FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaja će pod babukom biti kao Lucas Vasquez u Realu 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ono sto me najvise raduje je Hajdarov napredakkerimatomic1921 je napisao/la:Svaka cast Amare, svaka cast i igracima. Zera i Kemo brz oporavak. Zaime odlazi sve ti ****.
Mujezinovic je brzi od Zeca, bar za 30%. Jos jedan veznjak i mi smo spremni.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Samo se Mema čuje na ovim prijateljskim utakmicama, ne znam jesam li čuo Amara kako treba ili ja tripujem 
Još tri prijateljske imamo. Sochi 10.2. i Oleksandrya 11.2, te u Sarajevu generalku s Olimpikom koliko sam skonto.

Još tri prijateljske imamo. Sochi 10.2. i Oleksandrya 11.2, te u Sarajevu generalku s Olimpikom koliko sam skonto.
Obožavam gairfo je napisao/la: Ono sto me najvise raduje je Hajdarov napredak![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Danas je bio dole kod kamere Mema, a Amar na suprotnoj strani, ali cuje se puno fkt, neke instrukcije dijeli vazdabraco je napisao/la:Samo se Mema čuje na ovim prijateljskim utakmicama, ne znam jesam li čuo Amara kako treba ili ja tripujem

Sipovic=Stam
Aferim dečko
Mujo zanimljiv jako
Stanić ovakav,je za Igmana
Šaban sjajan
Žuti baš napredak
Ostali
Zajmović
Spavaju li mirno lob.....i?
Aferim dečko
Mujo zanimljiv jako
Stanić ovakav,je za Igmana
Šaban sjajan
Žuti baš napredak
Ostali

Zajmović

Spavaju li mirno lob.....i?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Onog Klepača nisam ni skonto da igra
Jes lijepo i neobično vidjeti Amara 
Elem, fina se ekipica nazire, onako, solidno. Ima tu još nekih rupa ali polako.
Ovu polusezonu iskoristiti za formiranje te neke okosnice, faktički čitava polusezona nam može poslužiti kao priprema za sljedeću, gdje već treba očekivati borbu za svašta nešto.

Elem, fina se ekipica nazire, onako, solidno. Ima tu još nekih rupa ali polako.
Ovu polusezonu iskoristiti za formiranje te neke okosnice, faktički čitava polusezona nam može poslužiti kao priprema za sljedeću, gdje već treba očekivati borbu za svašta nešto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Amar Osim: Možda dovedemo još jednog igrača u veznom redu
https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... edu/305711
https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... edu/305711
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pozdrav manijaci. Samo da pozdravim druga kongracjulesn
https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-p ... lju/305683
Nemoj se vise glupirat po nasoj temi.
Sretno Zelji u nastavku. Pozdrav Muhi,Ajzei,Giu,Avliamiju i ostalim

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Ko god vam pise na temi a hajca vas, vjeruj nisu navijaci Zelje, cast izuzetcima koji su tu da malo provocirajuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pozdrav manijaci. Samo da pozdravim druga kongracjulesn

KingrateUK nije navijac Zelje, njeg ignoraj. Hvala sretno i vama

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Pokusa me momak izofirati, a ja dosao s jednom normalnom namjerom i to se obistinilo. Frajer do prekjucer spominjao ovcinu i oprastanju njegove naknade, a momak zaveden sa profesionalnim ugovorom ima dvije sedmice. Uredno smo to platili, a Seid je isao kroz ovaj dogovor. On zna da ce biti jos jedam transfer na ljeto, a svi nam igraci po jos 2 i po sezone pod ugovorom. Pa moze, jedino da platite ali malo vise od ovoga. Posto je Mujezinovic zajebo Ibru, bili smk blagi sa uslovima. Inace mislim da necemo. Jeftini menadzerski trikovi kongratea, nema veze, majstore probao si. Ne zamjerim ti kacenje privatnih poruka, ali eto valjda shvatis da ima i neko normalan ko se javi na vasoj temi, da nije sve u nekoj mrznji. Takodjer, ja ne smatram kao pojedinci da smk vas nesto oderali. Morali smo dobiti neke pare, kakve god, a sad sto nasi nisu odustajali, to bi vec nazvao umijecen. Takodjer ovim potezom i svakim narednim smatram da se radi na napretku bh fudbala. Tako cemo mozda i mi sutra morati platiti za nekog vaseg igraca, nikad se ne zna
Sretno Zelji, dobro gazite na ovim pripremama, samo naprijed. Pozdrav za nornalnu raju i jedva cekam tekme sa vama.
P.s. kako ja znam, ovo nije tacno sto su napisali ali tu je to negdje, ovo sa procentom je pogresno totalno ali nema veze.
Sretno Zelji, dobro gazite na ovim pripremama, samo naprijed. Pozdrav za nornalnu raju i jedva cekam tekme sa vama.
P.s. kako ja znam, ovo nije tacno sto su napisali ali tu je to negdje, ovo sa procentom je pogresno totalno ali nema veze.
Kakvu ba normalnu raju.Jeko ovdje normalan.Ne gumo ove satre lafo pozdrav za normalnu raju.Sta tebi znaci bit normalan.Kako ces bit normalan a pitari ti bjeze 15 boba.
Danasnja igra ohrabruje pred nastavak sezone
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Denis Žerić će pauzirati tri ili četiri dana nakon čega bi trebao nastaviti trenirati sa ostatkom ekipe
U Želji si stigao kao veliko pojačanje, najveće te sezone, međutim više si vremena proveo na klupi ili pod suspenzijama nego na terenu. Da li je to posljedica neke tvoje loše forme ili je problem bio druge prirode?
"Stojan kada je igrao, Željo je bio drugi i uzeo je Kup, a kada je Stojan prebačen na klupu, tada je Željo ispao u prvom kolu Kupa i imao je pet poraza, te je bio četvrti. Te suspenzije i lažno podmetanje idu na čast onima koji više nisu u klubu. Stojan je ostao veliki profesionalac i nije se ponižavao i nikome sklanjao da bi igrao za Želju. Svi znaju ko sam i šta sam. Moja forma je bila top, a to što neko okrivi Filipa Arežinu i mene za10 minuta igre, a ovi što su igrali 75 minuta i nisu pobijedili, e to samo pokazuje kakve su neznalice radile u bh. fudbalu. Ti ljudi misle da sve znaju, a mogu samo prašak da prodaju u svojoj firmi. Samo prašak. Nisam se oglašavao šest mjeseci, a mnogi su pisali neistine o meni. Kada ide 16 igača u Široki i jedan povrijeđen, a Stojan ostaje u Sarajevu. Zašto ostaje? Nije stvar slabe forme, nego bezobrazluk ljudi koji su klasični prevaranti. To napišpite, neka javnost čuje šta se dešavalo".
Zašto su te prebacili na tribinu?
"To pitanje vam je zabranio takozvani predsjednik da postavljate. Eto, vi niste smjeli ući na stadion. Trebali ste otići kod njega u firmu pa ga pitati zašto sam prebačen na tribine. Vama je zabranio da uđete na stadion, meni zabranio da igram. Mene je Željo zvao, a ne ja Želju. Neko htio da skrvnari moje ime, a ja sam uvijek igrao 100 posto za Želju kad sam igrao. E zato Stojan još igra fudbal, a ti ljudi su pobjegli. Ja sam došao kao pojačanje i opravdao sam to. Bio sam drugi, osvojio sam Kup. U četiri kola sam bio na tribini i u svakoj konferenciji za štampu me spominju i uvijek sam ja kriv što je Željo izgubio, a ja sjedio na tribinama".
- KongrateUK
- Kontakt:
Dvije ipo mjesecne plate Vranješa šatro dali za Mujezinovića
Nisu tacni ni procenti koji su navedeni, sve u svemu toliko busanje titoista ni za sta, dovedeni u kontekst sa Željom pa iskoristili svojih pet minuta slave, nema veze, samo im neke stvari ne treba zaboraviti, inace na ljeto bi mogao leci jos jedan odozdo, obavljeni su razgovori i sa ocem igrača, naravno Zuban

Nisu tacni ni procenti koji su navedeni, sve u svemu toliko busanje titoista ni za sta, dovedeni u kontekst sa Željom pa iskoristili svojih pet minuta slave, nema veze, samo im neke stvari ne treba zaboraviti, inace na ljeto bi mogao leci jos jedan odozdo, obavljeni su razgovori i sa ocem igrača, naravno Zuban

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Stojan Vranješ
Ja sam pisao da će lagano sve da ispliva,vratili su nas u 2007,bolju situaciju nam je Landzo ostavio.
Čovjek nas umalo nije raskućio,podigao kredit,poslovne prostore stavio pod hipoteku,bez znanja Skupštine.
U SIPU ideš razbojniče!

Ja sam pisao da će lagano sve da ispliva,vratili su nas u 2007,bolju situaciju nam je Landzo ostavio.
Čovjek nas umalo nije raskućio,podigao kredit,poslovne prostore stavio pod hipoteku,bez znanja Skupštine.
U SIPU ideš razbojniče!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.