Nikakav problemboccaccio je napisao/la:Hvala Seyo sto si uslisio molbu i vratio nam sunce
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
neka mi netko kaže koji su sve igrači bili na prozivci,koliko je novih došlo?
Evo u plavom kvadratićuMostar47 je napisao/la:neka mi netko kaže koji su sve igrači bili na prozivci,koliko je novih došlo?

The Lions are prepared... AVFC!
ma znam za te u kvadratiću,ali mene zanima ko je sve došao na prozivku?
SEYO dž.š.Seyo_TM je napisao/la:Nikakav problemboccaccio je napisao/la:Hvala Seyo sto si uslisio molbu i vratio nam sunce
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Pa i mene zanima, ali ne moraš dabl postove pravit
. Mnogo se imena spominje, bićemo jači nego ikada!!!
, dobro malo je euforija ufatila, ali bez zeze, bićemo najveći kandidat za titulu, ali i za duplu krunu
ma znam bićemo najjači,Amar će to posložiti da nam neće nitko biti ravan.Imaćemo najači tim.
ajd ljudi strpite se malo..za sad nemamo nikakvih informacija i kad dodju ovi sa prozivke znacemo vise..meni je najbolji potez uprave sto ce vjerovatno zadrzati vecinu dosadasnjeg kadra jer se momci sad jos jednu sezonu vise poznaju i uigrali su se dodatno..jos jake pripreme i mislim da bi to trebalo biti dovoljno da klub bude u vrhu naredne sezone..
-PAJA Fan Club!!
ma sve je to u redu,ali nama trebaju pojačanja da budemo još bolji,a tu je i LP
Ne spominju se ovolika imena bezveze, od ovih spomenutih 20 igrača sigurno će jedan od njih doći
. Ma biće sve jasnije za par dana, ja samo znam da ćemo biti jači nego prošle sezone, još smo prošle sezone imali slabu jesen, jer se ekipa tek upoznavala, a bljesnuli su na proljeće. Europa, mah ja to smatram trenutno dodatnim utakmicama od kojih će klub klepit dobru lovu i ta će mu lova samo pomoći, obrukati se nećemo, a uz malo sreće, možemo u 3. pretkolo i imali bi još 4 zagarantovane utakmice u Europi. Željo se tek diže na noge, i ako ovako nastavimo, postat ćemo stabilan klub, kojem će ambicije biti grupne faze europskih takmičenja. Naravno, to je želja svih nas i dan-danas, ali nedostatak sreće i velika nepravda kad igramo protiv velikih klubova nas ograničavaju da napravimo korak više - grupnu fazu. Nije nemoguće, ali je teško.
među ta 23 igrača koja su se pojavila na probnoim radu ima li poznatih lica?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mene je samo strah da nas UEFA ne ukine, i nicega vise. O sastavu i ne razmisljam, nego samo molim Boga da dobijemo nekog lakseg u ponedjeljak, ali opet pod uslovom da UEFA-i ne dodjemo do grla.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
cemu strah manijace,sredit ce to nijaz..Baja_Zvjerka je napisao/la:Mene je samo strah da nas UEFA ne ukine, i nicega vise. O sastavu i ne razmisljam, nego samo molim Boga da dobijemo nekog lakseg u ponedjeljak, ali opet pod uslovom da UEFA-i ne dodjemo do grla.
-PAJA Fan Club!!
Ma vidis da se nasa "troglava"ašdaja ne moze dogovoriti ,nego znas kad ce se dogovoriti kad pođu kvalifikacije za Euro radi reprezentacije a klubovi ce najvjerovatnije "popusiti" ovu sezonu sto se tice nastupa u evropi!
HSK Zrinjski Mostar
Bio Zeba !
Imate vijest na pocetnoj.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
To znaci da je 100% zavrsio papire sa RusimaDino_TM je napisao/la:Bio Zeba !
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- elninho_resTO
- Kontakt:
ja samo cekam ove sa sto su bili na prozivci da prozbote koju,od pileta se ocekuje najvise 
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nije jos zavrsio papirologiju!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:To znaci da je 100% zavrsio papire sa RusimaDino_TM je napisao/la:Bio Zeba !
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-38296.htm
The Lions are prepared... AVFC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.