Ne kritikuj reci de pojedinci da si ubaceni elementesprit24 je napisao/la:Stvarno je retard Husref. Vraca tatara na beka a hebiba stavlja u napad

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne kritikuj reci de pojedinci da si ubaceni elementesprit24 je napisao/la:Stvarno je retard Husref. Vraca tatara na beka a hebiba stavlja u napad
Koji si ti faktor da nekoga nazivaš balavcem??siroliver69 je napisao/la:Evo vidite, dok je ovakvih cirkusanata ko ovaj alfred, može im se svima do kad hoće. Eee balavceAlfredNobel je napisao/la:Dosadan si.siroliver69 je napisao/la:Nemamo mi šta tražiti sa ovim trenerom i da dobijemo ovo
Glup si.siroliver69 je napisao/la:Evo vidite, dok je ovakvih cirkusanata ko ovaj alfred, može im se svima do kad hoće. Eee balavceAlfredNobel je napisao/la:Dosadan si.siroliver69 je napisao/la:Nemamo mi šta tražiti sa ovim trenerom i da dobijemo ovo
Osjecam se indirektno prozvanimKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ima li ko Husrefov broj da ga trznem, da mu dam par sugestija. Ipak smo mi ovdje treneri, imamo fudbal u malom prstu, a svi zajedno kad se skupimo ne mozemo u Vrbanjusi igrati.
Alfred je za tebe Nobelsiroliver69 je napisao/la:Evo vidite, dok je ovakvih cirkusanata ko ovaj alfred, može im se svima do kad hoće. Eee balavceAlfredNobel je napisao/la:Dosadan si.siroliver69 je napisao/la:Nemamo mi šta tražiti sa ovim trenerom i da dobijemo ovo
Pusti njega, čim kontriraš ili das svoje mišljenje u vezi nekog igrača ili u ovom slučaju trenera, a suprotno je njegovom, dobiješ salvu uvreda da si ili rodjak ili rodbina ili prijatelj dotičnim, smiješan lik..siroliver69 je napisao/la:Evo vidite, dok je ovakvih cirkusanata ko ovaj alfred, može im se svima do kad hoće. Eee balavceAlfredNobel je napisao/la:Dosadan si.siroliver69 je napisao/la:Nemamo mi šta tražiti sa ovim trenerom i da dobijemo ovo