozi da vidimo.
Prijedlozi da vidimo.
Adzem,Basic
Ali do zoga nece doci a mi nismo u situaciji da mozrmo navijat za smjenu nekoga,nego na bilo koji nacin pokusat izborit Evropu,preko lige jos nista nije gotovo,Siroki je ista meta isto odstojanje
Najbitnije je sad da se rijesi Zvijezda odmah kuci sa 3,4 razlike pa da se dobije Sloboda kako bi u dobroj atmosferi se okrenuli prema derbiju
Ali do zoga nece doci a mi nismo u situaciji da mozrmo navijat za smjenu nekoga,nego na bilo koji nacin pokusat izborit Evropu,preko lige jos nista nije gotovo,Siroki je ista meta isto odstojanje
Najbitnije je sad da se rijesi Zvijezda odmah kuci sa 3,4 razlike pa da se dobije Sloboda kako bi u dobroj atmosferi se okrenuli prema derbiju
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Utakmica PATNJA ZA OCI! Totalno razočaranje, čast pojedincima a to su Mekić i Drljo! Bender je zaslužio da bude zamjenski golman, prošle sezone kako je uspio onoliko utakmica bez primljenog gola je bas fantazija… Hajdarevic Beča momci hvala vam al vi niste za Želje!
Jasarevic je izgubljen isto kao da je tek počeo da igra ovu poziciju, ništa lošiji od Malica … Sramota je primiti 3 gola od zadnje ekipe na tabeli i dobro dobro se treba Sablja zapitati kako je to moguće… Prošli smo dole kompletne pripreme, gdje nismo morali platiti ni marke… možda je i to cijena poraza… SVI NA GRBAVICU!
Jasarevic je izgubljen isto kao da je tek počeo da igra ovu poziciju, ništa lošiji od Malica … Sramota je primiti 3 gola od zadnje ekipe na tabeli i dobro dobro se treba Sablja zapitati kako je to moguće… Prošli smo dole kompletne pripreme, gdje nismo morali platiti ni marke… možda je i to cijena poraza… SVI NA GRBAVICU!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ne treba nama neki aman stručnjak.
Treba nam brat od genija, budala, da nije tvrdoglav i da se malo razumije u fudbal.
Ovo što Edis radi je rasparcavanje ekipe, remecenje timskog duha, sa milion nelogičnosti.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Sad ne dolazi u obzir da ista mijenjamk tek je pocela polusezona bez para ni jedan dobar trener nece doci
I kad bi doso opet bi na pocetku bili
Malo sabura sad kad sam ja govorio neke stvari svi ste me skoro pljuvali i govorili da mrzim zelju
jedino dejo i jos njih dvoje ttroje je se slozilo sa mnom
Dzabe ti mourinho kad ti npr napadac fula citav go s 5 metara
Ugl sad s promjenim nista ne bi postigli samo bi se unazadili 5 koraka
A neko napisa mozda smo i halalli 3 boda igmanu za pripreme
Vala ne bi me ni to cudilo
I kad bi doso opet bi na pocetku bili
Malo sabura sad kad sam ja govorio neke stvari svi ste me skoro pljuvali i govorili da mrzim zelju
jedino dejo i jos njih dvoje ttroje je se slozilo sa mnom
Dzabe ti mourinho kad ti npr napadac fula citav go s 5 metara
Ugl sad s promjenim nista ne bi postigli samo bi se unazadili 5 koraka
A neko napisa mozda smo i halalli 3 boda igmanu za pripreme
Vala ne bi me ni to cudilo
Zeljo nije Sloboda iz Svrakina.Zeljini navijaci nisu zasluzili da ih vodi amater i da igraju igraci tipa Beca i ostali.Željo nije zajebancija nego veliko ime sa kojim se nesmije niko igrat.Zeljo se voli i on nije nicija prolazna stanica.Sram vas bilo ko god razmišljao drugacije tj u svoju korist a ne u korist kluba.
Previše se sere po Edisu, hajmo realno jučer smo do Igmanovog gola imali par finih šansi, Amoahu se otvorio prostor u onoj jednoj šansi kontam sad će se samo "sjuriti" na gol, hladno ga Velić/Mahmić stigoše, tu me strašno iznervirao jer ako si u nečemu jak onda bi valjda to trebala biti brzina.
Onda je Amoah imao još jednu polušansu gdje probio sa strane i prizemno centrirao/šutirao i to nije bilo loše jer nije mogao šta drugo uraditi, veći problem je što je Krpić kasnio i nije ga bilo u šesnaestercu, a Drljo nije bio ni blizu.
Drljo je također imao solidan šut i ono jedno fino otvaranje kada je mogao pružiti loptu Amoahu da izađe sam pred Ćemana. Uglavnom 4-5 prilika i poluprilika smo imali do njihovog gola, yebiga ljudi nije do Edisa što Drljo ne odigra pravovremen pas ili što Amoah ne iskoristi brzinu, to se ne može "natrenirati", to u datom trenutku ili uspiješ ili ne uspiješ svejedno je li ti na klupi Edis ili Guardiola.
U drugom poluvremenu smo ih stisli, par puta se im stoperi odlično reagovali nakon naših centaršuteva (što iz kornera, što sa krila), yebiga kad neće neće, pa onda Krpić onu loptu posla preko prečke...
Golovi Igmana su padali nakon individualnih grešaka naših igrača, mada hajde dva Igmanova gola u drugom poluvremenu su plod našeg pritiska, standardno je to svi odu gore a niko nema snage vratiti se nazad pa im Merso sa čekom od penzije oko vrata pobjegne u tranziciji.
Uglavnom po meni smo mi imali i mnogo gorih utakmica pod Edisom
Kao što rekoh apsolutno se mora poraditi na realizaciji i rješenjima u zadnjoj trećini terena, to nam je problem evo godinu dana. Možda će se to popraviti čim Krpić i Ara uhvate formu ali i zato treba vremena, ne može niko zabijati golove ako je nespreman a na njima se itekako vidi da su još uvijek nespremni pogotovo Hodžić.
Onda je Amoah imao još jednu polušansu gdje probio sa strane i prizemno centrirao/šutirao i to nije bilo loše jer nije mogao šta drugo uraditi, veći problem je što je Krpić kasnio i nije ga bilo u šesnaestercu, a Drljo nije bio ni blizu.
Drljo je također imao solidan šut i ono jedno fino otvaranje kada je mogao pružiti loptu Amoahu da izađe sam pred Ćemana. Uglavnom 4-5 prilika i poluprilika smo imali do njihovog gola, yebiga ljudi nije do Edisa što Drljo ne odigra pravovremen pas ili što Amoah ne iskoristi brzinu, to se ne može "natrenirati", to u datom trenutku ili uspiješ ili ne uspiješ svejedno je li ti na klupi Edis ili Guardiola.
U drugom poluvremenu smo ih stisli, par puta se im stoperi odlično reagovali nakon naših centaršuteva (što iz kornera, što sa krila), yebiga kad neće neće, pa onda Krpić onu loptu posla preko prečke...
Golovi Igmana su padali nakon individualnih grešaka naših igrača, mada hajde dva Igmanova gola u drugom poluvremenu su plod našeg pritiska, standardno je to svi odu gore a niko nema snage vratiti se nazad pa im Merso sa čekom od penzije oko vrata pobjegne u tranziciji.
Uglavnom po meni smo mi imali i mnogo gorih utakmica pod Edisom

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Realnost je da smo bez Santosa, Stile i Hodzica 50% slabija ekipa. Al povratkom Santosa ocekujem ubitacniji napada, da svojim prodorima otvara prostor Krpicu. Taman i da nece produziti ugovor, Santos mora igrati ako hocemo Europu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Bersaga
- Kontakt:
Poslije svakog kiksa sve isto, tjera se trener, 70% igrača i uprava. Onaj frajer stavlja parolu za kup jučer, da nam ništa ne znači i oprostio se od njega, ja sam oplakaoRaonffa je napisao/la: ↑26 feb 2023, 12:02Previše se sere po Edisu, hajmo realno jučer smo do Igmanovog gola imali par finih šansi, Amoahu se otvorio prostor u onoj jednoj šansi kontam sad će se samo "sjuriti" na gol, hladno ga Velić/Mahmić stigoše, tu me strašno iznervirao jer ako si u nečemu jak onda bi valjda to trebala biti brzina.
Uglavnom po meni smo mi imali i mnogo gorih utakmica pod EdisomKao što rekoh apsolutno se mora poraditi na realizaciji i rješenjima u zadnjoj trećini terena, to nam je problem evo godinu dana. Možda će se to popraviti čim Krpić i Ara uhvate formu ali i zato treba vremena, ne može niko zabijati golove ako je nespreman a na njima se itekako vidi da su još uvijek nespremni pogotovo Hodžić.

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- Mahalac1987
- Kontakt:
Generalno smo jucer slabo izgledali. Nekako dekoncentrisano, bezvoljno i nervozno. Bekovi katastrofa, u veznom redu je jedino Mekic nesto pokazao. Pljujemo po Stilicu, a realnost je da on i ovakav kakav jeste itekako doprinosi kreaciji. Najvise mi je zao nas navijaca, definitivno smo zasluzili puno bolje... Slazem se i da bi s ovom ekipom neki pametniji trener mnogo vise postigao, ali moramo biti svjesni situacije u kojoj se nalazimo i da bas nismo u prilici da biramo. Edis jeste ogranicen, ali je u trenutnim okolnostima, po mom skromnom misljenju, suludo mijenjati ga nekim trenerskim imenom ala Adzem ili Basic. Nadat se izlasku u Evropu, da barem malo prodisemo...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Mi u evropu možemo samo preko Kupa. I da smo pobijedili jučer nista nam ne bi značilo. Nas narod da nije ograničen ne bi 20 godina glasao za jednu stranku i je bi 20 godina poslije rata pričao o istom.
-
- Kontakt:
Mi smo trebali Vladimira Gacinovica dovesti za trenera. Covjek rasturao sa Novim Pazarom, 7 pobjeda vezao, pobjeđivao Partizan, TSC, remi protiv Vojvodine, a i protiv Zvezde bi uzeli bod da ih sudija nije sikanirao.Mahalac1987 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 12:40Generalno smo jucer slabo izgledali. Nekako dekoncentrisano, bezvoljno i nervozno. Bekovi katastrofa, u veznom redu je jedino Mekic nesto pokazao. Pljujemo po Stilicu, a realnost je da on i ovakav kakav jeste itekako doprinosi kreaciji. Najvise mi je zao nas navijaca, definitivno smo zasluzili puno bolje... Slazem se i da bi s ovom ekipom neki pametniji trener mnogo vise postigao, ali moramo biti svjesni situacije u kojoj se nalazimo i da bas nismo u prilici da biramo. Edis jeste ogranicen, ali je u trenutnim okolnostima, po mom skromnom misljenju, suludo mijenjati ga nekim trenerskim imenom ala Adzem ili Basic. Nadat se izlasku u Evropu, da barem malo prodisemo...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Tako je brtRaonffa je napisao/la: ↑26 feb 2023, 12:02Previše se sere po Edisu, hajmo realno jučer smo do Igmanovog gola imali par finih šansi, Amoahu se otvorio prostor u onoj jednoj šansi kontam sad će se samo "sjuriti" na gol, hladno ga Velić/Mahmić stigoše, tu me strašno iznervirao jer ako si u nečemu jak onda bi valjda to trebala biti brzina.
Uglavnom po meni smo mi imali i mnogo gorih utakmica pod EdisomKao što rekoh apsolutno se mora poraditi na realizaciji i rješenjima u zadnjoj trećini terena, to nam je problem evo godinu dana. Možda će se to popraviti čim Krpić i Ara uhvate formu ali i zato treba vremena, ne može niko zabijati golove ako je nespreman a na njima se itekako vidi da su još uvijek nespremni pogotovo Hodžić.
Kad bi doveli svemirski brod Gacinovic on bi napao titulu.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 12:29Realnost je da smo bez Santosa, Stile i Hodzica 50% slabija ekipa. Al povratkom Santosa ocekujem ubitacniji napada, da svojim prodorima otvara prostor Krpicu. Taman i da nece produziti ugovor, Santos mora igrati ako hocemo Europu
Sta je ovo advokasti tim za Sablju.Ja nikog a ni ostali nemogu nekog otjerat jer nisam to u mogucnosti.Ali mogu rec da frajer nema pojma o trenerskom poslu i da mu Zeljo nije Sloboda iz Svrakina a mislim da mu je taj tim rang sa njegovim znanjem.Nista protiv Sablje svaka mu cast dok je igro za Zelju ali nije za toga da vodi klub kao Zeljo.Neznam sta je tu toliko nejasno.
- MocMahale444
Alipasino je napisao/la: ↑26 feb 2023, 14:19Sta je ovo advokasti tim za Sablju.Ja nikog a ni ostali nemogu nekog otjerat jer nisam to u mogucnosti.Ali mogu rec da frajer nema pojma o trenerskom poslu i da mu Zeljo nije Sloboda iz Svrakina a mislim da mu je taj tim rang sa njegovim znanjem.Nista protiv Sablje svaka mu cast dok je igro za Zelju ali nije za toga da vodi klub kao Zeljo.Neznam sta je tu toliko nejasno.

Naravno da nema pojma, jedan od najgorih trenera ikad.
Sablja je sramota za nas klub.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mulalic i dalje na klupi poslije sramotnog poraza, 1. dan
Jos niste ovog bota ezdea banovali. Isfrustrano dijete dalje lupeta po temi?
Zanimljiv podatak, peta sezona zaredom prvu ligašku utakmicu druge polusezone nismo pobjedili. Mada eto dobili smo sad Leotara ako ćemo njega gledati kao prvu utakmicu.
18/19 Radnik izgubili 1-0 u gostima
19/20 remi sa Radnikom u gostima 0:0
20/21 remi sa pitarima na Grbavici 0:0
21/22 izgubili 2:0 od Veleža u gostima
22/23 poraz od Igmana
18/19 Radnik izgubili 1-0 u gostima
19/20 remi sa Radnikom u gostima 0:0
20/21 remi sa pitarima na Grbavici 0:0
21/22 izgubili 2:0 od Veleža u gostima
22/23 poraz od Igmana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.