La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Sve se vise pise o trampi Griezman-Saul,ne razumijem sta ce Simeone u tom slucaju sa Felixom 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nakon Suareza, poklanja im se i Griezmann
Jbg, mora se nekako skinuti druga najjaca plata u klubu.
Barto je genije
Barto je genije
Florentino Perez (2012): “Coentrao? Well, he is a little bit moronic. He drives without a license!"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jordi Alba da se ugleda
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
New audios of Florentino Pérez have been leaked which hear him call Cristiano Ronaldo "an imbecile" and Mourinho "an abnormal"
This comes after he was caught calling Raúl and Casillas "the two greatest scams of Madrid"
Ima li neko da je ostao a da ga Perez nije popljuvao.
Kakav idiot vodi klub. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo rijeci hvale za svoje zaposlene 
Reče čovjek koji navija za klub gdje je Hasan Salihamidžić sportski direktor.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ne znam šta je smiješno ali opet kad pomislim s kim se raspravljam sve je jasno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Čekaj, kakva je sad ovo razmjena i šta će Atletiko s njom?
Jedino ako namjeravaju prodati Felixa jer Grizman i Felix ne mogu zajedno igrati.
Jedino ako namjeravaju prodati Felixa jer Grizman i Felix ne mogu zajedno igrati.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Shategabri
- Kontakt:
Vrlo vjerovatno, Felix je imao finu sezonu, mada je pred kraj pao sa formom, a i povrede su učinile svoje.
Na Euru se nije proslavio.
E sad problem je što su oni njega platili 130 miliona, to im neće niko sad dati.
Ako i bi neko od ovih ludih Engleza, mislim da u ovoj situaciji neće sigurno.
Na Euru se nije proslavio.
E sad problem je što su oni njega platili 130 miliona, to im neće niko sad dati.
Ako i bi neko od ovih ludih Engleza, mislim da u ovoj situaciji neće sigurno.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Jel malo Messiju 20 mil po sezoni
Još Griezmanna i ko zna koga još za bagatelu da bi i tako potpisao
Jes ih yebo Barto, najzadrtiji Madriđanin da je ne bi ovako
Još Griezmanna i ko zna koga još za bagatelu da bi i tako potpisao
Jes ih yebo Barto, najzadrtiji Madriđanin da je ne bi ovako
Koševo Zapad
Atletico igra u foirmaciji sa dva napdaca.a trenutno u rosteru ima samo 3 takva igraca Suarez,Correa i Felix tako da je Grizman potreban itekako.Sezona je duga i ima tu prostora za sve njih.
Samo je Suarez CF.
Grizman, Felix ili Correa iza njega.
Potpuno besmislen transfer.
Grizman, Felix ili Correa iza njega.
Potpuno besmislen transfer.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- anonymousHD
- Kontakt:
Velik je Perez, veoma velik! Puna podrška! Zna on dobro da nijedan igrač nije iznad kluba, kao u nekim drugim klubovima, gdje guze dadnu.
Perez bi guze za Messija daoanonymousHD je napisao/la: ↑15 jul 2021, 10:56Velik je Perez, veoma velik! Puna podrška! Zna on dobro da nijedan igrač nije iznad kluba, kao u nekim drugim klubovima, gdje guze dadnu.
"Jadnom Casillasu nedostaju dva prsta. Znam ga jako dobro. Kratak je. Kad ima problema s djevojkom, preskače treninge. On je poput psića. U njemu je nešto djetinjasto", 2008. je govorio Perez.
Prvi čovjek Reala nije se na tome zaustavio, odnosno istakao je i da je odvratno što svi vole Casillasa.
"Svi vole Casillasa, to je odvratno. Užasno. Ali, naravno, sve je to fudbal. Pogledajte, nizak je i ne vidi dobro. Rekao sam njegovom agentu: 'Čovječe, odvedi ga oftalmologu. Mislim da je kratkovidan'. Kunem se da sam to rekao. Takav je prijedlog za njegovo dobro", istakao je Perez.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa nije jednom pokušao kad bi nanjušio da ima eventualno prilikuRajaz je napisao/la: ↑15 jul 2021, 12:42Perez bi guze za Messija daoanonymousHD je napisao/la: ↑15 jul 2021, 10:56Velik je Perez, veoma velik! Puna podrška! Zna on dobro da nijedan igrač nije iznad kluba, kao u nekim drugim klubovima, gdje guze dadnu.
Još kad je vidio da je Messi labilan...
Casillas je papuča teška, onoj Sari je iz džepa virio, na kraju haj ti momak.
Al opet u Realu je dobar bio, Pero tu malo serucka.
Koševo Zapad
- Felixians4
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.