Jel penal bio u BL?maxmore je napisao/la:
Čist Penal za Široki! Radnik nije oštećen. Slobodi nije sviran ni jedan penal u utakmici sa vama tako da...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
evo Velež će izgleda bod izvuć 
Jos tri kola do kraja polusezonetuzlak1987 je napisao/la:Kako cemo se dogovorit? Siroki jesenji ili polusezonski lider (prvak)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni je ovo polusezona 15 kola. A jesen 18 kola..hilmo je napisao/la:Jos tri kola do kraja polusezonetuzlak1987 je napisao/la:Kako cemo se dogovorit? Siroki jesenji ili polusezonski lider (prvak)
Eh sad... Nebitno zovite ga kako hocete.tuzlak1987 je napisao/la:Po meni je ovo polusezona 15 kola. A jesen 18 kola..hilmo je napisao/la:Jos tri kola do kraja polusezonetuzlak1987 je napisao/la:Kako cemo se dogovorit? Siroki jesenji ili polusezonski lider (prvak)
Jeste.MCMXLVI je napisao/la:Jel penal bio u BL?maxmore je napisao/la:
Čist Penal za Široki! Radnik nije oštećen. Slobodi nije sviran ni jedan penal u utakmici sa vama tako da...
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Velez bi vise uzeo bodova da je Obada ostavio nego eksperimentisao sa covjekom koji ne poznaje ligu..
svaka čast Karačiću, Vitez 22 boda 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Velež, Drina i Borac, adio.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ostaje Vitez i Mladost, imaju novac. Imaju atmosferu.SiouxLukavac je napisao/la:Velež, Drina i Borac, adio.
Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Siroki, Zrinjski i Radnik.
Znaci ostaje da se vidi jel Olimpik i Celik ostaju tj kako ce se skuckat za proljece. Olimpik ce sigurno napraviti ekipu za opstanak, a u Celiku valjda ne bude nekog raspada sistema na zimu :S
Prijedor i Travnik out, uvjeren sam to od starta jer ne mogu uzeti dovoljno bodova u gostima, a mogu kiksati kuci.
Slavija, Celik ili Olimpik. Jedan ispada
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 nov 2015, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Kme kme... Fulali smo penal i hvala Bogu pobjedili i bez tog navučenog penala. Osim toga pogledaj tablicu i tamo u dvanaestom mjesecu ponesi vazeljina...joker90 je napisao/la:Znaci ono je penal i nije Radnik ostecen? Dobro, hvala..maxmore je napisao/la:Po rugby kriterijima Sarajevo - Sloboda definitivno nije. Za nogometne uvjete čisti penal, nema šta ruka protivničkog igrača tražiti na Krstinom ramenu a ne da ga vuče.joker90 je napisao/la:Godina 2215! Fukare: Duljevic je trebao onda crveni dobiti, Ahmeta prebili, dedo mi pricao. Picic mu otecen bio zbog Barbarica!
Gdje je onaj iz Sirokog da mi objasni je li ovo kupljen penal i je li Radnik ostecen?
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Uh kako će reagovati ovi iz RSa jer po svemu sudeći pored Drine, Borca i Rudara, i Slavija može lako ispasti, pored njih tu su Velež i Travnik.
Olimpik će se izvući, imaju finu ekipu a i pare. Mladost i Vitez imaju solidne ekipe i već imaju fin broj bodova. Čelik je zlatna sredina i njih ne vidim kao ekipu koja bi mogla ispasti. Ostale ekipe se svakako bore za vrh.
Olimpik će se izvući, imaju finu ekipu a i pare. Mladost i Vitez imaju solidne ekipe i već imaju fin broj bodova. Čelik je zlatna sredina i njih ne vidim kao ekipu koja bi mogla ispasti. Ostale ekipe se svakako bore za vrh.
I ja sam misljenja da ce ovi iz RS da reaguju ili prave probleme zbog ovih ispadanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, ko im je kriv?SiouxLukavac je napisao/la:Uh kako će reagovati ovi iz RSa jer po svemu sudeći pored Drine, Borca i Rudara, i Slavija može lako ispasti, pored njih tu su Velež i Travnik.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sami su krivi, naravno. Sigurno će se buniti kao i do sad, al nadam se da to neće pit vode.
Olimpic, Vitez, Mladost, Čelik, Slavija, neko će da posjeti cvajtu, kakva će to borba biti 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Drinu pljackaju, Borca pljackaju, Rudar mozda nije niti zelio u PL.. Sami sebi krivi u tim ekipama
Radnik ima buget od 400 000KM pa su gore..
Radnik ima buget od 400 000KM pa su gore..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 nov 2015, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Tabela se gleda na kraju, bar ja mislim tako. I prosle godine ste vi ovako se qrcili pa ste bili najveci gubitnici na kraju sezone. Sa +7 odose na mjesto koje ne vodi u evropu.Ugrovacaboy je napisao/la: Kme kme... Fulali smo penal i hvala Bogu pobjedili i bez tog navučenog penala. Osim toga pogledaj tablicu i tamo u dvanaestom mjesecu ponesi vazeljina...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Premijer liga BiH - općenito
Ajde onda čekaj 30 kolo i nadaj se...
Koga će te sad suspendirat da dignete atmosferu?
Nemam se ja sta nadati prijatelju, tako ti je to. Vi ste jednostavno luzerska ekipa. Niko drugi ne moze ispustiti titulu kao vi protiv Zrinjskog npr, pa onda prosla sezona je jedinstven slucaj gubitništva u nasoj ligi. Opet ce Musa popiti nogu pa se vracati tamo negdje pred kraj po navici. Ako ne uzmemo titulu mi, uzet ce je Zrinjski ili Sloboda ako se pojaca na zimu. Siroki moze u evropu ako vam kone nase dozvole.Ugrovacaboy je napisao/la:Ajde onda čekaj 30 kolo i nadaj se...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.