C.Paul 0 poena
Randolph 14, ali ne igra u zadnjoj č. uopšte
samo se meni može desiti da ekipa nabije 30 razlike i igra sa rezervama 4/4,a glavni igrač hladi muda
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

legenda reala je napisao/la:Split CO- Cibona 1 2.40![]()
Trebalo bi proci , sigurniji sam u Golden State - Sacramentolegenda reala je napisao/la:Prošo
Indian-New York preko 109 poena (1pol)
čekam
Lakers-Oklahoma preko 94
Golden State-Sacramento preko 108
kakve su mi šanse

Makar me ovo izvuce da imam sta igrati za sutra, nakon katastrofalnog dana!Dejo je napisao/la:Pare ti idu na racun, ti mozes podici pare kada hoces i koliko hoces..Emirrr je napisao/la:Pa ne izgleda to lose, samo kada dobijes neki dobitak jeli to stavlja na taj tvoj "racun" i mozes time da raspolazes u daljnjem kladjenju, i imas li neki rok do kada moras da podignes te pare sa racuna!?
Ja za vcs kontam u singleu da zveknem La Lakers - Oklaholma vise od 95 koseva u prvom poluvremenu
Jesi kura*e sreće ne možeš ni 3 KM dobitadis.p je napisao/la:
Evo za veceras......![]()
![]()
![]()
Ovako cu svaki put stavljat....![]()
pa da vidim....
svaka cast za ovaj listic,nije lako pogodit ovoliko teniskih mecevaneko_iz_mase je napisao/la:Odigram Dallasa singl na 30 maraka i padnem. Odigram drugi listić na cenera, padnem na Lyonu zbroj golova.
Odigram 2 listića na marku, na jednom padnem na Jamesu, drugi prođem![]()
http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...
Baba ima previseever je napisao/la:Samo da pohvalima jarugu za ovaj potez sa pravljenjem accountaSvaka cast,vidi se da si pravi cova <3 Udaj se za moju baku
Kao sto nekad neko rece, nijedan sistem nece valjati ako ne pogadjas. Bitno je pogadjati!Interista je napisao/la:evo nasao sam jedan zanimljiv sistem kladjenja isprobat cu ga licno kako funkcionira http://www.onlinekladionice.info/sistem ... i-stupovi/

jes u Kuraviji samlegenda reala je napisao/la:A šta jaruga ti iplatio u Češkoj Fortuni depozit ,mali ako ti nešta nije jasno sa Češkim slobodno se javi![]()
![]()
Jaruga a gdje si ti sad u inostranstvu u Austriji ili Češkoj
Ti to ko znas ceski a ?legenda reala je napisao/la:A šta jaruga ti iplatio u Češkoj Fortuni depozit ,mali ako ti nešta nije jasno sa Češkim slobodno se javi![]()
![]()
Jaruga a gdje si ti sad u inostranstvu u Austriji ili Češkoj
25 kruna je 1 euro - i to ti je najmanji moguci ulog = 2 markeSamo F.K.S !! je napisao/la:Ti to ko znas ceski a ?legenda reala je napisao/la:A šta jaruga ti iplatio u Češkoj Fortuni depozit ,mali ako ti nešta nije jasno sa Češkim slobodno se javi![]()
![]()
Jaruga a gdje si ti sad u inostranstvu u Austriji ili ČeškojMa ova valuta im zajebana jaruga kolko je 1 km u ovim ceskim parama ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.