mogo se neko i reg

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tako je mene jedna ispalila , a ja pravo puko u nju al dzabaMegamon je napisao/la:Samo sto ti na kraju kaze volim ja tebe al' k'o druga.Emir_ZENICA je napisao/la:Ma brate kivi samo opusteno.Lagano popricas sa njom kroz "zajebanciju",i ono maherski spomenes : A sto mi ne bi otisli na kafu ili na pivoLagano ce prisati (TO UPAMTI ! ) i izadjes sa njom,lagano kroz pricu se nabacujes
Naravno podrazumijeva se da platis pice ili sta vec,ako vec nemas,jbg posudi
Polako upadas u semu,ne moze sve preko noci
Lagano u razredu,pohvalis frizuru,patike tamo vamo ,opet na kafu i tako u krug.I kad skupis hrabrosti pitas je dal bi moglo biti sta izmedju vas ,a odgovor ce biti nemam
pazi sta ti kazem ..
Vako sam i ja polako i evo 6+ g. u vezi![]()
kad se sjetimQUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
pu yebemu zivot, kad se sjetim kad sam bio 1-2 razred, ovo je bilo neizbjezno, i sad bi gledao
Digimoni, Pokemoni, Dragon Ball Z, ahhh joj neva vise ovakvih crtanih danas, ove bi i sad mogao pogledati
ja sam ovo kupov'o ko budala.Samo F.K.S !! je napisao/la: ovo je bilo konza
imao sam nesto slicno ovome, davno ovakvo sto kupio, uslikat cu sutra i pokazati ako ne zaboravim i ako nisam bacio u smeceSamo F.K.S !! je napisao/la: ovo je bilo konza
Gdje ba 2 velika čipsa za 70 kf?????Samo F.K.S !! je napisao/la:**** ti trebe ja se za malo manje od 3 km najedoh u pmSad otiso do DP-a uzeo 2 cipsa velika za 70 kf kenijadu 1 km i smoki
ma napis'o sam dosta toga, al sam izbris'o. reko da pravim novi profil pa da izbrisem sve postove, i da neko ne vidi. skontam ima dosta raje iz jablanice, pa znas kakav je narod. ovo mi je novi profil. a lose skroz u pm. uglavnom isp'o sam pizdaadis.p je napisao/la:@kivi, sta je s onom trebom, kako prodje dan, nista nam se ne hvalis...![]()
![]()