FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 01 sep 2018, 20:31

AlfredNobel je napisao/la:I onda mi neko počne filozofirati da su to dobri momci, da to bodri ekipu, da im se trebam pokloniti i slične gluposti. Najobičniji nadrogirani narkomančići, kojima je neka furka baciti baklju i praviti nerede. Štetiš izravno svom klubu i ti navijač? Jesi racku moj.. Klepiti kaznu od nekoliko utakmica i to je to.

@BTX
Gledam i ja preko Moja TV. Govorim ovim što pitaju za link, nema ga.
Od rijeci do rijeci 100%, posljednji put kad smo to govorili proglasise nas izdajicama ubjedjujuci nas kako su to jedini pravi navijaci koji prate svoj klub svugdje, daruju krv itd itd, a zapravo najvise raje s istoka ide na gostovanja i podrzava sve akcije, i nadje se par narkomancica sa topovskim i bakljama i izazovu incident da sad svi moraju kuci ici! Niko mi ne moze reci da ti debili misle dobro klubu i da podrzavaju ovaj klub, stavise tjeraju i ovo malo normalne raje sto ide na utakmice :puke:

P.s. respekt zenicanima za skandiranje Vedran Puljic zajedno s hordama :bow:
1946~

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 sep 2018, 20:32

hz033 je napisao/la:Ma kakvo je ovo preseravanje, hebem im pleme, kako ih nije stid, fol krizni stab zasjeda zbog tri baklje u terenu.
Sto se neko preserava da nam uzmu bobe na silu haman. Fuuuj,**** ti savez i drzavu i lopovluke !!!!!!!!!!!!!
Ne laprdaj ako ne gledas, dva pita se prekidalo jer su gadjali golmana topovskim, pa su ubacili baklje dvije, pa onda opet dva topovska pa onda bakljadu u teren ubacili... dva puta javno opomenuti, jel treba mozda transparent molbe da se ponasaju ljudski????
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BlaBlaTron
Kontakt:

Post Postao/la BlaBlaTron » 01 sep 2018, 20:33

Prvog lika koji je bacio topovski udar ili baklju su ostali navijaci odmah trebali nasutati i izbaciti sa stadiona da nikome vise ne padne na pamet. Zbog par klosara obraz gubite kao grupa navijaca. Rijesite se ovih klosara zbog sebe.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 sep 2018, 20:35

ThrillerHz je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:I onda mi neko počne filozofirati da su to dobri momci, da to bodri ekipu, da im se trebam pokloniti i slične gluposti. Najobičniji nadrogirani narkomančići, kojima je neka furka baciti baklju i praviti nerede. Štetiš izravno svom klubu i ti navijač? Jesi racku moj.. Klepiti kaznu od nekoliko utakmica i to je to.

@BTX
Gledam i ja preko Moja TV. Govorim ovim što pitaju za link, nema ga.
Od rijeci do rijeci 100%, posljednji put kad smo to govorili proglasise nas izdajicama ubjedjujuci nas kako su to jedini pravi navijaci koji prate svoj klub svugdje, daruju krv itd itd, a zapravo najvise raje s istoka ide na gostovanja i podrzava sve akcije, i nadje se par narkomancica sa topovskim i bakljama i izazovu incident da sad svi moraju kuci ici! Niko mi ne moze reci da ti debili misle dobro klubu i da podrzavaju ovaj klub, stavise tjeraju i ovo malo normalne raje sto ide na utakmice :puke:

P.s. respekt zenicanima za skandiranje Vedran Puljic zajedno s hordama :bow:
Ma znam ja to odavno, uprkos što ih brane ovdje i ne da se na njih. Najgore je ako se sad registruje rezultat za njih zbog klošarčića. Isprazniti ih i neka se nastavi, aBd će tako i biti.

Koliko sam se iznervirao ebote.. Jedva dočekao da pogledam tekmu i zbog defekata bezveze problem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 01 sep 2018, 20:35

Haj prekid okej, trebalo je prekinuti

Al sta odlucuju 15 minuta kao da je novogodisnji vatromet bio, a ne tri baklje.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 01 sep 2018, 20:36

AlfredNobel je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Ma kakvo je ovo preseravanje, hebem im pleme, kako ih nije stid, fol krizni stab zasjeda zbog tri baklje u terenu.
Sto se neko preserava da nam uzmu bobe na silu haman. Fuuuj,**** ti savez i drzavu i lopovluke !!!!!!!!!!!!!
Ne provaljuj se, šta je kriv Savez i država? Dođe papan i baca baklje, a važna tekma za klub. Odstraniti orangutane i neka ih pravo našutaju specijalci do busa.
Hajde ba ne jedite ****, vratite se u utakmice 1997-2000, po 50 baklji u terenu, nevidi se nista pola sata, razidje se i nastavi dalje. Kakv crni krizni stab!!!!!!!!!!!!!!!!!! Osim ako mozda niste bili klinci tih godina, pa sad pametujete po forumu a na tri utakmice bili !!!!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 01 sep 2018, 20:36

najnesposobniji savez na svijetu, pa idioti jedni nisu ljudi došli gledati kako vi zasjedate pola sata, to se odluči u 2 minute a ne 20 ....

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 sep 2018, 20:37

miky_hz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Najgore sto ce sad poslat sve kuci, zbog 10-15 idiota!
Zbog ovog ne podrzavam Horde, zbog ovog je Istok majka!
Upravo tako.Dosta raje ima sa ostalih tribina,i vjerujem da su i oni zgrozeni isto ovako.Dno dna. :thumbdown:
U nevjerici sam majke mi, putujes satima do stadiona i onda zbog par idiota te posalju kuci nakon 15 minuta utakmice.... Da ne kazem da su s ovim opet igrace zajebali, u trenutku kad smo mi imali inicijativu oni opet prekidaju utakmicu i ne bi me cudilo da nas opet kostaju bodova...

Zaboravili su da je prosle godine topovski skoro ubio momka na sjeveru, tad je nekad i poceo raspad Hordi
1946~

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 01 sep 2018, 20:37

AlfredNobel je napisao/la:
Ne provaljuj se, šta je kriv Savez i država? Dođe papan i baca baklje, a važna tekma za klub. Odstraniti orangutane i neka ih pravo našutaju specijalci do busa.
zato sto se svako kolo ovakve stvari desavaju a samo na nama se sila prosipa

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 01 sep 2018, 20:37

Dušmani oni narkomanski, mamaru vam klošarsku nabijem, niste vi navijači nego dušmani ovoga kluba!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 01 sep 2018, 20:37

Izbaci ****, IZBACI !!!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 sep 2018, 20:38

Hajde yebem vas nesposobne, il zadnja opomena ili izbacit. Sta se zasjeda toliko jbt
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 sep 2018, 20:38

Ne seri šlageru, garant si i ti jedan od takvih, pa braniš ovakav papanluk.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 01 sep 2018, 20:38

a ove sudije prave što veću pauzu kako bi izrekli što veću kaznu za FKS i dobili što više para da mogu uživati u obilnim ručkovima .....

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 sep 2018, 20:39

Amaterizam saveza. Ne odobravam ovo od Hordi, al ovo je preseravnanje čisto.

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 01 sep 2018, 20:39

Posljednje upozorenje navijačima Sarajeva. Ako se ponove ispadi, tribina će biti ispražnjena.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 01 sep 2018, 20:39

Pa sta rade ovo majmuni
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 sep 2018, 20:40

Lik ih hladno brani hahah koja smo mi smijurija...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 sep 2018, 20:40

betrezengorbachev je napisao/la:Posljednje upozorenje navijačima Sarajeva. Ako se ponove ispadi, tribina će biti ispražnjena.
Nek prazne samo nek ne prekidaju pa da se nesto registruje nedo bog mimo terena.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 01 sep 2018, 20:40

Garantujem da će se naći neki mungos i opet izazvati incident...u inat dušmanima jel?! :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, BungaBum, johntravolta123, perodeformero, rimljanin90, ronaldo99 i 58 gostiju.